Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 06.05.2025 08:39

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 936  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2012 (VOL1)
PostitusPostitatud: 19.01.2012 16:59 
Moderator
Kasutaja avatar

Gsen2 kirjutas:
http://www.ekspress.ee/news/paevauudised/eestiuudised/rullnokk-surmas-jalahoobiga-kahe-vaikese-lapse-isa-kes-naitas-talle-keskmist-sorme.d?id=63792782
Keegi selle artikli siia saab kopida? Täismahus siis

Kui artikkel täismahus internetti pannakse artikli omaniku poolt, siis küll. Muidu pead minema ja Ekspressi ostma (paberil või digitaalselt).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.01.2012 17:00 

Mõnus tuisk väljas...üks BMW keeras end just suure hooga külg ees haljashalale :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.01.2012 17:01 
Moderator
Kasutaja avatar

jokerAudi kirjutas:
haljashalale

It's a Muslim thing, you wouldn't understand :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.01.2012 17:03 

Umx kirjutas:
jokerAudi kirjutas:
haljashalale

It's a Muslim thing, you wouldn't understand :)

:D :D

Fakk...haljasAlale ikka :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.01.2012 17:23 

Krdi ilm ma ütlen. Lume vastu pole mul midagi, aga nii tihti seda solgutamist ka ei tahaks. Maa ja järvede mitte (kiire vähemalt) jäätumine on selle teki all nüüd kindlustatud. Kõrvalmaanteed on pehmet ja kohevat lund täis, mitte jäised...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.01.2012 17:28 
Eliit

Mu auto kuulutuse kohta tuli email. Venekeelne. Esmalt tundus mingi skeemina nagu tavaliselt aga emaili ja tel numbrit googeldades selgus, et tegu on vist tõesti täitsa reaalse Dimitriga ja kuna elukoht on kuskil Pihkva oblastis siis vist saadan rohkem infot ja pilte talle. Eks ole näha siis mis saab.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.01.2012 17:29 

Iff kirjutas:
Mu auto kuulutuse kohta tuli email. Venekeelne. Esmalt tundus mingi skeemina nagu tavaliselt aga emaili ja tel numbrit googeldades selgus, et tegu on vist tõesti täitsa reaalse Dimitriga ja kuna elukoht on kuskil Pihkva oblastis siis vist saadan rohkem infot ja pilte talle. Eks ole näha siis mis saab.

Pihkva pole ju kaugel tegelt, jalaga visata :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.01.2012 17:35 
Eliit

nrgchris kirjutas:
Iff kirjutas:

Pihkva pole ju kaugel tegelt, jalaga visata :D

Seetõttu võtsingi vaevaks talle vastata kuna kui ta elaks kuskil Moskvas või pagan teab kus Uuralite vahel siis ma ei usuks, et tegu oleks potensiaalse huvilisega.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.01.2012 17:37 
Kasutaja avatar

Ekspressi artikkel
http://i275.photobucket.com/albums/jj30 ... ld86/2.png
http://i275.photobucket.com/albums/jj30 ... ld86/1.png
http://i275.photobucket.com/albums/jj30 ... ld86/3.png
http://i275.photobucket.com/albums/jj30 ... ld86/5.png
http://i275.photobucket.com/albums/jj30 ... ld86/6.png

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.01.2012 17:47 
Eliit

mairold86 kirjutas:

Osa juttu ei näe aga varsti tuleb siia kindlasti kommentaar kellegipoolt ala "paras sellele Raulile" jms.. Kurb lugu küll.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.01.2012 18:10 
Kasutaja avatar

Okei, kui parastamine on liig, siis mida peaks talle ütlema ? "Tubli poiss, lõid mehe surnuks, tuuubli poiss" ?

Jah, kahtlemata on natuke idiootne, et sõrme näitamisest selline kasjakk tuleb, aga no mida siin enam mõelda, kui 2 klouni SIHIKINDLALT ja TEADLIKULT hakkavad nüüd mingit tüüpi jälitama, kohale jõudes pargitakse üleolevalt auto kinni, minnakse seletama jne. Minu silmis on see juba piisav tõestus selle kohta, et kõik oli läbimõeldud ja teadlikult otsustatud, ei ole vaja palju oletada, aga üldiselt sellistes olukordades käib juba mõtet taolistel vendadel, et "Oh, nüüd saab kakelda".

Ma olen pidanud taoliste klounidega samamoodi maad jagama, nt eelmine aasta kunagi veebruaris oli olukord, kus tulin Tartus Tamme staadioni poolt Riia mnt peale välja, (eelnevalt peatusin STOP märgi taga ja keerasin Riia mnt. peale välja, et siis minna kohe vasakule ühikate juurde) nägin et vasakult tuleb Galaxy vend, parem suunatuli pikemat aega vilgub, võtab isegi hoo maha, mina mõistsin siis seda kui kavatsust minna staadioni poole ja hakkasin liikuma. Kui järsku vend laseb signaali, põikab, viipasin talle käege pea juures andes mõista "Mis probleem on?" kui vend järsku keerab risti ette ja tekkis umbes taoline olukord. Tuli oma vagunist välja (2 väiksemat last tagaistmel, naine ees) ja hakkas üleoleva täispuhutud häälega pihta "Mis sul äda on ää !?!? Sõita ei mõista wa ???", seletuse peale, et härra käitus ise ka eksitavalt saatis ta mu "viisakalt" perse ja väitis et ma nigel bemmivend ei oskagi sõita jmt.

Kas ma oleks ka siis pidanud nüüd välja tulema ja hakkama paarisajagrammise alumiiniumkorpusega taskulambiga kellegile pikki kuppu andma ?

Inimesi kes ei oska oma emotsioonide hakkama saada ja sõidavad igast emme-issi liisitud pillidega mööda linna arvates et nad on sheffimast-sheffimad vennad üle rajooni ja mingi teema korral läheb kohe tõuklemiseks ja tõmblemiseks peabki karistama. Peab karistama karmilt. Ma ütlen ausalt välja, mind absoluutselt ei huvita ka see, et ta on tudeng või tal ei ole raha seda jama maksta. Sellistele asjadele peab mõtlema ENNE, kui lähed inimest tõukama ja peksma. Kui tegu tehtud, siis aga tuleb vastutada. Ma kahtlen väga, et mehe naisel läheb tuju paremaks kui talle öeldakse - aga ta ju ei saa maksta seda raha :(, ta on ju tudeng :(.

Inimese sotsiaalne staatus ei muuda tema tegusid, tagajärgi ja kohustust nende ees vastutada.

Viimati muutis KirillD, 19.01.2012 18:15, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.01.2012 18:12 
Eliit

Mina väitsin seda, et kindlasti tuleb siia keegi kommenteerima kes arvab tõsimeeli heaks selle, et kutid tolle Rauli kutuks tegid. Mina ei poolda absoluutselt nende klemmide käitumist.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.01.2012 18:14 

KirillD kirjutas:

Kas ma oleks ka siis pidanud nüüd välja tulema ja hakkama paarisajagrammise alumiiniumkorpusega taskulambiga kellegile pikki kuppu andma ?

Loogiline ju, mis sa siis arvasid.
endal kah olnud paar juhtumit, isegi järgi sõidetud aga siis loobuti kui auto seisma jätsin ja tuppa kõndisin : D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.01.2012 18:17 
Kasutaja avatar

nrgchris kirjutas:
KirillD kirjutas:

Loogiline ju, mis sa siis arvasid.
endal kah olnud paar juhtumit, isegi järgi sõidetud aga siis loobuti kui auto seisma jätsin ja tuppa kõndisin : D

Eks ta taolise eesmärgiga seal on, aga ma olen natuke tagasihoidlikum inimene, ei taha / viitsi / soovi jagelema hakata enne kui konkreetselt pole enda või teiste autosviibijate elu ohus. Nagu antud artikli põhjal näha, võib vale ajastus viia selleni, et lõpus oled ise kui ohver hoopis kurjategija.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.01.2012 18:22 
Kasutaja avatar

Eile pidasin tehnilistel põhjustel oma sünnipäeva (õige päev on homme). Seltsimehed tõid kingituseks pooliku Mosse mootori. ÜHIKASSE. Ma küll ei kujuta ette kuidas nad valvelauast mööda said sellega aga siin ta mul nüüd on. Hommikul jogasena ärgates nühkisin ikka päris pikalt silmi, ei tahtnud uskuda seda pilti mis silme ees avanes. Siis võtsin silmad kinni ühe klõmmi viina peaparanduseks ja neid avades oli mootor ikka seal. Ja ega's ta tühi pole, oo ei. Enamus õlist on välja lastud aga usun et karteris leidub seda veel hulgi. Rokane teine.
Nüüd lippan poodi 200L kilekottide järgi, varsti läheb suuremaks müramiseks- võtsin töökojast narre ja padrunid kaasa (haamer jäi maha) , katsun ta molekulideks võtta :D