jah,ei saadud kätte,mul oli sama moodi auto tee ääres,võtmed ees ja uksed lahti,suvaline möödakäia oleks võind sanga hüppata ja ära sõita,ja kui taga pingil hakkad midagi ütlema selle kohta siis võrdub see politseile vastuhakkamisega.
flash teema, samas siin on teemad nii segamini pekstud et anna andeks,mingi head lood või lugude tuvastamine,filmid,top gear, vabas teemas,kuigi võiks olla flashis,jne.-kõigest minu arvamus ja keegi ei ole kohustatud sama arvama.
Reizor kirjutas:
Oot, teine vend sõitis eest ära ja ei saadudki kätte ? Aga ma olen sellele mõelnud, et kui mind istmele on kutsutud. Siis pole ma mitte kunagi enda autol uksi lukustanud. Mõnikord on võtmedki ette jäänud. Kui nüüd aga hakkavad kedagi taga ajama. Siis võib mõni juhuslik mu auto tühjaks teha. Lisaks sellele, kui antakse kõvasti minna ehk kedagi hakatakse püüdma. Seatakse minu elu ilma asjata ohtu..
FOX1000 kirjutas:
mihkel-m kirjutas:
aivo28 kirjutas:
Mis vahet seal on, kas saadakse kätte või ei.?? Õrritada võib ju ikka

peaasi, et kino saab.
Tegelt tahaks teada kül, mis juhtuks, kui keegi mängib niipalju lolli, et tagaistmele saaks ja siis keegi teine laseks samal ajal täie pasaga mööda sealt

kukepoistel ilmselt suht otsustusvõime kriis hoobilt...
Eelmisel kevadel ühel neljapäevakul oli ülemistes selline deela. Mingi audi vms kiirendas seal autode vahel ja otse mentidele nina ette. Audivend lükati kohe tahapinki. Tol ajal kui see audivend tagapingis istus, siis mingi teine pill (mingi e32 7ne äkki?) tegi mentidest veits eemal sõõrikuid ja mendid panidki koos audivennaga järgi sellele.

mul oli ühel üritusel sama moodi,istusin tagapingis ja 1 vend lendas radarisse,siis ma kohe mõtlesin et oh viskavad maha ja hakkavad seda teist venda taga ajama aga huiiatki,pidin siis osalema sellel taga ajamisel mis kestis 1 minut,politsei andis alla ja otsustas mulle trahvi teha