Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 21:30

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 211 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Audi A4 2.6 V6 quattro - 1996- jokerAudi
PostitusPostitatud: 28.09.2011 10:25 

Njah...on ikka turakaid maailmas :angry
Olin ise mõne aja tööautoga liikvel (Škoda Octavia...brrrrr...), mistõttu Audi oli äia käes...kelle mersupann oli remondis...jälle... sain siis eile auto äia käest kätte ja läksin Statoili, et rehvirõhke korrigeerida, silma järgi vasak tagumine oli kuidagi pehmevõitu...kummardasin siis ratta juurde ja mis ma näen- ühel veljepoldil olid nukad maas :o Mõtlesin tükk aega, et wtf...helistasin siis äiale ja uurisin ning sain vastuseks: "Ma jah pingutasin veljepolte igaks juhuks, aga ei saanud vist võtit peale korralikult, nägin jah, et kandid on maas..."
Oioioi kui kurjaks ma seepeale sain...aga mis sa vanale mehele ikka ütled... Siit siis ka küsimus- mis edasi? Kas rehviserviced saaksid sellise poldi lahti või peab pöörduma kuhugi, kus polt välja puuritakse? Proovisin ise võtmega, et ehk õnnestub polt välja saada ja uus asemele panna, aga no kandid on nii maas, et võti käib suht suvalt peal ringi lihtsalt. Varsti peab vast hakkama rattaid vahetama, kui talv tuleb, oleks vaja enne see jama korda saada...
Aga muidu peab Nemo end eeskujulikult üleval :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.09.2011 13:01 

Proovi väiksem padrun nt 16 otsa lüüa anna haamriga paar matsu takka ja keera. Minul on aidanud!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.10.2011 10:47 

Sai tehtud pisike eksperiment kütusega- nimelt lasin paagitäie Statoil 95 Ultimat Jõhvis sisse, käisin selle kütusega Pärnus ja tagasi (täiesti rahuliku sõidustiiliga- maanteel 100km/h, mingeid ulme kiirendusi vms ei teinud) ja keskmine kütusekulu oli selle otsa peale 10.1 liitrit sajale, maanteel kompuuter alla 9 ei näidanud kordagi.
Siis lasin paagi Lukoili 95-t täis ja tegin sama otsa (töö soosib sellist liikumist, siis hea katsetada). Ja mis oli tulemus- sama sõidustiiliga keskmine kulu 8.7...kompuuter maanteel istus ilusti 7-8 liitri vahel. Hea äriplaan Statoili igatahes- kallim kütus ja suurem kulu. Mis sest, et reklaam ütleb, et sama hind ja väiksem kulu. Auto käitumises mingit vahet ei olnud, mis kütust kasutad. Ilmselge peaks siis olema, et kustkohast mina edaspidi tangin :D Kui tangin tanklast üldse ;)
Summuti sukad pole ikka veel saabunud...mis siis ikka, suht ära harjunud selle jörinaga juba, ei häiri...peab ainult ülevaatuse-eelse kontrolli kuskil laskma teha, et saada täpselt teada, mis vaja enne ÜV-d teha on. Aga sellega on aega, kuna ülevaatus tuleb alles detsembris.
Aga autoga olen siiani rahul (ptui-ptui-ptui) :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.10.2011 13:23 
Kasutaja avatar

ei usu seda kütte juttu

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.10.2011 13:33 

ei usu, et ta nüüd välja selle jutu mõtles, aga vahe on suht jõhker ja. Aga vähemalt suutsid statoil fanboyd närvi ajada :D teadagi nende arvates peale statoili muud normaalse kvaliteediga kütusejaama polegi, kõik muu on solk.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.10.2011 15:43 

Kui nüüd siin sellisel kütuseteemal rääkida, siis mina olen elu jooksul üldse 2 korda täheldanud, et mõnes kohas kütus parem kui mujal. Näiteks Tartus arki juures on mingi tankla nimega "7", kust kunagi kütet ostsin, siis oli tunda, et ei käi edasi nii nagu peaks, hiljem mujalt muud peale ja oli okei. Teine koht on Käreveres (oli vist selle koha nimi), kus oli vastupidiselt kõigile muudele tanklatele kütus kuidagi parem. Masin liikus kohe paremini edasi ja ka kütusekulu tundus väiksem olevat. Ülejäänud muud tankimised on kõik olnd nii, et pole vahet, kas on siis statoil või neste või misiganes muu, sama kütus igal pool üsna.

Päris normaalne auto sul :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.10.2011 16:50 
Kasutaja avatar

Imo eestis ainult solki müüaksegi :waah võrreldes muidugi mõnedes välisriikides müüdava kütusega. Eniveis kütusel ja kütusel on ka vahe sees, vahest joppab parem küte vahest s#tem :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.10.2011 17:15 

AntiL kirjutas:
ei ole ühtegi bensuka fanboy, aga see jutt on ju lihtalt nonsenss. Ilmselt "samasuguse sõidustiili" juures sa unustasid mianida statoili kütte korral oma korduvaid põhjagaasiga möödasõite rekkahordidest või üritasid nimelt teha vähe käredamat sõitu, et saaks hõisata lukoili kütte kuldkvaliteedis. Keegi tuttav lukoilis tööl?

Ilmselgelt läks kabanossipoistele minu jutt hinge :D
Mitte, et ma peaks kellelegi midagi tõestama siin, aga lihtsalt selgituseks mainin, et rekkahordidest põhjagaasiga möödasõite ei harrasta...Lukoilis ei ole mul küll ühtegi tuttavat tööl... Miks peaks mulle korda minema ühegi kütusefirma kvaliteet? Kõik nad nöörivad autoomanike ühtmoodi, vahet pole, mis firma. Nagu ma ka mainisin, siis tangin Eesti tanklates üliharva. Lihtsalt, kui tööandja annab kütusekaardi, siis peab ju võimalust kasutama. See kütusekulu värk oli tegelikult välja toodud sellise huvipakkuva märkusena. Ei olnud mõeldud kellegi ülistamiseks või mustamiseks...
Suht halenaljakas on lugeda seda reaktsiooni tegelikult...väike soovitus- ärge võtke kõike internetis öeldut hinge, läheb teil endal ka elu kergemaks. Aga samas, kui pole elu...siis pole ju ka muud teha, kui foorumis mölisemas käia :)
Päikest!

Muidugi sellised lahmimised näitavad päris hästi ka SR.org foorumis käivate tegelaste arengutaseme :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.10.2011 20:25 

mkb kirjutas:
jokerAudi kirjutas:
Lihtsalt, kui tööandja annab kütusekaardi, siis peab ju võimalust kasutama.

Kas Viru Vangla jagab nüüd töötajatele kütusekaarte?

AntiL noh...kui tõesti nii, siis my bad, aga lihtsalt sa tundusid nii keema minema selle postituse peale, mistõttu tunduski, et solvusid vms ja hakkasid nagu kisa tegema.
mkb: Eih, ma pole juba 10 päeva selle kollektiivi liige ;)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.10.2011 08:20 

Saigi kaua hõisata, et auto on ilusasti teeninud...eile õhtul sai poodi mindud, ca veerand paaki kütust sees. Jätsin auto siis parklas seisma, käisin poes ära. Tagasitulles, keerasin süüte sisse ja kompuuter piiksus ja hakkas põlema kütusetuli. Esimene mõte oli, et wtf :o Arvasin, et ehk on mingi kallaku peal vms, et küll tagasi tuleb. Hakkasin sõitma, tuli ära ei kustunud ja kompuuter näitas püsivalt, et 0km saab veel sõita. Jätsin siis auto maja ette seisma, lootuses, et hakkab hommikul ise tööle- ei hakanud. Sai siis käidud Alexelas ja pandud 20 liitrit bensiini peale ning oh üllatust- ta töötab jälle. Seier tõusis kolmveerand paagini, kompuuter näitas ca 400km sõitu jnejnejne. Tulin siis koju, suretasin auto välja. Siis aga pidin korra uuesti sõitu minema ja kui auto käivitasin, hakkas pull jälle pihta- tuli põleb, seier vedeleb põhjas ja kompuuter näitab 0km. Milles asi võiks olla ja mis aidata võiks? On kellelgi kokkupuuteid sellega? Suht häiriv on sõita, samuti ei tea, kuna võid teeäärde jääda :D Ja see ei oleks meeldiv.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.10.2011 08:36 
Kasutaja avatar

Paagi andur peetis?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.10.2011 08:43 

flukee kirjutas:
Paagi andur peetis?

Ilmselt vist nii on. Esialgu kahtlustasin, et mingi sitt vahel, et andur kinni jäänud vms, aga tundub, et see andur on omadega õhtul. Samas, see nagu ei seletaks, miks ta peale bensiini lisamist tööle hakkas ilusti. Oleks ta tuksis, siis ta ei liiguks ka bensiini lisamisel. Eks vaatab, kui tööle ei hakka, peab ilmselt kaabli sappa panema ja veakoode lugema.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.10.2011 08:57 

jokerAudi kirjutas:
flukee kirjutas:
Paagi andur peetis?

Ilmselt vist nii on. Esialgu kahtlustasin, et mingi sitt vahel, et andur kinni jäänud vms, aga tundub, et see andur on omadega õhtul. Samas, see nagu ei seletaks, miks ta peale bensiini lisamist tööle hakkas ilusti. Oleks ta tuksis, siis ta ei liiguks ka bensiini lisamisel. Eks vaatab, kui tööle ei hakka, peab ilmselt kaabli sappa panema ja veakoode lugema.

Peres c4 audi, millel juba aastaid jupsib see paagi andur, ta lihtsalt ära kulunud ilmselt vms. Vahepeal ka töötab ja siis teinekord jälle näitab nulli jne.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.10.2011 09:20 

Audiklubist sain mõned soovitused...üritan taguda rusikaga vastu pagasniku põhja, et ehk põrutab anduri lahti ja siis teen vähe kiiremat tempot kuskil kruusateel. Peab miski üritama, nädala lõpus pikem sõit ees, ei tahaks teepeale nagu jääda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.10.2011 09:28 

jokerAudi kirjutas:
Audiklubist sain mõned soovitused...üritan taguda rusikaga vastu pagasniku põhja, et ehk põrutab anduri lahti ja siis teen vähe kiiremat tempot kuskil kruusateel. Peab miski üritama, nädala lõpus pikem sõit ees, ei tahaks teepeale nagu jääda.

umbkaudselt kütusekulu ju ikka tead. paak täis, trip nulli ja saad kenasti arvestada. Meil peres 3 autot, neist ainult ühel töötab kütusenäidik ja teele pole veel jäänud sellepärast, et ei saaks arvestatud vms. :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 211 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis