Kirun natuke sakslasi siis...
Üleeelmine nädal vms ussipesas(Köln,Düsseldorf, Leverkusen jne jne see kant) oli ummik, mis pole iseenesest mingi ime. Aga ummik sai läbi ja sai hoo üles(mul oli mingi 20t seljas vist ehk kokku veits alla 40t värki), siis hakkasid köik pidurdama. Nii et veokate kärudel rattad blokis ja terve bahn sinist tossu täis. Ma sain napil napilt vasakule keerata, muidu oleks ilusti eessöitvale veokasse koogiks söitnud ennast. Miks pidurdati? Sest mingi pisike ja veokas said kergelt kokku keset teed... Sinna äkkpidurdusse jäi nii mönigi auto sisse.... Tükk aega oli ärev olla
Aga mis närvi ajab, on see, et kui bahni peal avarii tehakse Saksamaal, siis frits lööb kohe tee kinni ja suunab bundeka peale. No 3 rida kohe üheks, jälle mitu km stau'd. No okei vöib ju bundeka peal ka söita veits...AGA kuradi saksa küla tee peal peab ju veokaga 60ga söitma, millest keegi kinni ei pea tegelt eriti, aga möni frits ikka on patrioot ja kössutab, omal taga mingi kilomeeter vöi 2 järjekorda. Ja minu söiduaeg kulub ja edasi ei saa....
Ja see A1 ei saa ka kunagi valmis vist, koguaeg remondivad - jälle edasi ei saa.
Näiteks Saksamaal saab tavaliselt 9-tunnise päevaga mingi 600km, siis Prantsusmaal saab ilusti 750km kanti.