rain0102 kirjutas:
Läksin välja ja vaatasin, et mingi länkari vend oli oma masina mnu juhiuksest mingi 10cm kaugusele parkinud. Ehk pmst mind kinni parkinud. (Lisaks sellele oli ta hoovi sissesõidu ära blokeerinud) Läksin siis kõrval olevasse reisibüroosse mölisema, et ta oma länkari eest ära ajaks. Siis ta selle peale ütles, et "A sa juba nii vana, et kõrvaluksest ei paindu sisse ronima?" Nagu mida kuradit
Analoogne juhtum mitte küll ukse kinni parkimisest, aga "väljasõidu". Esiteks pargiti täiesti võõra inimese garaaz kinni:

Olin parasjagu kohal ja palusin sinna mitte parkida, sest minu auto nina on maast mingi 6-7 äkki kõige madalama koha pealt ja seal on üks nn äärekivi, millest üle ronimine ei ole just mõeldud minu auto jaoks.

Pildilt see ei paista, aga paremas servas on äärekivi ja augud. Taga olid ka autod, nii et ringiga ka ei saa. Palve peale siia mitte parkida sain vastuse, et ära vingu, mul läheb paar minutit. Mina sain oma asjad aetud, aga paari minuti venda polnud kuskil. Kuna garaazi vastas (mina parkisin oma garaazi ees) on Eesti Posti kandekeskus, siis sai sinna mindud ja öeldud, et auto eest ära ajada, et 2 minutit on ammu täis. Selle peale hakkas jälle pihta, et kas sa ei saa mööda või ja et mis vingud. Käskis politseisse helistada kui midagi ei meeldid ja tuli ise veel minu autot pildistama, et mina parkivat kõnniteel, aga tema täpselt õigesti. Huvitav mismoodi ma oma garaazi siis peaks saama, kui ma seal kõnniteel paikneda ei tohi ja kui see on kõnnitee, siis kuhu see läheb. Tema auto ees ju lõppeb ja teisel pool ei lähe see ka kuhugi. Ühesõnaga mina ei viitsinud temaga enam vaielda ja ronisin sealt ikkagi üle nii et pamper käis kolinal mööda maad. Õnneks on hetkel veel ehitusjärgus olemisest saati värvimata, nii need kriimud saab maha, aga selliste tsurkadega siis peab maad jagama. Õnneks sattun sinna nii korra nädalas, aga see ei ole esimene kord. Eelmine kord olin just auto garaazi eukseette ajandud, et paar asja maha tõsta ja välja sõita, kui üks S-klassi mersu risti ette sõitis ja samuti teatas, et mul läheb paar minutit, nii kiire sul ka pole. Parkla on tegelikult mingi 10m eemal, aga keegi ei viitsi jalutada. nn "maasturi" tsurka kusjuures sai mingi kirjakese, mitte ei pidanud tassima rasket kasti. Samas oli ta nõus ka ise ilusti poseerima, nii et kes tunneb siis saatke tervitusi ja soovitage ravile minna: