Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.05.2025 01:27

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 137  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Politsei ütlemised jms.
PostitusPostitatud: 20.03.2009 23:50 
Kasutaja avatar

marksu kirjutas:
Puha ulme, kuidas meie oma suured moderaatorid täiesti pohhuilt juttu teemast välja üritavad viia. Respekt. :beer

Mida sa mugised ahh ?
Mõni mode on normaalne peast ja laulab sinusuguste tainastega sama laulu ja ikka ei meeldi ?
krdi nahk oled sina ka siin oma asjaliku postitusega ...

Kas tannil on load siis lõpuks või ei ?, Sellist ulmejuttu annaks ilma lubadetta muidugi välja mõelda :D
Ja Tannil soovitan seadusi tundma õppida, ilma pollari loata ei või sa oma autost väljudsa ja teiseks oled sa KOHUSTATUD tema antud korraldusi KOHESELT täitma :beer

Teemasse aga nii palju, et nagu teises teemas mainisin, siis peeti kinni, lube vist küsis, aga kinni pidamis põhjus oli "Ma pidin oma silmaga nägema, mis siin autos nii valjult mängib" :D

sõbralik vestlus ja väike promo nii 5-10 min ja igaüks oma teed läkski ...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.03.2009 10:57 

Aastaid tagasi, kui vatralehtedega sõitsin, ületasin kiirust. Asconal olid vahtralehed peal ja liikusin mööda Peterburi mnted 100km/h
Peale Kuusalut võeti maha. Mul oli õnneks palgapäev olnud, sel ajal sai ka politseiga teistmoodi kokkuleppele, panin natuke raha kahe istme vahele. Seepaela võttis roolis olev sinikuub rahakotist 100eeq ja ulatas mulle. Isa viskas veel repliigi, et ega me nii uhked ka ei ole :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.03.2009 13:17 
Kasutaja avatar

kaks võimalust...koondisemäridega on surim lubatud kiirus ju 90km/h
või siis oli seal mingi kiiruse piirang....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.03.2009 13:19 
Kasutaja avatar

Kapsalehtedega max kiirus 90km/h.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.03.2009 15:12 

Paides otsiti narkokoeraga auto läbi ja alustuseks vestlus:
Suitsud visake aknast välja maha, käed põlvedele ja hoidke paigal, ja rahunege, see koer teeb teist muidu saslõkki: :auto

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.03.2009 20:40 
Kasutaja avatar

kas mulle on õige mulje jätnud et tglt nad ei tohi niisama narkokutsadega sulle läbiotsimist teha? vaid peab olema kindel kahtlus...
ja teine kysimus mis nendest siis saab kui tõesti kutsa avastab et sul on seal see lõhn mis ta lolliks ajab...sinu kinnivõtmist ja auto läbipuistamisel tuleb näiteks armatuuri vm kohalt see pakike välja..kuidas sa tõestad et see ei ole sinu oma, vaid on autoga ostu korral kaasa tulnud...seletate ehk mulle lahti?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.03.2009 21:16 
Kasutaja avatar

mul kah olnud juhus kui narkopoisid auto läbi otsisid. juurde tuldi sellepärast, et s6ber, kes oli purjus, kuses auto k6rval. autos oli karp nuusktubakat.
NP: mis see on?
Mina: snuff
NP: (nuusutab)...seda annb ju igast asjadega segada..
Mina: ei tea, pole minu oma( tegelt kah polnud)
sellega vestlus l6pes. autoks oli must bemm,e34. selles suhtes vedas et s6idu ajal kinni ei peetud, sest olime autos kuuekesti, yks tyyp oli vabatahtlikult pagassis :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.03.2009 21:38 
Kasutaja avatar

2 suve tagasi kui oli e36 siis tõrva politsei võttis elme 50 alas maha. kuna puudus esistange ja all olid jubedad plekk veljed. taheti siis ulatada kollane leheke kuna all oli totaalselt kulund rehvid, vahtraleht puudu ja summuti tegi veidi kurja häält. vaadati et üks trahv on makstud kaks päeva tagasi ja inspektor mõtles ja ütles et : töötu rullnokk kes eelmise trahvi maksmiseks on juba auto küljest asju maha müünud. seekord pääsed hoiatusega aga järgmine kord saad toppelt kui selle emexiga veel liikled. :lol mis siis ikka käik sisse ja sõbra poole kimama ja asju paigaldama. ( veljed ja stange olid värvimises). vahel ikka satub huumori vendade otsa kh. ju siis pakkus nalja. hirmund tüüp ja risu liikur :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.03.2009 20:23 
Kasutaja avatar

