ViktorT kirjutas:
Ma olen nii aru saanud, et see toode, mis piisavalt hea hinnaga kätte ei tule ja head raha vahelt teenida ei saa, seda ei tarnita ja nimetatakse crapiks eestis
Eks mõne aastase kogemusega paigaldaja juttu kiputakse alati tõepähe võtma, erinevad maad, erinevad paigaldajad, arusaamad ja tõekspidamised ?
Sellised vennad nagu rock kujundavadki antud riigis nö turunissi ... Mis on äärmiselt kahetsusväärne ...
No näed siis nüüd.Esitasid küsimuse.Said vastuseid.Aga kui vastused ei meeldi, siis lajatad.Sel juhul oleks võinud ju küsimatagi jätta.Oleks endal ja teistel rahulikum.
Kui ei ole üldse paigaldanud, siis ei või rääkida.Mõni aasta, siis võib natuke rääkida.Kust maalt siis üldse rääkima võib hakata?Mina näiteks ei saa mingeid seisukohti kellegi-millegi suhtes võtta, kui ei ole tõendusmaterjali.Muidu lahmiks ju umbes.
Ja nüüd ütled, et rock kujundab nišši.Me elame kapitalistlikus maailmas.Kõigil on vaba voli osta või mitte osta, mida iganes.Püssi ähvardusel ainult saaks sundida.Vangimajas netti vist pole, seega rock vist jõudu ei kasuta.
Olukord on lihtsalt selline, et müüma peab seda, mida nõutakse.Kui tahavad ja jälle tahavad kräppi, no kes neid keelata saab.Kui ikka vastu ei võeta mõistlikke selgituse millegi suhtes, siis ei olegi midagi teha.Tuleb aga vändrast saelaudu ette anda, kui minema viiakse.Suurt kasumit mingist haiendist plaanida teenida sellises mikroiigis, nagu siin, on mõttetu.Kes suudab midagi üldse vastu võtta, see otsib ise endale suundasid.Ilma nišikujundajateta.
PS.Ma olen ka paigaldanud.Olen enda autole raadio sisse pannud.