h20m kirjutas:
miks krss kommenteerib, aga siis kui konkreetselt midagi küsida, siis on ähmi täis ja ei tule mitte midagi siia ekraanile. Et kui siin noori kutte on soovi nii väga paika panna oma elukogemusega... siis peaks nagu oskama ja midagi teoreetilist siia ekraanile manada, mitte ainult kõrvalistmel õpetada, kus sidur, pidur ja gaas asetsevad.
Teooriat on täis terve interneedus,
millel pole ilma praktikata mitte mingisugust väärtust. Ma lihtsalt ei kavatse minna libedale teele, et hakata korrutama selliseid algtõdesid, mida ka päris suur osa SR kasutajatest teab, et siis keegi hakkaks mu sõnu kontekstist välja rebima, kuna just tema A8 tahab teistsugust käsitsemist kui teise kasutaja Alto jne ja siis mina hakaku tõestama, miks üks esiveoline käitub ühte ja teine teist moodi.
Ok, võtan oma sõnad tagasi. Ärge mingil juhul harjutage nende juhiste järgi toigaste vahel, mis ma enne pikemas postituses andsin, sest see kõik on mahavisatud aeg ja kütus. Sõitke lihtsalt parklates ringiratast ja rebige kässarit. Aga ärge pärast tehke suuri silmi ega muutuge kadedaks, kui mõned suudavad sõita ka päris karmi sõidustiiliga aastakümneid kordagi rattaga äärekivide vastu libisemata ja autosid muul viisil lõhkumata.
Tubli krss. Täpselt selle lauseni, mis sul alla joonitud on tahtsingi ma jõuda. Said ise ka nüüd aru, et pole mõtet siin oma klaviatuuri kulutada.