Polegi ammu siia midagi lisanud.
Teisipäeval sai Uddevallas ja Trollhättanis Saabi varuosi toomas käidud.

Kapellskärist edasitagasi 1100km-ühe päevaga
Muidu oli päris hea kiirteedel lasta-ca 130km/h cruisile, jalad istme alla
ja nii ca 200km jutti.
Tagasitee enam nii lõbus ei olnud. Rehvimüra hakkas sellel Rootsi karedal asfaldil
tõsiselt ajudele lõpuks. Kõigele lisaks suutis Garmin ka totaalselt puusse panna.
Terve tund läks kaotsi konkreetselt põldude vahel tiirutades
Naviga läks üldse napilt. Ootasin Eesti poolel checkinis juba ja näppisin ajaviiteks auto originaalnavi.
Minu suurimaks hämmastuseks aga seal Rootsit ei olnud
Kiire kõne Auto100-sse ja sealt tuli vastuseks,et minu autos ei peagi olema.
Olevat 2 eraldi navipaketti. Põhja- ja Lääne-Euroopa ja Ida- ja Lääne-Euroopa.
Loomulikult minul oli teine variant. Mis seal ikka-autol ots ringi ja tuld Paldiskist Vasalemma poole sõbra juurde. Sealt navi ja sõber autosse ja tagasi. Loomulikult suutsin peale raudteed(seal Zinkpoti juures) smurfidele ka vahele jääda. Kurvad silmad ja asjaolude selgitus päästsid päeva. On ka mõistlikke politseinike
Lisaks naviämbrile oli tagasiteel kuni Jönköpinguni selline udu,et ma mõtlesin tõsiselt edasisõidust loobumisele. Saada või sõber auto ette noaga teed lõikama

Siit ei ole võibolla nii hästi aru saada aga nähtavus oli ca 50m

Aga muidu väga ei nurise.
Auto pidas ennast väga ilusasti üleval.
Kogu tripi keskmine kulu jäi 8,4l/100km. Üsna vähe arvestades,et üle poole teest sai sõidetud ca 130-140km/h.
Seda peab küll ütlema,et Superbi istmed on ühed mugavamad üldse,kus olen istunud. Kogu selle tee peale ei pidanud kordagi nihelema või peatust tegema seetõttu,et selg kangeks oleks jäänud. Lisaks sai vent-funktsiooni päris tihedalt kasutatud-kohati kippus selg higiseks minema.
Ja tuledest üldse ei räägi. Paremaid on raske tahta-ausalt
Tänaseks on odomeetrile 5500km ette kerinud ja tuleb nina esinduse poole keerata.
Nii auto käsiraamat kui ka hooldusnõunik ütlevad,et esimene hooldus on alles 15000km peal, aga mina ei taha nii kaua oodata. Parasjagu on sissesõit tehtud ja leian,et oleks õigem lasta õli ära vahetada ja kogu auto üle käia-vaadata.
Täna leidsin autot pestes esimese kivitäkke ka. Korralikult läbi värvi plekini. See tuleb ka kere garantii huvides ette näidata ja lasta ära likvideerida-kasvõi oma kuludega.
Muud nagu ei olegi huvitavat-suht muretu omanikupõli.
Ptüi-ptüi-ptüi 3X üle õla....