DevilDeVille kirjutas:
Wknd kirjutas:
Escalade ja Suburbuan'i hakkad tõsiselt võrdlema Mercedes ML, BMW X5, Audi Q7, Volvo XC90 jms? USA enamus neid suuri maastureid ei saa maastikul väga millegagi hakkama ning kütusekulu on ka totaalne saast. Ja kuidas Gumpert pole samast liigist mis Viper ACR? Superautod mõlemad ju. Mahukus ja mugavus pole tehniline pool muide. Pick-up'id jäävad jah Euroopa/Aasia omad alla, aga asi ka selles, et enamus inimesi kes pick-up'i USA's ostavad tegelt seda ei vaja ning Euroopas ei jätku turgu ja pole vajadust neid toota. CTS-V'le on M5 ning E63 head konkurendid.
1. sinu poolt loetletud asjad on veel vähem maastikuautod, kui subukas/esv. kütusekulu osas on mikimaa produktid ikka väga ökod oma suuruse ja massi kohta.
2. gumpert on oma olemuselt pigem paganide ja asjadega võrreldav (kui muidu aru ei saa, vaata mootori paigutust).
3. need, kes kastikaid asjade vedamiseks vajavad, ei leia oma vajadustele vastavaid eurojapside seast. see ongi tehniline pool, kui agregaadid annavad teatava võimekuse. muide.
4. m5 ja e63 on kõvasti kallimad ja mitte nii võimekad (mõlemad on väga head autod ja mul pole kunagi olnud probleeme suvalise hea auto tunnustamisega). ilmselt uus m5 suudab järgmisel aastal lüüa cts-v aega nordschleifel
kokkuvõtvalt - jäikasid seisukohti mitu ja ei ühtegi argumenti.
1. Escalade'i tehakse RWD, kõva maastikuauto küll. Loe mu eelmist posti, tehniline pool ikka total juust.
2. Kuidas mootoripaigutus neid erinevaks teeb? Superauto klassi kuuluvad nad mõlemad.
3. Pole mõtet võrrelda USA ja Euroopa/Aasia pick-up'e, sest Euroopas ning Aasias pole suurushullustust ning pick-up'e lihtsalt pole siin vaja. Samal ajal kui USA's ostavad paljud endale pick-up'i ning ei kasuta seda eesmärgil, milleks autot üldse loodud on.
4. CTS-V on üks vähestest USA autodest mis ma üldse ostaks, kuid ära võrdle hinda tehnilise poolega. Võimekuselt on autod vägagi sarnased.
DevilDeVille kirjutas:
O_o kirjutas:
jutt oli suurtest suv-dest ja kui absurdi laskuda, siis leiame eurojapsidegi seast üherattaveolisi maastureid. ma, jah, ennist oma laiskuses jätsin mainimata, et pean silmas ikka kahesillaveolisi derivaate. et mikimaa toodangule selles segmendis veelgi plusspunkte lisada, siis erinevalt enamusest eurojapsidest peavad need päris korralikult vastu. pargimaasturite segmendis igasugu x5-te ja asjade konkurendiks ikkagi grand cherokee ja sellele suudavad vastu astuda vaid discovery nimelised masinad.
a sinusuguste püstolikangelaste üle on siiralt hea meel. alati on teinud rinna rõemsaks, kui ässad endile järjekindlalt varbasse tulistavad.
Euroopas/Aasias ei tehta nii suure mõõtmetega autosid üheveolisena. Ainult linnamaasturid, a'la suuruses Qashqai, Q5, Dacia Duster. Mille põhjal väidad, et Euroopa/Aasia maasturid vastu ei pea?