Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 17.05.2025 14:30

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 868, 869, 870, 871, 872, 873, 874 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 01.11.2011 07:43 
Kasutaja avatar

Täna olen tubli ja tulin juba kell 6 üles ja söön kõhu korralikult täis. Varsti kooli..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.11.2011 07:47 
Kasutaja avatar

Sannu^^ kirjutas:
Täna olen tubli ja tulin juba kell 6 üles ja söön kõhu korralikult täis. Varsti kooli..

ja mina tulin tõõlt :D
olin tubli ja käisin sõbra eest tõõl.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.11.2011 08:15 

Eile sai peale 4 kuust treening pausi jälle trennis käidud(jalka)...
JA aiiiii jooppantonio kus täna annavad lihased tunda.
Küll et sai trenni lõpus korralikult venitatud ja lõdvestatud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.11.2011 11:26 
Kasutaja avatar

Hydration kirjutas:
Mis täna ikka juhtus..üks idu arvas, et ilgelt tore oleks ilma suunata ja ikka järsult ette keerata, tagant kiiremini lähenevale sõidukile.
Kuradi pituumen ma ütlen, suust tuli ikka igasugu roppust ja ka käsi näitas igasugu nilbust.
Siis keeras suurest häbist näo ära teisele poole..
äärekivi puudutasin ära kergelt, aga tema stange nurgast jäi ehk mõni cm ikka puudu :kill

mulle tundub , et viimasel ajal enam üldse suunda ei näidata. Näidatakse ainult siis kui tõesti kõrvaltänavale või teele ära keeratakse ja ristmikel, aga rea vahetusel enam ammu mitte. Päris ära harjunud juba, et sõidda mööda linna nagu Nõia Ints ning katsud ära arvata, mida keegi parasjagu tegema hakkab.
Aga tagant kiiremini lähenev sõiduk on ka muidugi lahe väljend. See on nüüd samuti uuema aja trend, et kui keegi tagant "kiiremini" tuleb siis ei tohi selle masina ette ümber reastuda? Suunda võiks siiski näidata. Ja kena oleks kui enne manöövri alustamist mitte peale seda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.11.2011 11:52 
Kasutaja avatar

Istusime pesoo 26 pagassis kahekesi, väga palju ruumi :err

Ja proovisin autot signa alt vabastada, aga aku on tühi täiesti, ja võtmed ei keera :D
Kust voolu lasen ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.11.2011 12:08 

kj kirjutas:
Ja proovisin autot signa alt vabastada, aga aku on tühi täiesti, ja võtmed ei keera :D
Kust voolu lasen ?

Starteri + oleks vast kõige lihtsam ja kiirem, seda muidugi eeldusel, et starter on kuskil all ja pole väga palju takistusi (põhjakate näiteks).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.11.2011 12:52 
Kasutaja avatar

kus on aku asukoht, kapoti saab pikka muukimisega lahti,kui aga salongis või pagassis siis vaata põhja all peaks olema + klemm.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.11.2011 13:12 
Kasutaja avatar

Aku tulemüüri ääres paremal, mul kapott niigi jebib, trossidega vist midagi, sest vahest ei saa salongistki lahti seda, ei kujuta ette kuidas muukides... Auto muideks Audi B4.
A midagi olen kuulnud, et kui mingile tulele voolu annad, on ka võimalik lahti saada kuidagi ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.11.2011 13:20 
Kasutaja avatar

quote]
Aga tagant kiiremini lähenev sõiduk on ka muidugi lahe väljend. See on nüüd samuti uuema aja trend, et kui keegi tagant "kiiremini" tuleb siis ei tohi selle masina ette ümber reastuda? Suunda võiks siiski näidata. Ja kena oleks kui enne manöövri alustamist mitte peale seda.quote]
Mis mõttes tagant kiiremini lähenev sõiduk?
Kui ma sõidan 50-ne alas 55-ga ei tohiks keegi olla nagu kiiremini lähenev sõiduk,või kuidas? :D Aga võta näpi, siis pannakse paremalt mööda nagu kusevast kassist. :evil:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.11.2011 14:38 
Kasutaja avatar

R-go kirjutas:
Kui ma sõidan 50-ne alas 55-ga ei tohiks keegi olla nagu kiiremini lähenev sõiduk,või kuidas? :D Aga võta näpi, siis pannakse paremalt mööda nagu kusevast kassist. :evil:

On siis keeruline paremasse ritta reastuda, et kiirem mööda lasta, et teine ei peaks eeskirju rikkuma? Ei ole vaja ju maailmaparandajat mängida. Kanalis võitle iga päev sellistega. Ja ma ei sõida mingi elukiire tempoga, nii +7-8 reaalselt (GPS järgi). Mõni kanali lõpus tagasipöörde tegija reastub vasakusse ritta juba enne Lasnamäe Centrumit (ise ei sõida isegi 70ga).

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.11.2011 14:44 

Täna hommikuses trollis nr. 6 oli üks memm, kes diktorliku häälega kordas iseendale nagu katkine makk, et "Edgar Savisaar on loll, Keskerakond on lollid, Sotsiaaldemokraadid on lollid, Rahvaliit on veel lollimad, Res Publica on lollid, Tallinna haritlased on lollid, ainult Tartu haritlased on targad - juristid on targad, arstid on targad, kohalik linnavalitsus on lollid, Nõukogude Sotsialistliku repressiivalitsuse ajad on möödas, Jaani tänava koolimaja" jne jne seosetut pudru ajas suust välja.

Vähe tobe oli trollis naerda teda, aga noh..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.11.2011 15:06 
Moderator
Kasutaja avatar

K-1 kirjutas:
Täna hommikuses trollis nr. 6 oli üks memm, kes diktorliku häälega kordas iseendale nagu katkine makk, et "Edgar Savisaar on loll, Keskerakond on lollid, Sotsiaaldemokraadid on lollid, Rahvaliit on veel lollimad, Res Publica on lollid, Tallinna haritlased on lollid, ainult Tartu haritlased on targad - juristid on targad, arstid on targad, kohalik linnavalitsus on lollid, Nõukogude Sotsialistliku repressiivalitsuse ajad on möödas, Jaani tänava koolimaja" jne jne seosetut pudru ajas suust välja.

Vähe tobe oli trollis naerda teda, aga noh..

Seda juttu ma olen juba lugenud kunagi :uhoh

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.11.2011 16:15 
Kasutaja avatar

dellu kirjutas:
R-go kirjutas:

On siis keeruline paremasse ritta reastuda, et kiirem mööda lasta, et teine ei peaks eeskirju rikkuma? Ei ole vaja ju maailmaparandajat mängida. Kanalis võitle iga päev sellistega. Ja ma ei sõida mingi elukiire tempoga, nii +7-8 reaalselt (GPS järgi). Mõni kanali lõpus tagasipöörde tegija reastub vasakusse ritta juba enne Lasnamäe Centrumit (ise ei sõida isegi 70ga).

See on hoopis teine teema ja kanalis ei ole tegelikult see eriline probleem. Seal rohkem kui 2 rida.
Tegeleikult on sellist värdjamaid kohti , kus ma ise mõnele madallendurile olen sunnitud ette keerama. Tulen iga päev Roosikrantsist ja keeran Kaarli pst ja tahan kohe teha sealt tagasipööret Kaarli pst sunnaga Kaarli kirikule. Põhimõtteliselt pean selle haige manöövri sooritamaiseks ühe raksuga üle kolme rea sõitma , et äärmisesse viiendasse tagasipöörde reale pääseda. Loomulikult jään ma kõigile jalgu ja reastun kõigile "kiirematele" ette. Üle päeva mõni annab signaali ja vehib rusikatega.
Sellele analoogseid kohti on terve linn täis. Pole mõtet ajada seda teemat , et ma tulen tagant "kiirelt" ja mind on vaja mööda lasta.
Lisaks ei tasu ära unustada , et linnas sõidab ka inimesi , kes ei ela siin ning üritavad punktist A punkti B jõuda. Neil pole õrna aimugi, millal õigesse kohta jõudmiseks oleks viimane aeg ümber reastuda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.11.2011 16:53 

tra lambist on velgede kuulutused läinud, fakk no võiks siis kirjutada mis valesti oli...
http://foorum.vwklubi.ee/viewtopic.php?f=67&t=80082
siit teemast kopisin kõik ümber, midagi puudu polnud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.11.2011 17:02 

see mind ei huvita kui koledad nad on.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 868, 869, 870, 871, 872, 873, 874 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis