Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.05.2025 00:44

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 787 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 53  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: SR aastast aastasse.
PostitusPostitatud: 31.12.2011 20:43 
Kasutaja avatar

Ja jah.Kiired ja vihased reissivad ja joovad kah koguaeg.Vaata mis osa tahad :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.01.2012 08:47 

mäletan kohalikke.... esialgu sõideti mis kätte juhtus... edaspidi tulid nooremad peale. vanemad tegijad said pere jms ja kadusid tasapisi ära. sõitsid need kellel huvi ja võimalusi olid, tasapisi vajus asi ära sest tilganäppijaid oli rohkem kui sõitjaid. Omal puudus pereelu tõttu tihtipeale auto ja sai isa käest laenatud seegi mis tal oli ( uskude 1,4l polo'ga oli isegi häbi osaleda aga siiski minu jaoks on tähtis osavõtt, mitte võit, ka libiseva sidurga v. lagunenud käigukastihoovastikuga). minu joks oli põnev, kui sain lihtsal sõita. vahet polnud, kas olid 1,6d kadett või 1,2 lada.... alati olin kohal.... kui vähegi võimalust oli... mingi aeg sai 1,3l kadetti kapoti alla visatud 1,8 gsi moto ja siis 2,5 l bemme lüpstud, kuigi rullika bemm jäi silma kui kättesaadav muskelauto, millega oli audi s4 kättesaadav... ajad mõõdusid ja tekkisid nn eliidimasinad mida keegi ei suutnud püüda. Teiseks olid noored tulijad, kes oli emme-issi autod ja kes kartsid auto lõhkuda jne... tasapisi jäi asi soiku kuidagi.... Mäletan siiani aega, kui 1,6d kadetiga sai edesdatud nn audi 200 mis oli bensiinimootoriga... sest tal jäid stardis rattad tühja lõõma jne. Btw samal päeval pisin kohaliku ametikooli ukse sisse sõitma sest unustasin tagurpidikäigu sisse jne. kui kohalik nn kussa, lõi pasaks, et sai valesti parkimise eest trahvi jne... need olid ajad, kui midagigi toimus. mõne nv jooksul sai korduval asukohta muudetud, sest politsei uuris asukoha välja. aga olen kasvõi muruniidukiga sõita sest see pakub mulle rahuludust aga mitte seetõttu et sõbrad käsivad jne... ma omal ajal vajasin seda... tänapäeval nii enam pole.... kui su auto alla 10 seki sajani ei kiirenda on sul jama auto... kedagi ei huvita et nn kaugatoma katsel (kus toimub saaremaa ralli igal aastal) olen suutnud 2liitrise 3. seeria bemmi löön mazdaga millel kapoti alla 1,5l ja 65kW üle 20'e sekundi, sest tänapäeva noori huvitab nullist sajani aeg ja mida oma autoga teinud oled. noorem vend ajab ka oma e36'te madalaks. MIlleks? Ma olen pigem noorena tundnud lõbu sellest et mu lada ja rullikas ja mazda on läbinud kohti mida enamus autosid ei läbi. Kadeti kohaltvõttu ja kurviläbimist harjutasin pmst iga nädal. kas teada tuntud asfaltteedel või kõrvalistel kruusateedel, SR oli mu elu. Saatsin nii mõnegi neiu kuu peale, ja palju muud ohverdusi... Ma lihtsalt nautisin rallimist kihutamist ja palju muid sellega kaasnevat. Kaasnesid igasugu jutud, kuidas niiõelda üks vend istus auto ja sai trahvi kui noorem samal ajal politsei auto kõrval rehve oma bemmiga põletas jne jne.... sellised jutud oli elu. Nüüd üks elab teises riigis, teine on võlgades, kolmas on pereelu otsa sattunud nagu mina jne jne... aga kõik lõõvad kartma... ei ole ma alguses kartnud ja ei karda nüüdki. võin sõita kiirustel, mis ületavaid mu oskusi aga ma annan alla mingil määral kui tunnnetan, et mu sõidustiil ohustab kaasliiklejaid. Ma ei saa õelda et ma pole kusagilt õppinud. Olen õppinud eelkõige oma vigadest. tean mis tunne on sõita kraavi, sõita 20'ga puusse, 50'ga teisele sisse, 170'ga teelt välja... jne .... neil aegadel mul polnud peret, olin nn pohuist jne... kihutamine ja rallimine andsid mulle nn rahuldustunde... aga ajad muutuvad.... hiljuti kogesin midagi, mis ei anna rahu aga see on teema. pre´aegu naudin elu ja oskusi mida noorpõlves kogesin, et mitte enam sellistesse olukordadesse laskuda jne.. aga millest tänapäeva noorus õpib? ei õpigi sest neil enamasti ei tekigi olukordi kus võib üht või teist asja juhtuda... elu on tuliseks tehtud enamustel ja ma ei kujuta et kuidas noored hakkama peavad saama....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.01.2012 08:48 

ahjaa .. vabandan vigade pärast... kellaajast ja kuupäevast tingituna....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.01.2012 12:25 
Kasutaja avatar

Kui kaineks saad paranda tekst selliseks, et seda lugeda ka saab. Silme eest võttis kirjuks lugemine aga jutul iseenesest on pointi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.01.2012 12:53 
Kasutaja avatar

Igati väärt kirjastus, Hommikul lugeda :) Ainult et jah pidevalt tõmbasin rea sisniseks et mitte ära kaduda :D Super !!!!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.01.2012 12:58 
Moderator
Kasutaja avatar

No aga sleepy kevadel peaks küll midagi tegema ju, rahval uut tehnikat käes ja ammmmmmu poel midagi olnud ju.

Muide se teema oli jah hea, kui üks vendadest sai trahvi bussis, siis noorem vend söitis bussi körvale ja hakkas kummi pöletama. Poliis ei saand aru midagi, et mis toimub, rahval nalja nabani. Üldse need vennad sai pidevalt trahvi, küll igasugu möttetute asjade eest jne. Oja kindlasti oskab veel midagi sekka öelda :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.01.2012 17:25 
Kasutaja avatar

FOX1000 kirjutas:
MSirla kirjutas:
Selle mentide eest ära sõitmise teema jätkuks ma küsiksin veel selle kohta, et mis võib järgneda teinekord kui nad mu peaksid kätte saama.. no said mul nt numbrimärgi kirja, kuid seekord kätte ei saand ja teinekord otsivad üles vms.

võttad 10 sõpra kaasa kes tunnistavad et su auto seisis koos sinuga kodus kui te monopoli mängisite :)

Ja see auto seal videolindil on Teie kujutlusvõime vili ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.01.2012 17:43 
Kasutaja avatar

Yux001 kirjutas:
FOX1000 kirjutas:
MSirla kirjutas:
Selle mentide eest ära sõitmise teema jätkuks ma küsiksin veel selle kohta, et mis võib järgneda teinekord kui nad mu peaksid kätte saama.. no said mul nt numbrimärgi kirja, kuid seekord kätte ei saand ja teinekord otsivad üles vms.

võttad 10 sõpra kaasa kes tunnistavad et su auto seisis koos sinuga kodus kui te monopoli mängisite :)

Ja see auto seal videolindil on Teie kujutlusvõime vili ?

no sel juhul julged teha julge tunnistada :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.01.2012 17:58 
Kasutaja avatar

Kui nägu filmil pole, siis ütled, et mu autot kasutati omavoliliselt, keegi teadis kus on võtmed ja pärast tõi tagasi ja siis otsid 10 sõpra, kellega sa täpselt selles ajavahemikus koos pontsikuid sõid :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.01.2012 19:44 
Kasutaja avatar

No siinkandis toimub ka vahel üks üritus ja olen sõitnud 1.6 68kw ja 1.8 93kw'ga niiet tapab. Peaasi, et vastane on vääriline. Igav on sõita kui lambist eest ära kütad ja samamoodi on igav kui teine eest ära kütab, aga jube pingeline on kui asi käib koguaeg napilt napilt. On ka nende väheste kw'dega fun, sest autos sees sõites tundub asi nagunii suht kiire ja pinge on õhus. Iga kord tuleb muidugi sõita nii, et paak on viimase piisani tühi ja vaevu jõuad esimese tanklani, aga sõita tuleb. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.01.2012 01:56 
Kasutaja avatar

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.01.2012 11:45 

Kust selle punase kohta lugeda saab ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.01.2012 11:49 

Aurora kirjutas:
Kust selle punase kohta lugeda saab ?

http://foorum.turboclub.ee/viewtopic.ph ... 88&start=0

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.01.2012 13:54 
Kasutaja avatar

Kuna Randot enam ei ole siis enam ilmelt selle autokohta lugeda ei saa. Autol uus omanik kes vaevalt siit foorumist on

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.01.2012 00:29 
Kasutaja avatar

kas keegi mulle selle võru video lingi leiab üles,kus oli see turboga fiat:D?

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 787 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 53  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis