Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.05.2025 00:40

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 787 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 53  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: SR aastast aastasse.
PostitusPostitatud: 30.12.2011 21:06 
Kasutaja avatar

mihkel-m kirjutas:
aivo28 kirjutas:
Mis vahet seal on, kas saadakse kätte või ei.?? Õrritada võib ju ikka :D peaasi, et kino saab.

Tegelt tahaks teada kül, mis juhtuks, kui keegi mängib niipalju lolli, et tagaistmele saaks ja siis keegi teine laseks samal ajal täie pasaga mööda sealt :D kukepoistel ilmselt suht otsustusvõime kriis hoobilt...

Eelmisel kevadel ühel neljapäevakul oli ülemistes selline deela. Mingi audi vms kiirendas seal autode vahel ja otse mentidele nina ette. Audivend lükati kohe tahapinki. Tol ajal kui see audivend tagapingis istus, siis mingi teine pill (mingi e32 7ne äkki?) tegi mentidest veits eemal sõõrikuid ja mendid panidki koos audivennaga järgi sellele. :D

mul oli ühel üritusel sama moodi,istusin tagapingis ja 1 vend lendas radarisse,siis ma kohe mõtlesin et oh viskavad maha ja hakkavad seda teist venda taga ajama aga huiiatki,pidin siis osalema sellel taga ajamisel mis kestis 1 minut,politsei andis alla ja otsustas mulle trahvi teha :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.12.2011 23:31 
Kasutaja avatar

Oot, teine vend sõitis eest ära ja ei saadudki kätte ? Aga ma olen sellele mõelnud, et kui mind istmele on kutsutud. Siis pole ma mitte kunagi enda autol uksi lukustanud. Mõnikord on võtmedki ette jäänud. Kui nüüd aga hakkavad kedagi taga ajama. Siis võib mõni juhuslik mu auto tühjaks teha. Lisaks sellele, kui antakse kõvasti minna ehk kedagi hakatakse püüdma. Seatakse minu elu ilma asjata ohtu..

FOX1000 kirjutas:
mihkel-m kirjutas:
aivo28 kirjutas:
Mis vahet seal on, kas saadakse kätte või ei.?? Õrritada võib ju ikka :D peaasi, et kino saab.

Tegelt tahaks teada kül, mis juhtuks, kui keegi mängib niipalju lolli, et tagaistmele saaks ja siis keegi teine laseks samal ajal täie pasaga mööda sealt :D kukepoistel ilmselt suht otsustusvõime kriis hoobilt...

Eelmisel kevadel ühel neljapäevakul oli ülemistes selline deela. Mingi audi vms kiirendas seal autode vahel ja otse mentidele nina ette. Audivend lükati kohe tahapinki. Tol ajal kui see audivend tagapingis istus, siis mingi teine pill (mingi e32 7ne äkki?) tegi mentidest veits eemal sõõrikuid ja mendid panidki koos audivennaga järgi sellele. :D

mul oli ühel üritusel sama moodi,istusin tagapingis ja 1 vend lendas radarisse,siis ma kohe mõtlesin et oh viskavad maha ja hakkavad seda teist venda taga ajama aga huiiatki,pidin siis osalema sellel taga ajamisel mis kestis 1 minut,politsei andis alla ja otsustas mulle trahvi teha :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.12.2011 23:38 
Moderator
Kasutaja avatar

See on ikkagi FLASH teema. Pilte edaspidi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.12.2011 02:53 
Kasutaja avatar

jah,ei saadud kätte,mul oli sama moodi auto tee ääres,võtmed ees ja uksed lahti,suvaline möödakäia oleks võind sanga hüppata ja ära sõita,ja kui taga pingil hakkad midagi ütlema selle kohta siis võrdub see politseile vastuhakkamisega.

flash teema, samas siin on teemad nii segamini pekstud et anna andeks,mingi head lood või lugude tuvastamine,filmid,top gear, vabas teemas,kuigi võiks olla flashis,jne.-kõigest minu arvamus ja keegi ei ole kohustatud sama arvama.

Reizor kirjutas:
Oot, teine vend sõitis eest ära ja ei saadudki kätte ? Aga ma olen sellele mõelnud, et kui mind istmele on kutsutud. Siis pole ma mitte kunagi enda autol uksi lukustanud. Mõnikord on võtmedki ette jäänud. Kui nüüd aga hakkavad kedagi taga ajama. Siis võib mõni juhuslik mu auto tühjaks teha. Lisaks sellele, kui antakse kõvasti minna ehk kedagi hakatakse püüdma. Seatakse minu elu ilma asjata ohtu..

FOX1000 kirjutas:
mihkel-m kirjutas:
aivo28 kirjutas:

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.12.2011 03:01 

Mis .. me seisime su auto kõrval mitu head minutit ja oleks võinud selle sealt 10 korda ära ärandada..lõpuks kui mendiga tagasi tulid, siis tuli hakata kohe meile ka küsimusi ju esitama.. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.12.2011 05:12 
Kasutaja avatar

Siin eelmine lk räägiti sellest eest ära ajamisest. Tänapäeval on politsei autopark ikka kõvasti arenenum, st autod on kiiremad ja võimsamad ja neid on rohkem. Lisaks, kas mitte tänapäeval trahvid karmimad pole? Ma ei oska seda nüüd kuidagi välja googeldada, aga võrreldes keskmise palgaga peaks vist trahvisummad ka vängemad olema?

Ja no ma olen 90% kindel, et paljud siinsed vennad vaimusilmas unistavad eest ära panemisest jne, aga samas kui reaalne hetk siis on hirm nii suur, et jäävad ikka seisma. Ilmselt praeguseks hetkeks oleks ise samasugune kuigi ühe korra on õnnestunud eest ära ajada ja tänu väga väga suurele joppamisele nad mind üles ei leid.

Igaljuhul on mul ikka rämedalt kahju, et mu vanemad mind varem valmis ei vorpinud. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.12.2011 12:28 

Krss, sa nimetad vahelejäänud inimesi klounideks, samas õhutad kiiret autot endale soetama(ehk siis sa võid seesama ju ise ka olla). Ühesõnaga, mida sa üritad selgeks teha? Seda, et keegi enda autosi ilusaks ei teeks ning just load saanud ostaks endale võimsaid massinaid kuna nende refleksid on veel kiired?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.12.2011 14:25 
Kasutaja avatar

Ajad muutuvad. Kindlasti asi kinni ka seltskonnas. Kui seltskond on tuttav. Viskame nalja. Pudelikaanimis meeskond puudub. Siis asi sujub ja tuleb ainult ilma ja üritust nautida :)
Pilti kah ´:D
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.12.2011 16:08 
Kasutaja avatar

Et 10 aastat tagasi. Ei tehtud sidurilibistamist ja õllejoomist? Ah ära aja. Lihtsalt on autod lihtrahvale rohkem kättesaadavam. Muud ei midagi.
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.12.2011 16:10 

krss kirjutas:
sageli johmase peaga ja mitte ei satu avariisse, vaid suudavad ISE lõpuks teelt välja sõita... kuidas neid siis nimetama peaks?

DressiMaffia

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.12.2011 16:15 
Kasutaja avatar

hallscorpio kirjutas:
Et 10 aastat tagasi. Ei tehtud sidurilibistamist ja õllejoomist? Ah ära aja. Lihtsalt on autod lihtrahvale rohkem kättesaadavam. Muud ei midagi.
Pilt

asi pigem selles et on hakkatud rohkem jooma ja ei koristata enda järel ära,vanasti sõideti enda lõbuks,hetkel tundub nagu teiste lõbuks !
lihtsalt ajad on muutunud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.12.2011 16:19 
Kasutaja avatar

Selle mentide eest ära sõitmise teema jätkuks ma küsiksin veel selle kohta, et mis võib järgneda teinekord kui nad mu peaksid kätte saama.. no said mul nt numbrimärgi kirja, kuid seekord kätte ei saand ja teinekord otsivad üles vms.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.12.2011 17:19 
Kasutaja avatar

MSirla kirjutas:
Selle mentide eest ära sõitmise teema jätkuks ma küsiksin veel selle kohta, et mis võib järgneda teinekord kui nad mu peaksid kätte saama.. no said mul nt numbrimärgi kirja, kuid seekord kätte ei saand ja teinekord otsivad üles vms.

võttad 10 sõpra kaasa kes tunnistavad et su auto seisis koos sinuga kodus kui te monopoli mängisite :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.12.2011 17:20 

FOX1000 kirjutas:
hallscorpio kirjutas:
Pilt

asi pigem selles et on hakkatud rohkem jooma ja ei koristata enda järel ära,vanasti sõideti enda lõbuks,hetkel tundub nagu teiste lõbuks !
lihtsalt ajad on muutunud.

Mine noh , oma lolli jutuga. Lakuti koguaeg, lihtsalt vb siis kuidagi viisakamalt. Jäin kunagi oma mazda küljepeeglist ilma , startides.
Tegelikult koguvõlu oli ikka selles ,et autodes polnud arvuteid/kaameraid. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.12.2011 19:48 
Kasutaja avatar

no joomisega on kogu aeg streetrace käsikäes käinud, ühed sõidavad, teised tulevad näpivad tilka ja joovad, õnneks mitte 2 in 1
algusaastatel tartus oli kuldreegel, reedel saadi kokku, pandi pidu nagu homset päeva poleks olemaski, laupäeval saadi kaineks ja öösel oli sõit

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 787 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 53  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis