Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.05.2025 20:00

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 936  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2012 (VOL1)
PostitusPostitatud: 12.01.2012 14:05 

Täne tunnine tiir linna peal kinnitas järjekordselt mu arvamust,et
konkurentsitult kõige suuremad idioodid keeravad RAV4 rooli. :bs
2X taheti tuimalt külg maha sõita ümberreastumisel, üks imbetsill
ei saanud absoluutselt aru, miks ta roolis on ja kus linnas (ilma
suunata reavahetused, foori taga magamine jne) ja üks tegelane
ootas sõpaka-tammsaare ristis vist valget laeva(seal, kus saab
ilma foorita paremale Viking Motorsi poole keerata).
Kõigi nelja roolis olid sellised 40+ vanuses naisterahvad ja kõigil telefon kõrva ääres! :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2012 14:48 
Kasutaja avatar

remain kirjutas:
Hydration kirjutas:
Mõned päevad tagasi ( esmaspäeval) avastasin, et minu telefonis on ka täiesti toimiv GPS olemas.
Peale pikka otsimist ja sõelumist ülemiste citys sai mindud korra telefoni map -sidesse ja kuidagi surgitud seal, kuskile aadress sisestatud ja järsku ta olemas oli.
Üllatus oli suur muidugi, kurvides isegi rääkis minuga, "100m pärast pööra paremale ja pla pla pla".

Oota arve ära kui sul pole kuumaksuga piiramatut netti ;)

Tegelikult see oleneb programmist ja seadistustest. Nokia Ovi map'idega on nt selline variant, et ovi suitega tõmbad arvutis omale need kaardid telefoni ja saab täiesti ilma võrguühenduseta GPS'i kasutada. Tõsi küll, mugavam on kui lasta tal veidi kasutada, kulutab paarkümmend kB (tühine kogus ka ilma paketita möllates) algul, et leida asukoht kiiremini.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2012 15:07 
Kasutaja avatar

mihkel-m kirjutas:
Tegelikult see oleneb programmist ja seadistustest. Nokia Ovi map'idega on nt selline variant, et ovi suitega tõmbad arvutis omale need kaardid telefoni ja saab täiesti ilma võrguühenduseta GPS'i kasutada. Tõsi küll, mugavam on kui lasta tal veidi kasutada, kulutab paarkümmend kB (tühine kogus ka ilma paketita möllates) algul, et leida asukoht kiiremini.

Et kui ma lasin endal neti täiesti ära blokeerida, siis on mul siiski võimalus Ovi kaarte kasutada? Kas tõmban Nokia Store'st endale kaardid arvutisse ja siis telefoni? Aitäh!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2012 15:17 

lisad telefoni arvuti külge kaabliga vms... avad Ovi Suite ja sealt üleval reast valid kaartide uuendamise ja siis märgid ära mis kaarte tahad ja siis natuke aega daunloudib neid sealt ja salvestab sujuvalt telefoni. kui toimingud on ilusti lõpuni käinud siis phendad telefoni arvuti küljest ära ja paned gps-i tööle. Seejärel telefon natuke unistab ja otsib enda asukohta ja kui leiab selle siis sisestad otsitava aadressi ja minek.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2012 15:29 
Kasutaja avatar

Oh, väga viis :D . Ise proovisin neid Ovi kaarte kunagi niisama telefoniga alla laadida aga kui arve koju tuli, lasin kohe esimese asjana neti ära sulgeda. Aga suurepärane, et seda ka tasuta saab teha :) . Tänud!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2012 16:06 
Kasutaja avatar

No on olemas veel tasuta programme , ntx navfree , navit , osmand ja google maps , millest viimasel veel ei tööta eestis navigeerimise funktsioon.

Samas on neil osadel selline keis s, et kaardi laed alla , aga marsruudi otsinguks kasutab m6ned tyhised kb. andmesidet.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2012 16:14 

iisak kirjutas:
Täne tunnine tiir linna peal kinnitas järjekordselt mu arvamust,et
konkurentsitult kõige suuremad idioodid keeravad RAV4 rooli. :bs
2X taheti tuimalt külg maha sõita ümberreastumisel, üks imbetsill
ei saanud absoluutselt aru, miks ta roolis on ja kus linnas (ilma
suunata reavahetused, foori taga magamine jne) ja üks tegelane
ootas sõpaka-tammsaare ristis vist valget laeva(seal, kus saab
ilma foorita paremale Viking Motorsi poole keerata).
Kõigi nelja roolis olid sellised 40+ vanuses naisterahvad ja kõigil telefon kõrva ääres! :kill

Jutt jumala õige. Üldse Toyota juhid on miskipärast viimasel ajal liikluses lollimängimisega silma jäänud. Ka täna oskas üks suht lolli näoga tädike mul liikluses judinaid tekitada. Nimelt, Jõhvis Statoili juures ringtee peal, mina sõitsin rahulikult ringil, tulin Kohtla-Järve poolt, tahtsin Statoili minna (ringil liikujal eesõigus ju niiehknaa), kui Jõhvi poolt lendas jubeda lauluga tumedat värvi RAV4, mis siis südamerahuga mulle peaaegu kaardilugeja uksest sisse tuli. Ilmselt päästis mind ainult minu kiirem reaktsioon ja madal käik, mis sees oli (2.käik). Järsk gaasivajutus kiskus Coupe maasturi teelt ära ja see tädike sõitis oma RAV-ga ringtee keskel olevale ohutussaarele. Tagurdas sealt maha ja veeres rahulikult Alexela automaattanklasse. Ja nüüd küsimus suurele ringile- mis te arvate, kas tädil oli mobiil kõrvaääres või ei? :P

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2012 16:24 

AntiL kirjutas:
üldiselt jääb mulle arusaamatuks, kust teil kõik need närvilised seiklused külgede mahasõitmisest ja müstilistest liiklejatest tulevad? Ma sõidan IGA PÄEV autoga Tallinnas ringi, paar korda kuus lõuna eestis, nädalas korra välismaal ja kuus võiksin parimal juhul korra-kaks pajatada mingist seiklusest või intsidendist liikluses, mis tõesti äramärkimist vääriksid. Kaks võimalust: kas ma olen vana rahu ise ja ei lase igast pisiasjast end häirida või peaksid need seiklusemehed enda närve kontrollima.

Kolmas variant on ka- sul on lihtsalt jopanud ja ei ole selliste troppidega kokku puutunud. Viimasel ajal on näiteks Jõhvi kandis üldse igasugu idioote liiklusesse tekkinud. Suht müstika.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2012 16:45 

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2012 16:53 

AntiL kirjutas:
ja pildi point? Selle asemel, et huumoripilte panna, võiksid mu nõuannet kaaluda ja vähem liikluses toimuvat südamesse võtta ja oma närve sellele kulutada :)

Anti, keegi ei võtagi midagi südamesse ju. Lihtsalt, teema on ju, et mis siis täna juhtus. Miks siis mitte sellest ka kirjutada? Võimalik, et sa oled harjunud, kui keegi sul üritab külge maha sõita või küljeuksest sisse tulla (ilmselt Tallinnas pidevalt sõites oleks mina ka harjunud), ent osa inimesi selliste asjadega siiski ei harju. Ära jumala eest midagi siin jälle isiklikult võta ;)

EDIT: tatipritsimisest rääkides: siis sina ju selle otsa lahti tegid tatipritsimisega (jah, ma tean, et see on lapsik, kuid siiski) ;)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2012 17:04 

AntiL kirjutas:
ei võtagi ja ma loodan, et ka iisak ei võtnud isiklikult. Ma lihtsalt enda kogemustele tuginedes andsin soovituse 8)

ja kui minu postitus oli vingumine, kuidas siis iisaku ja jokkeraudi postitusi nimetada? Mõistlik ja päevakajaline arutelu? Mõtlesin, et ei hakka seda kirjutama, aga kui juba jutt läks üle stiilile "aga sina juba alustasiiid", siis vist on ok.

Kuidas mina ja iisak vingusime? iisak lihtsalt natuke ilkus su kallal ning mina lihtsalt seletasin sulle, mis mõte sel teemal siin on ja miks postitused pandi siia. Ilmselgelt sa võtad ikkagi foorumielu südamesse. Ja siis Sa soovitad teistel liikluses toimuvat mitte südamesse võtta... aga olgu, aitab OT-st minupoolt.

:kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2012 17:25 
Kasutaja avatar

Sannu^^ kirjutas:
Oh, väga viis :D . Ise proovisin neid Ovi kaarte kunagi niisama telefoniga alla laadida aga kui arve koju tuli, lasin kohe esimese asjana neti ära sulgeda. Aga suurepärane, et seda ka tasuta saab teha :) . Tänud!

Algul juurdleb klots mõned minutid kus ta on, metsas ei tööta üldse. Endal Nokia2710. Kiiruse vaatamiseks pidin eraldi mingi x proge tõmbama. (Et auto spidot kontrollida) Või ei osanud ma seda kaardi menüüdest välja otsida. Igatahes mina olen rahul.
killer666 kirjutas:
No on olemas veel tasuta programme , ntx navfree , navit , osmand ja google maps , millest viimasel veel ei tööta eestis navigeerimise funktsioon.

Samas on neil osadel selline keis s, et kaardi laed alla , aga marsruudi otsinguks kasutab m6ned tyhised kb. andmesidet.

Ma igaks petteks keelasin kogu interneeduse ära, vbolla mingid muud proged tahavad ka midagi netist saada siis ikka hambad vmidagi.

quote oopc /naljakas ka neid videoid näha kus mingi aeg tuntakse eest sõites end nagu mingis kosmose laevas kuid muis politsei auto kaamerast näeb välja nagu ajast räsitud silo käru kus lugematu hulk hingavaid organisme sees./

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2012 18:56 

Selle defrage jutuga mis siin mõned lehed tagasi oli meenus, et mul feissbuukis ka ühe selle bändi asjaosalisega üks vestlus peetud kunagi. Võta nüüd kinni, et mismoodi nad seda raha kulutavad ja säästavad. Müüvad väljamaal autosid ja eestis plaate ja promovad ja värki juba mitmendat aastat aga vaata sulnikut, USA raha veel kokku ei aja :D Kogu jutt hakkas pihta sellest, et ma ei tahtnud miskit nende FB lehekülge likeda vms
Mina
oled nüüd väga solvunud ?:D See ongi teie mure, et kui keegi pole nõus defrage rahaliselt vms toetama siis on kohe solvumine ja muud moodi ära pressamine. lamp, ei meeldi siis ei meeldi noh

Tema
mkm,see on pohh aga naljakas on lihtsalt see, et paljud usuvad kollast meediat mis ühesõnaga ON pask

Mina: mis poole pealt?:D seda, et defrage korjab parklates raha ameerikasse tuurile minekuks juba paar aastat seda ma ka ei usu. Oleks võinud siis selle euroopa joomatripi ära jätta, oleks raha ameerikasse minekuks olemas:D Bänd mis pole kodumaalgi tuntud läheb ameerikasse tuuritama:D See suur isa on teile vist korralikult ajupesu teinud [:D] no offence
mul on lihtsalt oma arvamus, too mulle siis õigeid fakte ette ja ma hakkan muud asja uskuma

Tema
euroopas ei käidud jooma tuuril vaid promo tuuril,mitte autosid ostmas vaid müümas, maja viimsis on terve ja maja omanik on vaimuhaige ja reporter kasutab videomaterjali nii nagu heaks arvab

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2012 19:13 
Kasutaja avatar

Kusagil teemas andis eile või üleeile krss ühe lingi automoto foorumisse NL aegsetest lugudest. Tõesõna, kui kedagi vähekenegi huvitab kuidas NL ajal elu käis, siis soovitan lugeda. + hiljem oma esivanemaid peedistada ja neilt ka midagi välja pressida. :D Lugesin terve teema läbi ja no kuigi põhitõed tolle aja "äri" (=pudel vana tallinnat või viina) ja elu kohta on vast kõigile teada, siis selliseid spetsiifilisi jutte on ikka huvitav lugeda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2012 20:06 

Facebook on masendav koht :D :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 936  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis