Täna sain esimese positiivse kogemuse võmmidega.
Kuna olime täna Tallinnas kahe autoga, hakkasime tagasi sõitma ühel ajal. Mina pidin aga vahepeal tanklas käima, ja paagi täis suruma. Kui parasjagu diisel paaki voolas(tööauto) pakkus sõber kihlveo 4pakki peale, et ma ei jõua enam esimesele autole järgi, muidugi olin kohe käpp. Tankisin auto täis võtsin nestest tsekki ja tulistasin Rapla poole, tulin rahulikult 120-130km/h, kui tuli 70ala peale, mõtlesin, et ei hakka hoogu vähemaks võtma ja vurasin läbi selle. Mõne hetke pärast vaatasin, et transporteri buss, millest ma just mööda sõitsin, põrutas vastasuunda ja pani vilkurid tööle. Kuna punaseid vilkureid ei olnud, mõtlesin tahab mööda lihtsalt saada, aga kui ta hakkas tuledega vilgutama sain aru,et ikkagi mind tahab tee äärde. Jäin seisma, olin valmis protokolli joonistama. Tuli autst välja pikas mustas mantlis, kiilakas, habeme ja kõrge kraega mees, nagu ameerika filmides võttis põuest musta rahakotti kus sädeles metallist võmmi märk, ja tutvustas ennast kesk-kriminaal politseinikuna. Küsis miks ohtliku "kabeli" möödasõitu teen ja kihutan, vastasin et kiire on, selle peale luges ta nii 5minutit moraale, mis sisaldasid surnuks sõitmisi, lubade ära võtmisi ning vangistusi. Kui ta oma loo oli jutustanud, andis mulle load tagasi, ütles "Head teed", istus autosse ja sõitis kummi vilinal minust mööda.
Nüüd olen mõni nädal jälle korralik