Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.07.2025 09:50

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 51 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Soundi tipptooted Eestis ?
PostitusPostitatud: 23.03.2009 19:56 

Pada sõimab katelt.Üks istub ühe mätta otsas ja teine teise.Ja mõlema mätas on õige.Ühel paistab vaatepilust mds ja spl, teisel on dls kräpp ja pilust paistab midagi eriti head....Mõni (mitte siin, kiidab hoopis Gasi taevani).
Mõlemale siis eurovõistluse tabeleid uurimiseks.Tootestatistika mitme aasta lõikes- ei ole mds-i ja spl-i taevani kiidetud head kraami märgata, küll aga KRÄPP dls-i on palju kajastatud.Ja eesotsas.Ilmselt oli žürii liiga kitsarinnaline ja langetas kaheldavaid otsuseid.
Kellel on õigus.Kõigil.Oma mätta otsas.Aga maailm on suurem.
http://www.dls.se/econtent/139

Viimati muutis üksmüts, 23.03.2009 20:55, muudetud 2 korda kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.03.2009 20:08 

Ma pole öelnud ega arva , et DLS on "sitt", nii oleks ebaviisakas öeldagi üldse, sina aga küsisid Eestis saadaolevaid tipptooteid. Enamus minu ja kasutaja "spl" loetletud kaubamärkide tippseeriad on oluliselt paremad ja kallimad kui mis iganes DLS (eelkõige kõlaritest räägime) DLS A-seeria võimendi kohta võib juba hakata vaikselt ütlema "tipptoode". Sinu ja enamus lihtkasutajate silmade jaoks on ongi DLS tipp, kuna see kaubamärk on julmalt üles promotud, ta on tehtud kõigile võistlejatele hästi kättesaadavaks, odavaks, palun ainult paigaldage ja võistelge meie DLS-iga. Väiksemate ja rohkem high-end tootjate kaubad jäävad sulle märkamatus kuna neil pole promo ja neid enamasti ei jõuta nende kõrge hinna pärast osta. Ja veel viitasid sa tohututele auhindadele mis DLS on saanud, okei neid on tõesti palju , aga tuleb ka tunnistada, et neid DLS demo võistlusautosid on ropult palju kaa, sealt siis ka karikate rohkus. Ainuüksi väikeses Sloveenias peaks olema üle 10 DLS võistlusauto. Ja veel, alati pole kaubamärk see mis võidu sai, võistlustel hinnatakse ka paigaldust, millel pole komponentide headusega või kaubamärgiga mitte mingit pistmist

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.03.2009 20:37 
Kasutaja avatar

no viktori puhul on juba pioneeri Deh 88Rs tipp makk, no kui palju rohkem siis tippudest me veel rääkida saame.
Just selliste kasutajate ja mõtetute teemade pärast olekski hea kui oleks SPL ja SQ teemad lahus, kuna esiteks pole midagi sarnast nendes, teiseks ei käiks ka omavaheline võrdlus (SPL'is nii ja SQ naa).
Üldiselt kes tahab leiab ka usa rauda eestis autosound. Jaapani head tehnikat ei leia.
DLS on samamoodi laiatarbe teema nagu seda on Hertz.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.03.2009 20:39 
Kasutaja avatar

Miks me võrdleme Focali või Rainbow tippseeriat odava DLS "crapiga" üleüldse ?
Ma olen enam kui kindel, et mu Ipaul võimendi ja odavad Focal A1 seeria kõlarid on odav crapp, võrreldes DLS keskseeria toodetega ?
Mõttetu selliselt ju tooteid võrrelda ? Ei saagi, seega see teema mind eriti ei huvitanud ka siin teemas :P

@ Mk, ei ole, lihtsalt üle keskmise kvaliteetne makk on mul selle pioneeri näol :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.03.2009 21:25 

Kulla mees , sa ise teed teema "Soundi tipptooted Eestis?" me kirjutasime sulle sulle nees siia ilusti üles, ja nüüd sa hakkad mingit võrdlemise jama ajama. Kuula ära ja süvene veits, pole vaja ennast tähtsaks teha ja vaielda. Teine kord tee teema pealkiri mis oleks natuke konkreetsem ja arusaadavam, mitte nii ümar, siis vast ei tekiks minusugustega lahmimist kah 8)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.03.2009 21:37 

Mul siin kükametsas ei promo küll keegi ei dls-i ega ka haiendi mitte.Ja kust hakkab haiend ja mis on gräpp.
Kas haiend hakkab sealt, kui naabri Maali seda marki ei tunne või hakkab kusagilt hinnaklassist.Kas DLS-i TA2 võimendi juba on või veel ei ole haiend?Või on promotud ja kunstlikult upitatud, hind lakke kruvitud ja võistlustel tõmmati kõigil lihtsalt mütsid silmini.
Vaata tulemuste tabeleid, tootemarke - see on reaalsus, mitte promomine.Seal on nii üht, kui ka teist ja kolmandat ja ei pea end keegi oma Berülliumi või Rainbow Referenci pärast paremini või halvemini tundma.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.03.2009 23:13 

üksmüts panid mõtlema. Ega ei oskagi täpselt öelda kust hakkab haiend ja lõpeb gräpp. Mingil määral aegade jooksul väljakujunenud margid ja tooted. Väga palju saab ikka aimu kui käia ise kohapeal Emma Eurofinaalidel, üldjuhul esimese otsa meestel on kõigil tegemist haiend tehnikaga, kuigi see pole reegel. Ma mõtlen haiend asju kust enam kaugemale pole võimalik minna; peaseadmed-Alpine F1 Status; Pioneer ODR;Nakamichi CD700; MCIntosh 406; Valjukatest- Scanspeak Revelator, AlpF1, Focal Beryllium, mingil määral ka DLS Iridium, Võimudest-McIntosh; AlpF1; Audison Thesis; DLS A; neid on veel.
Üksmüts asi pole nii valge kui paberil kirjas on - DLS saab juba automaatselt ühe trofee juurde kui võiduautol on kasutatud kasvõi ainult näiteks nende võimu, olenemata, et valjukad olid näiteks Scanspeak omad, ja nagu keegi siin ütles, et DLS on masstoodand siis arusaadavat enamus autodes on natuke DLS-i. Ära lase ennast petta tulemuste tabelitest, mine käi kohapeal, sealt selgub tõde
Viktor ehk saab nüüd aru millest jutt käib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.03.2009 00:22 

Tark läbimõeldud tegevus(install) annan selle haiendikummardajatele gräpiga silmad ette.Ja lollile võid miljonite eest kaupa ette lükata, aga sea selga sadulat ikka hästi ei istuta.No ei tule sealt ikka häid ringiaegu.

Mul on ju aju ja võime aru saada, mida tabelites kirjutatakse.Lugeda ma oskan ja näen ka neis kasutatud tehnika tabelitest, et on dls-i osas jaotatud kahte osasse.Kas on osati või täies osas DLS(võimud ja valjukad).Kas pean kohal olema, et kinnitust saada?Ja mitte uskuma ja kartma, et DLS on vandenõu teinud ja näitab mulle kodulehel võltsitud statistikat ja pildid autodest koos kõikide võimude ja valjukatega on lavastus.
Ahela tugevuse otsustab nõrgim lüli.Kui osadel lülidel on kolm tähte (näiteks dls) ja osadel rohkem(focal) või vähem(AD), siis võitja on ikka see, kelle kett kõige tugevamat tõmmet talub.Olgu nende lülide nimed, mis tahes.Ma arvan, et mõistetakse mu võrdlust.

Ma nagu kaitseks siin mingit kaubamärki, kuigu pole mul ei sooja ega külma SS-ist ja dls-ist ja kgb-st.Lihtsalt kainet argumenteeritud arutelu paluks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.03.2009 01:10 
Kasutaja avatar

Ma olen nii aru saanud, et see toode, mis piisavalt hea hinnaga kätte ei tule ja head raha vahelt teenida ei saa, seda ei tarnita ja nimetatakse crapiks eestis
Eks mõne aastase kogemusega paigaldaja juttu kiputakse alati tõepähe võtma, erinevad maad, erinevad paigaldajad, arusaamad ja tõekspidamised ?
Sellised vennad nagu rock kujundavadki antud riigis nö turunissi ... Mis on äärmiselt kahetsusväärne ...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.03.2009 01:13 

ViktorT kirjutas:
Ma olen nii aru saanud, et see toode, mis piisavalt hea hinnaga kätte ei tule ja head raha vahelt teenida ei saa, seda ei tarnita ja nimetatakse crapiks eestis
Eks mõne aastase kogemusega paigaldaja juttu kiputakse alati tõepähe võtma, erinevad maad, erinevad paigaldajad, arusaamad ja tõekspidamised ?
Sellised vennad nagu rock kujundavadki antud riigis nö turunissi ... Mis on äärmiselt kahetsusväärne ...

Siin tekib nüüd küsimus, et miks peaks keegi SINU juttu tõepähe võtma, Sul puudub isegi see "paariaastane" kogemus...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.03.2009 01:30 

üksmüts kirjutas:
Tark läbimõeldud tegevus(install) annan selle haiendikummardajatele gräpiga silmad ette

:D no täpselt, ntx, teen väga tugeva installi millest saan peaaegu maximum punktid, aga kasutan cräp tehnikat, noh saan soundi eest mingisugused punktid nii enamvähem, hiljem punkte kokku lugedes selgub , et ma võitsin, võitsin tänu installile, ja just nii võidetaksegi Master ja Expert klassides, ahjaa mul oli ju DLS-i võim, laks ja jälle trofee tuleb

Tsiteeri:
Mul on ju aju ja võime aru saada, mida tabelites kirjutatakse.Lugeda ma oskan ja näen ka neis kasutatud tehnika tabelitest, et on dls-i osas jaotatud kahte osasse.Kas on osati või täies osas DLS(võimud ja valjukad).Kas pean kohal olema, et kinnitust saada?

Jah sa võiksid seal kohal olla, ja veendud, et asjad pole päris DLS ja maailm. Ma ütlesin, et kõik kohad on DLSi täis niiet pole mingi ime , et sa neid seal tabelites näed, räägi mis sa tahad, aga ma kaldun ikkagi arvama, et DLS pole haiend väljaarvatud TA- lambid.

Tsiteeri:
Lihtsalt kainet argumenteeritud arutelu paluks.

Ma põhinen reaalselt nähtule, millele sa ma ei oska öelda - tabelitele jah?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.03.2009 01:32 

ViktorT kirjutas:

No näed siis nüüd.Esitasid küsimuse.Said vastuseid.Aga kui vastused ei meeldi, siis lajatad.Sel juhul oleks võinud ju küsimatagi jätta.Oleks endal ja teistel rahulikum.
Kui ei ole üldse paigaldanud, siis ei või rääkida.Mõni aasta, siis võib natuke rääkida.Kust maalt siis üldse rääkima võib hakata?Mina näiteks ei saa mingeid seisukohti kellegi-millegi suhtes võtta, kui ei ole tõendusmaterjali.Muidu lahmiks ju umbes.
Ja nüüd ütled, et rock kujundab nišši.Me elame kapitalistlikus maailmas.Kõigil on vaba voli osta või mitte osta, mida iganes.Püssi ähvardusel ainult saaks sundida.Vangimajas netti vist pole, seega rock vist jõudu ei kasuta.
Olukord on lihtsalt selline, et müüma peab seda, mida nõutakse.Kui tahavad ja jälle tahavad kräppi, no kes neid keelata saab.Kui ikka vastu ei võeta mõistlikke selgituse millegi suhtes, siis ei olegi midagi teha.Tuleb aga vändrast saelaudu ette anda, kui minema viiakse.Suurt kasumit mingist haiendist plaanida teenida sellises mikroiigis, nagu siin, on mõttetu.Kes suudab midagi üldse vastu võtta, see otsib ise endale suundasid.Ilma nišikujundajateta.

PS.Ma olen ka paigaldanud.Olen enda autole raadio sisse pannud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.03.2009 01:33 

ViktorT kirjutas:

Kule sa küll kasva suureks, issand jumal mida sa toodad :angry

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.03.2009 09:28 

rock kirjutas:
Kule sa küll kasva suureks, issand jumal mida sa toodad :angry

Pea pooled tema teemadest lõppevad sellise jamaga.

Ma ei saa ikkagi aru inimestest kes mõtlevad et on kuulnud mingit starsound ssw-3000 ja kohe on kõik starsound firma tooted sittad. Igal firmal, DD, SPL Dynamics, Rockford Fosgate... on olemas odava otsa valjukad, mida saab iga vasja endale soetada.
Mõttetu jagada mingit vale inffi, kui ise pole kuulnud,näinud,teinud

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.03.2009 11:33 
Kasutaja avatar

Teema läheb juba suht kummaliseks ära ausalt öeldes.
Tsiteeri:
Kas pean kohal olema, et kinnitust saada?

Internetist loetu siin suurt ei aita tõesti, ainult ise autosid kohapeal kuulates selgub tõde.
Rock võib omale sellist arvamust DLS-i kohta vabalt lubada, tal selleks väga hea kuulmine, milleni teised siin teemas kirjutajad (mina kaasaarvatud) paraku ei küündi kunagi.
Tavakasutaja jaoks on DLS-i kallim ots väga hea hinna/kvaliteedi suhtega ja ega odavam kraam ka paha pole.

Tõnu

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 51 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis