Heh, pole hullu.
Meil haapsalus käivad asjad nii:Sai 2aastat tagasi omal suurevarbaluu 2-st kohast mustud.Järgmine päev haiglasse,kuna käia reaalselt ei saanud enam.
Seal siis tehti peale 3h ootamist röntken,siis lahmiti jalg varvastest kuni põlveni kipsi.Korjati siis mingi nuts ja saadeti minema,enne muidugi loeti sõnad peale,et jalale toetada ei tohi kindlasti jne...
Küsisin siis, et karke oleks ka nagu vaja ju või nii,sellepeale irvitati näkku ja õeldi, et ei saa anda patsientidele ka vaja.jHelistagu ma invarusse ja laenutagu sealt.Kui siis invaru reklaami vaatasin ja nende avatud olemise kellaaegu, siis oli neil suletud olnud juba 1.5h.Mainisin siis et niikauaks vaja ainult kuni koju saan,siis saan tuttavalt kargud ja saan nende omad tagasi anda.Ikka ei sobinud.
Ja nii ma siis hüppasin ühel jalal,botas kaenlas,väljas 25+ kraadi õues sooja.
Hüppasin siis umbes kildi jagu,kuni jõudsin naise tööjuurde,ja ta mind koju viis.
Paraku naisele helistada ei saand,kuna olin telefoni koju jätnud.
Vot sellised lood on haapsalus haiglaga.
Ja paraku on nii,et isegi kui on kuskile arstile aeg kinni pandud siis saad ikka vähemalt 1-2 kauem oodata enne kui vastu võetakse.
Ja et mitte teemast mööda, siis sai täna oma 750 käima aetud üle 2 nädala ja korra liigutatud teist.Ütleme nii, et lükkamata ja soolamata tänaval lust sõita sellisega talvel.