dellu kirjutas:
R-go kirjutas:
Mis mõttes tagant kiiremini lähenev sõiduk?
Kui ma sõidan 50-ne alas 55-ga ei tohiks keegi olla nagu kiiremini lähenev sõiduk,või kuidas?

Aga võta näpi, siis pannakse paremalt mööda nagu kusevast kassist.

On siis keeruline paremasse ritta reastuda, et kiirem mööda lasta, et teine ei peaks eeskirju rikkuma? Ei ole vaja ju maailmaparandajat mängida. Kanalis võitle iga päev sellistega. Ja ma ei sõida mingi elukiire tempoga, nii +7-8 reaalselt (GPS järgi). Mõni kanali lõpus tagasipöörde tegija reastub vasakusse ritta juba enne Lasnamäe Centrumit (ise ei sõida isegi 70ga).
See on hoopis teine teema ja kanalis ei ole tegelikult see eriline probleem. Seal rohkem kui 2 rida.
Tegeleikult on sellist värdjamaid kohti , kus ma ise mõnele madallendurile olen sunnitud ette keerama. Tulen iga päev Roosikrantsist ja keeran Kaarli pst ja tahan kohe teha sealt tagasipööret Kaarli pst sunnaga Kaarli kirikule. Põhimõtteliselt pean selle haige manöövri sooritamaiseks ühe raksuga üle kolme rea sõitma , et äärmisesse viiendasse tagasipöörde reale pääseda. Loomulikult jään ma kõigile jalgu ja reastun kõigile "kiirematele" ette. Üle päeva mõni annab signaali ja vehib rusikatega.
Sellele analoogseid kohti on terve linn täis. Pole mõtet ajada seda teemat , et ma tulen tagant "kiirelt" ja mind on vaja mööda lasta.
Lisaks ei tasu ära unustada , et linnas sõidab ka inimesi , kes ei ela siin ning üritavad punktist A punkti B jõuda. Neil pole õrna aimugi, millal õigesse kohta jõudmiseks oleks viimane aeg ümber reastuda.