AntiL kirjutas:
ei ole ühtegi bensuka fanboy, aga see jutt on ju lihtalt nonsenss. Ilmselt "samasuguse sõidustiili" juures sa unustasid mianida statoili kütte korral oma korduvaid põhjagaasiga möödasõite rekkahordidest või üritasid nimelt teha vähe käredamat sõitu, et saaks hõisata lukoili kütte kuldkvaliteedis. Keegi tuttav lukoilis tööl?
Ilmselgelt läks kabanossipoistele minu jutt hinge
Mitte, et ma peaks kellelegi midagi tõestama siin, aga lihtsalt selgituseks mainin, et rekkahordidest põhjagaasiga möödasõite ei harrasta...Lukoilis ei ole mul küll ühtegi tuttavat tööl... Miks peaks mulle korda minema ühegi kütusefirma kvaliteet? Kõik nad nöörivad autoomanike ühtmoodi, vahet pole, mis firma. Nagu ma ka mainisin, siis tangin Eesti tanklates üliharva. Lihtsalt, kui tööandja annab kütusekaardi, siis peab ju võimalust kasutama. See kütusekulu värk oli tegelikult välja toodud sellise huvipakkuva märkusena. Ei olnud mõeldud kellegi ülistamiseks või mustamiseks...
Suht halenaljakas on lugeda seda reaktsiooni tegelikult...väike soovitus- ärge võtke kõike internetis öeldut hinge, läheb teil endal ka elu kergemaks. Aga samas, kui pole elu...siis pole ju ka muud teha, kui foorumis mölisemas käia

Päikest!
Muidugi sellised lahmimised näitavad päris hästi ka SR.org foorumis käivate tegelaste arengutaseme