Täna sain esimese positiivse kogemuse võmmidega.
Kuna olime täna Tallinnas kahe autoga, hakkasime tagasi sõitma ühel ajal. Mina pidin aga vahepeal tanklas käima, ja paagi täis suruma. Kui parasjagu diisel paaki voolas(tööauto) pakkus sõber kihlveo 4pakki peale, et ma ei jõua enam esimesele autole järgi, muidugi olin kohe käpp. Tankisin auto täis võtsin nestest tsekki ja tulistasin Rapla poole, tulin rahulikult 120-130km/h, kui tuli 70ala peale, mõtlesin, et ei hakka hoogu vähemaks võtma ja vurasin läbi selle. Mõne hetke pärast vaatasin, et transporteri buss, millest ma just mööda sõitsin, põrutas vastasuunda ja pani vilkurid tööle. Kuna punaseid vilkureid ei olnud, mõtlesin tahab mööda lihtsalt saada, aga kui ta hakkas tuledega vilgutama sain aru,et ikkagi mind tahab tee äärde. Jäin seisma, olin valmis protokolli joonistama. Tuli autst välja pikas mustas mantlis, kiilakas, habeme ja kõrge kraega mees, nagu ameerika filmides võttis põuest musta rahakotti kus sädeles metallist võmmi märk, ja tutvustas ennast kesk-kriminaal politseinikuna. Küsis miks ohtliku "kabeli" möödasõitu teen ja kihutan, vastasin et kiire on, selle peale luges ta nii 5minutit moraale, mis sisaldasid surnuks sõitmisi, lubade ära võtmisi ning vangistusi. Kui ta oma loo oli jutustanud, andis mulle load tagasi, ütles "Head teed", istus autosse ja sõitis kummi vilinal minust mööda.

Nüüd olen mõni nädal jälle korralik ;)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.03.2009 21:03 
Kasutaja avatar

mr.dynabass kirjutas:
ja teine kysimus mis nendest siis saab kui tõesti kutsa avastab et sul on seal see lõhn mis ta lolliks ajab...sinu kinnivõtmist ja auto läbipuistamisel tuleb näiteks armatuuri vm kohalt see pakike välja..kuidas sa tõestad et see ei ole sinu oma, vaid on autoga ostu korral kaasa tulnud...seletate ehk mulle lahti?

Tehakse narkotest..ja ´kui tõesti too pakike isegi polnud sinu oma siis ilmselt enam toda välja ei vabanda..kui on sama marki asjad..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.03.2009 22:42 

tanel63 kirjutas:
mr.dynabass kirjutas:

Tehakse narkotest..ja ´kui tõesti too pakike isegi polnud sinu oma siis ilmselt enam toda välja ei vabanda..kui on sama marki asjad..

kui sinu näpujälgi seal pole, sul endal lõhna juures pole ega ka veres mitte siis ehk õnnestub kuidagi vabandada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.03.2009 23:37 
Eliit

torms kirjutas:
offline kirjutas:
torms kirjutas:
koolis on abipolitseinik õpetaja, sõber siis oli temaga tunnis ja oli jutt liiklusest(liiklustund ikkagi) et kihutamisi on palju, sõber ütles et on jah sigapalju, näe täna tulin kooli sõitsin rahulikult kuskil sajaga ja siis järsku mingi valge roim sirje tõmbab 150-ga mööda, õpetaja kohe et kust sina tead kui kiiresti ta tegelt sõitis, sõber: ma sõitsin talle järgi 150-ga, seepeale polnud midagi öelda

Ega sa juhuslikult vana-vigalas koolis ei käi?
Seal on ka üks suht tore/muhe abiment õpetaja Hr. ViinaMati :lol

votvot herr viinamati jah

ViinaMati oli mu klassijuhataja seal :D Ei saanud mina pihta,mis hirmulugusid temast räägiti. Igatepidi muhe vana oli aastatel 2006-2007-

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.03.2009 09:47 
Kasutaja avatar

Arumaeivõi, täna hommikul jäle üks kokkupuude politseiga, viimasel ajal kuidagi tihti aga eks ma ise ka süüdi. Sai siis varahommukul oma igapäevast marsuuti sõidetud, tee viib Linnahalli tagant läbi. Täna varahommikul siis järsku sattus sini-valge Primera ette, venib ja venib, selgelt andes mulle signalli, et ma mööduks, panin siis suna sisse ja lasin mööda, tagasi reastudes suunda ei näidanud nagu ka kohe järgneval parempöördel ja veel järgmiselgi parem pöörde, jõudsin sadamas oleva Tallinki hotelli ette, ronis juba välja, et pakk maha visata, kui näen, et Primera lendab vilkuritega järgi. sõidab kõrvale, avavad akna ja küsima: " Kas sul parem suund ei tööta?" ma vastu, et peaks nagu töötama. Nemad vastu, et miks siis ei kasuta, tervelt 3-l korral jäi kasutamata. Ma vastu, et noh sellisel varasel hommikutunnil (kell oli 4.50) ei näe eriti pointi, kuid jah, kuna minu taga oli kaasliikleja(nemad) siis oleks pidanud. Juht vaatas mul näpu otsas olevat lehepakki ja küsis: "Vead lehti?" ma vastu, et vean jah. Mõmisesid midagi ja soovisid head teed. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.03.2009 10:40 
Kasutaja avatar

Oh bomsch, sa oled nagu väike tüdruk, kellelt pulgakomm oli ära võetud. Tegelikult rääkisin (ehk loed veel korra) neist positiivses võtmes, ja tegelikult kui oleks norima hakanud siis oleksin pidanud suunda näitama vaid korra, mööda sõites tagasireastudes. Ülejäänud 2 korda olid tegelikult alusetud sest tänav teeb 90 kraadise pöörde ja ristmiku mulje jääb kuna 2 suubuvat teed on tegelikult sadama parklasse viivad.
Kohe teksti alguses tunnistasin, et olin süüdi. Kusjuures pole ma kordagi politseist negatiivselt rääkinud sest kõik kogemused on positiivsed olnud. Pealegi tunnen paljusid politseinikke isiklikult.

Ära nüüd hala ja osta uus pulgakomm.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.03.2009 11:20 
Kasutaja avatar

PS. Ma pole postiljon :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 137  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis