Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 23:23

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 59 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Head foorumlased, soovitage head autot 6-6,5k euro eest
PostitusPostitatud: 13.10.2011 21:57 
Kasutaja avatar

Mis point on 4liitrisel diislil? Ökoks seda enam nimetada ei saa ju.
Pealegi see platsi auto,see ongi suurim viga sellel.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.10.2011 22:03 
Kasutaja avatar

Sick kirjutas:

:P Mine sõida ÜHE korra taolisega. Olen bmw 4.0 ise sõitnud ja saan täiesti aru asja jumest...
Öko ja võimas, analoose võimsusega bensukas palju kütusemaiam. Maanteel nagunii alla 8 .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.10.2011 22:25 
Kasutaja avatar

Suska kirjutas:
Mis on selliste diisel mersude tüüpvead, eelistatult diislitel?
Silma on jäänud see, aga see on vist päris kaua müügis olnud. Võib-olla on valesti meeles.
http://www.auto24.ee/used/849689

Mõned väljavõtted artiklist:

Diislid on küll märgatavalt säästlikumad, kuid nende probleemid on tihtipeale palju kallimalt lahendatavad, õnnetuks võib ses osas pidada just neljaliitrist CDI-d. See on küll kõrgtehnoloogiline ja igas mõttes uhkete näitajatega (560 Nm, 9,6 l / 100 km, 7,8 s 0–100 km/h), kuid vaevab autoomanikke erinevate probleemidega – nõrk on klapiajami ketisüsteem, mille vahetus maksab esinduse andmeil orienteeruvalt 35 000 – 40 000 krooni, esineb kütuselekkeid ja muid toitesüsteemi vigu, EGR-klapi rikkeid, purunevad käigukastide hüdromuhvid jne. Et mootor ja abiseadmed on ka väga kompaktselt kokku pakitud, on iga väiksem töö aeganõudev ja seega kulukas.

Proovisõidul peaks jälgima veermiku ja käigukasti tööd. Kõik peab toimuma sujuvalt ja peaaegu hääletult. Vibratsioon kiirendusel võib tähendada vigast käigukasti hüdromuhvi, seda just 400CDI mudelil.

Bensiinimootorid on väga töökindlad ja lastehaigusi neil ei esine, enam on muresid olnud 400 CDI-mootoriga. Soetamisel pöörata tähelepanu mootori käiguühtlusele, eelistada võiks autosid, millel gaasijaotusmehhanismi ajam remonditud. Kõik vead 400CDI-ga võib lugeda raskekujulisteks, sest mootor on väga kompaktne ja ligipääsemine peaaegu võimatu. Väikesest kütuselekkest võib saada suuremahuline remont. Nõrk koht on ka heitgaasidetagastussüsteem EGR, mille klapp ummistub ja põhjustab mootori avariirežiimi (remont vaid originaalosa vahetamisega). Veel on probleeme põhjustanud vesijahutusega generaator ja automaatkäigukasti hüdromuhv.

AGA,

kui nende remondiarvete peale mitte mõelda on tegu ikkagi ülimalt mugava autoga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.10.2011 06:26 
Kasutaja avatar

Inferno kirjutas:
Sick kirjutas:

:P Mine sõida ÜHE korra taolisega. Olen bmw 4.0 ise sõitnud ja saan täiesti aru asja jumest...
Öko ja võimas, analoose võimsusega bensukas palju kütusemaiam. Maanteel nagunii alla 8 .

Disla uimab ju kuni turbo puhuma hakkab. Remont on kallis , tossab .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.10.2011 08:17 
Kasutaja avatar

Ma tean, et siin lüüakse maha kui kütusekulu küsitakse, aga mind siiski huvitab.
Need mootorid, kui palju võtavad? Kas on suht samasse auku või on ikka erinevus sees?
http://www.auto24.ee/used/861175
http://www.auto24.ee/used/926666

kuradi mannetu armatuur on selles mõttes neil, et ekraan võiks ikka tüki suurem tal olla konsoolis.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.10.2011 09:20 
Kasutaja avatar

Omad kogemused et kui mootor korras ei joo need eriti palju. Samuti ei ole probleem 28l/100km kellale saada. Oleneb sõitjast. Kui on tõsine huvi tule vaata minu pakutav üle, arvan et jääs rahule.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.10.2011 17:00 

Suska kirjutas:
Ma tean, et siin lüüakse maha kui kütusekulu küsitakse, aga mind siiski huvitab.
Need mootorid, kui palju võtavad? Kas on suht samasse auku või on ikka erinevus sees?

kuradi mannetu armatuur on selles mõttes neil, et ekraan võiks ikka tüki suurem tal olla konsoolis.

Miks sa küsid selliseid asju?
Reaalselt plaanid osta ka sellise auto?
5.0 ??
No mis ta saab võtta kütust? Sitaks võtab, see on siililegi selge. Aga kas seda läheb 15 või 16 või 17 l sajale - keda kotib ?
+ rääkimata muudest kuludest, küttekulu on küll ühtlane väljaminev summa koguaeg, aga reeglina kõige väiksem kulu auto juures, ERITI selliste 10 aastat täis tiksund omaaegsete luksuslaevade ülevalpidamis kuludest ei moodust see 5.0 küttekulu just väga suure osa...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.10.2011 17:21 
Kasutaja avatar

.

Viimati muutis Sick, 17.08.2022 09:39, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.10.2011 23:05 
Kasutaja avatar

tomcraft kirjutas:
Suska kirjutas:

5.0 ??
No mis ta saab võtta kütust? Sitaks võtab, see on siililegi selge. Aga kas seda läheb 15 või 16 või 17 l sajale - keda kotib ?
+ rääkimata muudest kuludest, küttekulu on küll ühtlane väljaminev summa koguaeg, aga reeglina kõige väiksem kulu auto juures, ERITI selliste 10 aastat täis tiksund omaaegsete luksuslaevade ülevalpidamis kuludest ei moodust see 5.0 küttekulu just väga suure osa...
Miks ma uurida ei või? Olen ma öelnud, et ostan või isegi plaanin osta? Kui mind huvitab siis las ma uurin ning kui see sind häirib siis miks sa pead ilmtingimata vastama (just sellise tooniga, et olen debiilik). Ma tean, et selline auto sööb raha nagu loom, aga võib-olla tahan ma silmaringi laiendada. Siis ma ei pea teiste küsimustele ärritatud tooniga vastu küsimusi esitama, sest ma ei tea vastust.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.10.2011 09:36 
Kasutaja avatar

Suska kirjutas:

3.2 bensuka viimase 5000km keskmine kütusekulu on kompuutri järgi 10.8L/100km . See nüüd küll siis suvehooaja näit ning normaalse sõidustiiliga. See 3.2 mingi jube kiirenduspill pole, aga täiesti piisav. Ütleme nii , et kui vaja möödasõite teha siis hätta ei jää :) Kui nii mõelda siis sellel diislil väga mõtet ei näegi , kuna selle 3.2 diisli kütusekulu on ~9L siis see 2l enam väga suur vahe ei ole. Ilmselt talvehooajal on see vahe küll muidugi suurem . Aga selle diisli remont on kindlasti kallim, kuid noh ilmselgelt on kõik selle auto kulutused ikkagi kallid. Sellise auto ostu puhul tuleb teha 100% ostueelne ülevaatus , sest et kui mingi räime otsa satud siis kirud ennast maapõhjani ning maksad remondi eest veel samapalju kui auto ise maksis. Nii et kui ostma hakkad W220-t siis vali hoolikalt ;)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.10.2011 13:46 

Suska kirjutas:
tomcraft kirjutas:
Suska kirjutas:

5.0 ??
Miks ma uurida ei või? Olen ma öelnud, et ostan või isegi plaanin osta? Kui mind huvitab siis las ma uurin ning kui see sind häirib siis miks sa pead ilmtingimata vastama (just sellise tooniga, et olen debiilik). Ma tean, et selline auto sööb raha nagu loom, aga võib-olla tahan ma silmaringi laiendada. Siis ma ei pea teiste küsimustele ärritatud tooniga vastu küsimusi esitama, sest ma ei tea vastust.

Pole väitnud, et sa debiilik oled, see on sinu fantaasiavili!
Aga nagu sa ütsid, siis et "tead et see auto sööb raha nagu loom" siis mida siin enam uurida? Loodad, et keegi väidav vastupidist? kahjuks pole see võimalik...
Anyway, teema nimi on ostuabi mitte uurin niisama ja kõvatan emmi läbi pea :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.10.2011 14:24 
Kasutaja avatar

Jah siin pole mudelautode foorum! Ja need vajavad raha. Wikipediast saad ka kyttekulu kohta lugeda , tahad reaalset numbrit siis osta endale selline masin. Jätku tilka!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.10.2011 14:50 
Kasutaja avatar

Arvuti taga on kõik kõvad mehed, aga edu müügis! Vabandust, et teemat risustasin.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.10.2011 17:15 
Kasutaja avatar

:kill sarkasmist ka keegi enam aru ei saa

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 59 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil