Selle defrage jutuga mis siin mõned lehed tagasi oli meenus, et mul feissbuukis ka ühe selle bändi asjaosalisega üks vestlus peetud kunagi. Võta nüüd kinni, et mismoodi nad seda raha kulutavad ja säästavad. Müüvad väljamaal autosid ja eestis plaate ja promovad ja värki juba mitmendat aastat aga vaata sulnikut, USA raha veel kokku ei aja

Kogu jutt hakkas pihta sellest, et ma ei tahtnud miskit nende FB lehekülge likeda vms
Mina oled nüüd väga solvunud ?:D See ongi teie mure, et kui keegi pole nõus defrage rahaliselt vms toetama siis on kohe solvumine ja muud moodi ära pressamine. lamp, ei meeldi siis ei meeldi noh
Tema mkm,see on pohh aga naljakas on lihtsalt see, et paljud usuvad kollast meediat mis ühesõnaga ON pask
Mina: mis poole pealt?:D seda, et defrage korjab parklates raha ameerikasse tuurile minekuks juba paar aastat seda ma ka ei usu. Oleks võinud siis selle euroopa joomatripi ära jätta, oleks raha ameerikasse minekuks olemas:D Bänd mis pole kodumaalgi tuntud läheb ameerikasse tuuritama:D See suur isa on teile vist korralikult ajupesu teinud [:D] no offence
mul on lihtsalt oma arvamus, too mulle siis õigeid fakte ette ja ma hakkan muud asja uskuma
Temaeuroopas ei käidud jooma tuuril vaid promo tuuril,mitte autosid ostmas vaid müümas, maja viimsis on terve ja maja omanik on vaimuhaige ja reporter kasutab videomaterjali nii nagu heaks arvab