Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 12.05.2025 14:45

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 142 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Naised auto omanikena
PostitusPostitatud: 19.01.2009 11:37 
Kasutaja avatar

Mis ma oma teise poole puhul olen märganud:
1. Aukke ei märka, isegi kui tegu on meie maja ette viival teel, kust kümneid kordi sõitnud on.
2. Uks käib vahel natuke liiga suure kaarega lahti, kopsates kõrval olevat autot.
3. Sellised "mõistus-mõistus-kus-sa-oled" momendid näiteks. Aknad lahti kraabitud, üritati ka kapotil olev jää kaabitsaga ära kraapida. Või näiteks kõne ühel suvepäeval tuleb naiselt kõne:" Kuule, kohalt minnes vilgub mingi kollane tuli armatuuris" Ma siis mõtlen ja mõtlen-kohalt minnes, hmmm...kollane tuli... Krt, veojõukontroll :) Arvestades, et eelneval nädalal sai alla pandud tutikad suverehvid siis järgnes üks kiire verbaalne noomitus.
4. Puudub oskus ettenäha olukordi liiklus, tihti päädib sellega, et peab kusagil tükk aega oma manöövriks ruumi leidma.
Muidu pole viga, kummalisel kombel tundub siduri peale naise sõidukorda kuidagi kõrgelt võtma. Aga noh, arvestades, et ma harva sõidan kõrval istmel siis on kindlasti palju, mida ma ei tea.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2009 09:24 
Kasutaja avatar

rutsik kirjutas:
defineerin mõiste "mimmu" - naissoost isik, kes on ennast solaariumis liiga palju punakaspruuniks praadinud, valgete pikkade sirgete juustega, pikad (geel)küüned, valged alt kitsenevad teksad ning vähemalt 5cm pikk terav kontsking. samuti kindlasti käekott ning kilo meiki.

LHV foorumis ja sealt edasi ka Eesti Ekspressis kasutatakse tehnilist terminit "grillkana".

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2009 14:43 
Kasutaja avatar

http://www.streetrace.autonet.ee/videod/vaata/8174

Kas just teemakohane,kuid natukenegi sinnakanti.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2009 17:58 

DevilDeVille kirjutas:
eks neid naisi ole autoomanikena sama erinevaid kui mehi. a ühe näitena naise mõtlemisest ja põikpäisusest tooks juhtumi autoostmisest - tegelane otsustas oma napilt 35000 km sõitnud euroopa mõistes keskklassi auto maha müüa (oma klassi priimus helmutite maalt) ja kiiresti oli vaja asemele osta astme võrra väiksem (samuti oma klassi parimaid, sedapuhku jaapanist). kõik asjast vähegi taipavad inimesed soovitasid mitte osta seda uut ja väiksemat, kriteeriumiks polnud mitte masina väiksus, vaid kuu aja pärast toimuv mudeliuuendus. ja ei miskit, ikka osteti ära jonnakas nägu peas.

Ei tahaks küll õelda, et tegemist oleks automaatselt vale mõtteviisiga. Mu tuttav ostis siis kui uus Lexus GS välja tuli just nimelt vana mudeli. Põhjused olid järgmised:
1. Sai allahindluse
2. Vana mudeli puhul on esimeste aastate vead likvideeritud
3. Keegi enam ei vahi kuna tegemist on vana mudeliga (ok, mõnele on see ehk miinus)
4. Subjetiivne tegur (vana mudel meeldib lihtsalt rohkem)

Ei leia ka, et eriliselt järelturg kehvem oleks. See loeb rohkem siis, kui sõidad autoga ainult 1-2 aastat. Kui juba 4-5 aastat, siis on vahed väiksemad (võib olla teeb isegi sama välja, kui arvestada allahindlust). Uus GS maksab alates 700 tuhat, vana said siis kätte vist 500 ja üles natuke (ei mäleta täpselt). Praegu müüakse järelturul uut GS-i vist alates 350 tuhat ja eelmise mudeli lõpuaasta mudeleid hinnaga 150-250 tuhat.

Ise olen ka uute autodega sõitnud. Odavamate mudelitega küll kui GS ja võin õelda ainult seda, et ainult üks asi on kindel - auto hind langeb nii ehk naa. Ainus vahe on, et kui osta mingi kallis kasutatud auto (juhul, kui inimene eelistab vana luksusautot uuele tavaautole), siis saad veel remondirõõmud samuti kaasa. Tänapäeva auto naljalt ilma muredeta üle 100 tuhande ei sõida. Õigemini sõidab, aga vajab kulukaid teenindusi.

Teemase, siis mina eriliselt soo järgi inimesi ei lahterda. Kõike ei peagi oskama. Enamus teist siin istub ka pidevalt hommikust õhtuni arvuti taga, aga kui paljud teist programmeerida oskavad?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2009 18:55 
Kasutaja avatar

OT aga allahindlused ikka meeletud , näiteks praegu Saksa Autos suht norm varustusega Golf kuni 60k odavam.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.10.2011 23:47 
Kasutaja avatar

Viimane postitus 2009 :? miks nii

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.10.2011 00:17 
Kasutaja avatar

mäletasin seda teemat ja lugesin uuesti läbi. võtan sõna vaid Enelin-i posti pärast.

mis ma siia kirjutama peaks? esimene post jäi väga segaseks. kui peaks oma naist/õde/ema kritiseerima, siis mis ma saaks. seda et naisjuhte on erinevaid nagu mehi on nii või naa juba korduvalt üeldnud.

ps, üks mu sõbranna on räige kunn roolis, võtan lõdvalt kaineks. aa raisk enamusi ei julge lasta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.10.2011 00:23 
Eliit
Kasutaja avatar

Mul on päris paljud sõbrannad üsna asjalikud autojuhid. Libedaga enda auto rooli loomulikult ei laseks, aga muidu väga asjalikud. Iga kolin, mis autole tekib, saab kohe teadvustatud jne. Sõita oskavad täitsa tip-top tasemel ja puha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.10.2011 00:36 
Kasutaja avatar

Ma ei tea mis siia kirjutama peaks, aastaid lausa 2 möödas viimasest postitusest ja äkki on mõni uus jutuaine tulnud,mis sobiks siia teemasse.
Lihtsalt topin nina igale poole :think

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.10.2011 01:05 

Ma ei viitsinud siiamaani sõna võtta, sest ma paraku olen nii nõus enamuste meessoost isikute ''kriitikaga''..Äärekivide rammimine, teiste autode vastu uksega peksmine, aukude mitte märkamine, armatuuri hoiatustulede mõttetuks pidamine niikaua kuni viitsitakse kellegi käest küsida 'aaa mis see tähendab...aaaa õli njetu'' jne. See on nii tavaline. Ja paraku seda välja ei vabanda sellega ''et oihh ma naine, ma ei peagi autodest suurt jagama''. See kõik (või nende asjade vältimine) peaks roolis olles ELEMENTAARNE olema

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Tuunitud autode kuulutused. Loe 1. posti!
PostitusPostitatud: 12.10.2011 01:08 
Kasutaja avatar

:D

Viimati muutis neG, 12.10.2011 13:06, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.10.2011 01:19 

see on siiski üsna loll teema minumeelest, on nii häid kui halbu nais autoomanike..täpselt samamoodi on ka mees autoomanike.
Lihtsalt see suhe on vastastikune, kuna tahame või ei taha, on õline pool meestele rohkem karvamööda kui niastele, seega ehk on mehi rohkem, kes autot natuke rohkem hoiavad.
Kuigi, pole see mingi näitaja.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.10.2011 01:22 

Hydration kirjutas:
see on siiski üsna loll teema minumeelest

:hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.10.2011 08:16 
Kasutaja avatar

Mul üks hea sõber on autode vallas täiesti võrreldav tüüpilise emasega. Samas on mul üks naissoost sõbranna kes hoolitseb ja muretseb oma auto eest nagu keskmine eesti mees (põhiasju autode kohta tunneb) ja ei liikle mööda äärekivisid. Niiet see kõik on suhteline. Samas muidugi üldine tendents on, et naised ei jaga seda värki. Aa mille jaoks mehed siis on? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.10.2011 08:43 
Kasutaja avatar

ma ei tea. ma panen naise pidevalt rooli. vahet pole kas minu või tema oma. enne sõitu räägitud- lõhud siis maksad ja näita kus saab crx odavalt kerejuppe nt. auke näeb, märke tunneb. kive ei rammi, vahel teeb kahtlasi asju aga nagu öeldakse - see on loomulik ja inimene harjub kõigega.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 142 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis