Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.05.2025 13:55

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 936  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2012 (VOL1)
PostitusPostitatud: 09.01.2012 14:02 
Kasutaja avatar

Sellepeale ütleks: Pilt :D

Endal juhtus see, et haigus kallal ikka. Kõiki ravimooduseid proovitud, kuid tolku ei midagi. :bs

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.01.2012 14:28 
Kasutaja avatar

krss kirjutas:
BirboRacyng kirjutas:
Esiveoline prantsalne on sündind driftima :D lumisel teel ja kurvides on ilusti laugelt ilma käsipidurita külg ees :rokib
Ja peaks mainima,et ei uskund et nii sõnakuulelik kurvides..
+1
Enamik pisikesi prantslasi (ja ka japse) on uskumatult asjalikud jäärajal, pole midagi võrrelda polode-corsade jms-ga. Ega muidu Soomes neid nii palju jäärajamasinatena ei kasutataks ja nende eest rohkem ei oldaks nõus maksma. Ärge segage praegu siia nende pidamist igapäevase tarbesõidukina ;)

Elus vist esimene kord,kui sa minuga nõus oled :D

See imelik Torsoon vms vedrustus,teeb tagaosa mõnusalt jäigaks,liugled mõnusalt ja saab väga kerge vaevaga sirgeks(kaine rool ,kellel algaja load ja veel naisterahvas) Tuli päris hästi toime :hail
Praegusel hetkel igapäeva auto...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.01.2012 14:30 
Kasutaja avatar

Ennustus:

5a pärast on kõik BMW hüljanud ja prisma/ülemiste parkla on täitunud riisikatega.
Ja inimesed kes endale kunagi uuest peast on mingi mitsubishi lanceri ostnud, on rullnokad.

Teemasse: Liiklen Tartus autoga igapäevaselt ja täna oli alles 3-s kord kui pidin hommikul klaase käsitsi puhastama. Samas põhja pool sai üleeile käidud ja seal ei näinud vahepeal maanteel sõitagi(Seal on stabiilselt juba kuu aega lumi maas olnud). Paneb imestama et 100km kaugusel võib ilm nii erinev olla. Mulle need mustad jõulud meeldivad :)

Viimati muutis neG, 09.01.2012 14:35, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.01.2012 14:31 
Kasutaja avatar

neG kirjutas:
Ennustus:

5a pärast on kõik BMW hüljanud ja prisma/ülemiste parkla on täitunud riisikatega.
Ja inimesed kes endale kunagi uuest peast on mingi mitsubishi lanceri ostnud, on rullnokad.

:D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.01.2012 14:50 
Kasutaja avatar

BirboRacyng kirjutas:
Esiveoline prantsalne on sündind driftima :D lumisel teel ja kurvides on ilusti laugelt ilma käsipidurita külg ees :rokib

Ees paremad rehvid?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.01.2012 14:51 
Kasutaja avatar

Mul ka kokkuvõttes halb kogemus haiglasüsteemiga. Tekkis kaela peale selline nahaalune sõlm. Naha all nagu punn. Alguses paar kuud oli väike ja arvasin et kaob ise ära, aga ükskord läks see koht suht hellaks ja läksin maarjamõisasse emo-sse et valus ja ei saa magada - lõigake ära, ütlesin sellele registratuurimimmile. Arvan, et kui sealsamas oleks minuga tegeletud siis oleks sealt lihtsalt mingi mäda välja jooksnud ja vsjo. Mimm selgitas et nemad nii ei tegele ja pani mulle aja nahakliinikusse rajas. Kokkuvõttes käisin seal umbes 5+ korda poole aasta jooksul, iga kord kirjutati mulle 1-2 ravimit(terve külmkapisahtel on siiani neid tuube ja salve täis), millest 1 õrnalt aitas.
Tänaseks on väike arm seal kuna andsin mõista et mingit ravimiekspirimenti enda peal ei soovi jätkata, rajast suunati polikllliinikussse(ooteaeg umbes kuu), kust omakorda suunati opile(ooteaeg üle kuu).

Kokkuvõttes olen nördinud, käin ametlikult tööl ja haigekassa saab päris hea klotsi. Aga kui mul 1 kord kiirelt abi on vaja(1 kord paari aasta jooksul) siis õnnestub mul kiire abi asemel paari nädalane ooteaeg saada. Järgmine kord kui mingi tõsine mure proovin erakliinikust abi saada, äkki sealt tuleb parem kogemus :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.01.2012 15:01 
Kasutaja avatar

Viin kirjutas:
BirboRacyng kirjutas:

Ees paremad rehvid?

Ei.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.01.2012 19:11 
Kasutaja avatar

Heh, pole hullu.
Meil haapsalus käivad asjad nii:Sai 2aastat tagasi omal suurevarbaluu 2-st kohast mustud.Järgmine päev haiglasse,kuna käia reaalselt ei saanud enam.
Seal siis tehti peale 3h ootamist röntken,siis lahmiti jalg varvastest kuni põlveni kipsi.Korjati siis mingi nuts ja saadeti minema,enne muidugi loeti sõnad peale,et jalale toetada ei tohi kindlasti jne...
Küsisin siis, et karke oleks ka nagu vaja ju või nii,sellepeale irvitati näkku ja õeldi, et ei saa anda patsientidele ka vaja.jHelistagu ma invarusse ja laenutagu sealt.Kui siis invaru reklaami vaatasin ja nende avatud olemise kellaaegu, siis oli neil suletud olnud juba 1.5h.Mainisin siis et niikauaks vaja ainult kuni koju saan,siis saan tuttavalt kargud ja saan nende omad tagasi anda.Ikka ei sobinud.
Ja nii ma siis hüppasin ühel jalal,botas kaenlas,väljas 25+ kraadi õues sooja.
Hüppasin siis umbes kildi jagu,kuni jõudsin naise tööjuurde,ja ta mind koju viis.
Paraku naisele helistada ei saand,kuna olin telefoni koju jätnud.
Vot sellised lood on haapsalus haiglaga.
Ja paraku on nii,et isegi kui on kuskile arstile aeg kinni pandud siis saad ikka vähemalt 1-2 kauem oodata enne kui vastu võetakse.

Ja et mitte teemast mööda, siis sai täna oma 750 käima aetud üle 2 nädala ja korra liigutatud teist.Ütleme nii, et lükkamata ja soolamata tänaval lust sõita sellisega talvel.:D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.01.2012 19:42 
Kasutaja avatar

kutsikas kirjutas:

Ja et mitte teemast mööda, siis sai täna oma 750 käima aetud üle 2 nädala ja korra liigutatud teist.Ütleme nii, et lükkamata ja soolamata tänaval lust sõita sellisega talvel.:D

Seda sama teeb ka suvaline lada / mosse,ei usu et 5.0 V12 seal kuidagi parem oleks...

Kurk hakkab valutama just enne puhkuse lõppemist,ulme kui rõve on :err

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.01.2012 19:47 
Kasutaja avatar

Defräägud mõllasid täna Järve selveri parklas päeval, tulid rääkima ütlesin ei ja kõndisin poodi edasi, vend keksles järgi, et aidake Eesti noori muusikaturule vms tavaline jutt neil

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.01.2012 19:57 
Kasutaja avatar

Nägin ka neid mingi aeg Kadaka selveri juures.
Vaatasin et kaugelt juba keegi võttis suuna meie peale, küsis siis kohe, et kas tean bändi defrage, ütlesin ei ning kõndisin edasi, selja tagant veel uuriti et ega rocki ei kuula. :bs

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.01.2012 20:02 
Kasutaja avatar

BirboRacyng kirjutas:
Seda sama teeb ka suvaline lada / mosse,ei usu et 5.0 V12 seal kuidagi parem oleks...

Eks prantslasega sõitmise järel on üldse raske midagi paremat leida, millega talvel lustida, aga sellegipoolest.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.01.2012 20:09 
Kasutaja avatar

Pljääd, numbrimärgid läksid täna. Ju kellegile läks kütuse hinna tõus kõvasti hinge. :(

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.01.2012 20:54 
Kasutaja avatar

krss kirjutas:
neG kirjutas:
Kokkuvõttes olen nördinud, käin ametlikult tööl ja haigekassa saab päris hea klotsi. Aga kui mul 1 kord kiirelt abi on vaja(1 kord paari aasta jooksul) siis õnnestub mul kiire abi asemel paari nädalane ooteaeg saada.
Kuidas Sa ise seda siis ette kujutad? Kas Sind peaks laskma järjekorras mööda nendest, kes Sinust sagedamini abi vajavad? Või kui kõigi jaoks teha lühemad järjekorrad, siis võetaks kõigi palgast maha ka oluliselt suurem summa kogu süsteemi ülalpidamiseks (kuna teistel erialadel on veel pikemad järjekorrad ja juurde poleks vaja mitte ainult arste, vaid ka abipersonali koristajani välja, lisa ruumide rentimine jne). Ei ole mina kohanud riiki, milles riigimeditsiin toimiks paremini kui erameditsiin. Eestis vähemalt see riigivärk kuidagi ikka toimib, paljudes kohtades ei toimi üldse (enamus patsiente saab valuvaigistit, et nad ei kaebaks rohkem), toimib ainult läbi suurte altkäemaksude (ei pääse ilma "ümbrikuta" sünnitamagi, öeldakse et maja on täis, seda täiesti tsiviliseeritud EL-s) või pole seda sisuliselt olemaski.

Kas mu jutust jäi mulje et mul on mingi ajupuue või?

EMO(kasutasin jutus seda lühendit, igaks juhuks selgitan - erakorralise meditsiini osakond). Pensionärid ja muud kroonilised haiged seal õnneks 24/7 ei istu. Kohene sekkumine oleks mulle võibolla säästnud hea kopika kütte, ravimite ja ajakulult, saan aru et võibolla emo oli vale asutus, aga ma oleks rahule jäänud kui mind oleks kasvõi üle vaadatud.

Neid ravimeid kirjutati isuga, nagu tädid saaksid iga väljakirjutatud möksi eest tulemustasu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.01.2012 20:59 
Kasutaja avatar

Mul pandi üksõhtu kojamees piistu.. teist oli igatpidi väänatud ja tõmmatud, aga ei saadud küljest ära.(eks siis orangutani aju jaoks oli liiga keeruline) Käisin poest läbi ja toppisin uue külge. Järgmine hommik oli sama kojamees jälle piistu pandud :D
Enam pole juhtunud. Vahepeal mõtlesin, et peaks iga õhtu tuppa kaasa võtma :kill

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 936  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis