Okei, kui parastamine on liig, siis mida peaks talle ütlema ? "Tubli poiss, lõid mehe surnuks, tuuubli poiss" ?
Jah, kahtlemata on natuke idiootne, et sõrme näitamisest selline kasjakk tuleb, aga no mida siin enam mõelda, kui 2 klouni SIHIKINDLALT ja TEADLIKULT hakkavad nüüd mingit tüüpi jälitama, kohale jõudes pargitakse üleolevalt auto kinni, minnakse seletama jne. Minu silmis on see juba piisav tõestus selle kohta, et kõik oli läbimõeldud ja teadlikult otsustatud, ei ole vaja palju oletada, aga üldiselt sellistes olukordades käib juba mõtet taolistel vendadel, et "Oh, nüüd saab kakelda".
Ma olen pidanud taoliste klounidega samamoodi maad jagama, nt eelmine aasta kunagi veebruaris oli olukord, kus tulin Tartus Tamme staadioni poolt Riia mnt peale välja, (eelnevalt peatusin STOP märgi taga ja keerasin Riia mnt. peale välja, et siis minna kohe vasakule ühikate juurde) nägin et vasakult tuleb Galaxy vend, parem suunatuli pikemat aega vilgub, võtab isegi hoo maha, mina mõistsin siis seda kui kavatsust minna staadioni poole ja hakkasin liikuma. Kui järsku vend laseb signaali, põikab, viipasin talle käege pea juures andes mõista "Mis probleem on?" kui vend järsku keerab risti ette ja tekkis umbes taoline olukord. Tuli oma vagunist välja (2 väiksemat last tagaistmel, naine ees) ja hakkas üleoleva täispuhutud häälega pihta "Mis sul äda on ää !?!? Sõita ei mõista wa

", seletuse peale, et härra käitus ise ka eksitavalt saatis ta mu "viisakalt" perse ja väitis et ma nigel bemmivend ei oskagi sõita jmt.
Kas ma oleks ka siis pidanud nüüd välja tulema ja hakkama paarisajagrammise alumiiniumkorpusega taskulambiga kellegile pikki kuppu andma ?
Inimesi kes ei oska oma emotsioonide hakkama saada ja sõidavad igast emme-issi liisitud pillidega mööda linna arvates et nad on sheffimast-sheffimad vennad üle rajooni ja mingi teema korral läheb kohe tõuklemiseks ja tõmblemiseks peabki karistama. Peab karistama karmilt. Ma ütlen ausalt välja, mind absoluutselt ei huvita ka see, et ta on tudeng või tal ei ole raha seda jama maksta. Sellistele asjadele peab mõtlema ENNE, kui lähed inimest tõukama ja peksma. Kui tegu tehtud, siis aga tuleb vastutada. Ma kahtlen väga, et mehe naisel läheb tuju paremaks kui talle öeldakse - aga ta ju ei saa maksta seda raha

, ta on ju tudeng

.
Inimese sotsiaalne staatus ei muuda tema tegusid, tagajärgi ja kohustust nende ees vastutada.