Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 06.05.2025 15:25

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 936  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2012 (VOL1)
PostitusPostitatud: 21.01.2012 05:52 
Kasutaja avatar

No ma kontrollin ka vahel, aga eriti tobe on seda teha kui keegi sul sabas sõidab ju.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.01.2012 10:19 
Kasutaja avatar

selle jaoks on termomeeter autos ja silmad peas :uhoh

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.01.2012 11:48 

corbe kirjutas:
MSirla kirjutas:
Endal pole veel talvel CRVga muret olnud, et kinni jääks.. OK, ühe korra kui lumi üle kapoti oli ning tahtsin teed garaazini sisse sõita jäin põhja peale ja lasin siduri laiali, kuid see ka ainus kord :D kena mitu aastat tagasi

Ehk siis lumi oli esiklaasi ja ka ukseklaasideni? Misasja :D

CRV puhul on siis juba helikopterit vaja, et ta välja tõsta sealt :D

Aga idioote on jah liikluses jubedalt...sõitsin eile quattroga Jõhvist Tartu..õhtu, kella 18 paiku...tee lumine, kohati natuke tuiskas, kolonnid teel, liiguvad 60km/h. Sirgetel kohtadel sõitsin kolonnidest mööda, ohutult loomulikult. Ja siis järsku ärkasid need kolonnid samuti, küll signaalitati, küll vilgutati tuledega...aga oli ka selliseid pärle, kes kukkusid järgi suruma ja siis istusid 30m seljataga, täistuled peal. Õnneks q eredad tagumised udukad kustutasid tagumise tulija tahtmise mind pimestada, kiiresti, aga närvidele käis ikka. Ei saa aru, mis inimestel viga on. Kui sinust sõidetakse mööda, no fine, las sõitis ja las läheb oma teed, aga ei on vaja ikka hakata ajusid k*ppima möödujal.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.01.2012 13:00 

jokerAudi kirjutas:
Ja siis järsku ärkasid need kolonnid samuti, küll signaalitati, küll vilgutati tuledega...aga oli ka selliseid pärle, kes kukkusid järgi suruma ja siis istusid 30m seljataga. Ei saa aru, mis inimestel viga on. Kui sinust sõidetakse mööda, no fine, las sõitis ja las läheb oma teed, aga ei on vaja ikka hakata ajusid k*ppima möödujal.

Aga selliseid kõvasi mehi, kes ise sõita ei julge on ju liikluses palju. Eriti hakkab neid silma millegipärast Lõuna-Eestis. Kui üksi sõidavad, siis on kiirus 90 peal, kui mööda lähed, siis tulevad 130-140'ni kaasa, sealt edasi paugutatakse väga harva järgi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.01.2012 13:10 
Kasutaja avatar

ison.ts kirjutas:
lugesin ka seda teemat. ma ise samuti kuus paar korda vähemalt tiksun kümneid km rekkate ja busside taga. Mööda ei saa. Aga sellist lolli mõtet küll pähe pole tulnud , et see ees sõitev rekka võiks teeäärde sõita ja ülejäänud mööda lasta. Kui nii asi peaks käima siis need rekkad ja bussid ainult tee ääres seisaksidki. Ja kuidas see talvel peaks välja nägema? Sõidavad lumehange? Mida sa teed kui järsku lambist mõne kurvi tagant mõni rekka alustaks teeäärest uuesti liikumist, kui kolonni mööda on lasknud? Ulme ideed tulevad ikka mõnel kohukesel pähe.

No küsimus ei olegi ju ühes kahes autos, vaid kui sul ikka ulmekolonn taga on, nii et peeglis ka lõppu ei näe. Siis ei ole ju keeruline väike paus teha ja lasta neil minna. Tavaliselt ei tekitagi kolonni mitte üks aeglane vaid lisaks paar lammast tema taga, kes ei oska või taha mööda sõita ja siis istutakse mõne meetri kaugusel, nii et vahele ka keegi ei saa. Ilmselgelt sa pole arvatavasti ka korralikus kolonnis siis venima pidanud. Mul on üks umbes 10a tagune kogemus olemas. 24 detsember ja suund Tartu. Anna kandis jõudsin järgi mingile lõputule rivile, mis liikus nii 40-70 tempos. Kuna ajagraafik oli suht tihe, siis polnud aega venida. Päädis see sellega, et kuni Mäoni olin ma sisuliselt enamus aega vastassuunavööndis nii palju kui võimalik. Kui kedagi vastu ei tulnud siis alati kohe mööda. Ja mis ma siis Mäo kandis näen. Mingi vanem naisterahvad tiksub oma Skoda Feliciaga 50km/h maanteel, nii kehvad need teeolud küll polnud. No kasvõi Mäos oleks olnud päris mitu parklat, kuhu korraks sisse keerata. Ei ole mõtet ajada juttu, et talvel pole ju kuhugi minna. Bussipeatused on enamasti samuti lahti lükatud.
Minu jaoks iseenesest pole möödumine probleem kunagi olnud, aga noh sellised kolonnid miski ajakulu ikka tekitavad. Reede ja pühapäeva õhtul suurema koormusega maanteedel neid näeb igal juhul ka suvel. Päris pastakast imetud see artikkel seal siiski pole. Politsei facebook jäi täna ühe teise postituse seest silma ja seal oli ka keegi lingi ära toonud. Politsei ainuke kommentaar oli, et keegi ei käsi talvel mööda sõita. Isegi ühtegi sõna polnud selle kohta, et tõesti kui päris palju aeglasem oled, siis tekita teistele võimalusi või midagi sellist

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.01.2012 13:13 
Kasutaja avatar

JAWAmees kirjutas:
krss kirjutas:
JAWAmees kirjutas:
Sõidan täna kella ühe paiku koolist koju, vaatan: aha, mersul on juhiuks sees, ei pargigi enam kurvi peal :D Paar tundi hiljem helistab ema, ütleb, et kindlustusest mingi kiri tulnud liiklusõnnetuse kohta :? Sain mingi kahjukäsitleja numbri, selle käest politsei kontakti, kes kammajaaga tegeleb. Homme politseisse minek asja arutama. Läksin spetsjomm vaatasin enda auto üle, et ega mingeid jälgi pole(äkki siiski sõitsin sisse, ei olnud enam endas kindel)- pole stange nurgal ühtegi jälge. Eelmine aasta umbes samal ajal rihiti enda auto kodutänaval kurvi peal parkides ära- helistasin politseisse ja uurisin, et kas kuidagi otsitakse ka süüdlast, kes võis otsa sõita jne. Anti mõista, et kui ise leiad ja neile viid süüdlase, siis tegelevad. Lõin käega sellele. Külje peal siiani mõlgid ja must triip(värv või stange plastik vms) sellest, no ja politsei pildistas need üles 17. õhtul ja heitis loomulikult ette neid.
Nõme igatahes, kui otsa sõidetakse ja nahhui lastakse sündmuskohalt, a veel nõmedam on, kui määritakse mingi võõras asi kaela :bs
Seda ka, et kui ma seisma sain, siis oli minu esiuks kohakuti mersu tagauksega(autode ninad vaatasid erisuundadesse), seega ei kujuta ette, kuidas see üldse füüsiliselt võimalik on. Kogu asja tunnistajaks oli väidetavalt auto omanik ise, kes rõdul suitsu tegi.

Minu jaoks läbikäidud tee
Politseinikud pole kah lollid, olgugi et suhtuvad algselt eelarvamusega inimesse, kelle peale kaebus on esitatud. Faktid räägivad enda eest ja nendele peadki rõhuma, ühtlasi olema kindel oma versioonis, mida esitad.

Millest mu antud lingil aga juttu pole, oli politseiniku küsimus minu versiooni kinnitamiseks "mis riided tal seljas olid". Naine vuristas selle peale ette kõigi nende pere liikmete riietuse ja seda sellise enesekindlusega, et ei tekkinud kellelgi kahtlusi (algse versiooni kohaselt poleks me neid üldse ju pidanud nägemagi). Minu käest oleks samuti olnud mõttetu küsida riietuse kohta :)

Käisin kella 10 paiku vaatamas, kas mersu on maja juures- oli. Pilti ei saanud teha, kuna oli pime ja telefuunil pole kaameral led-välku. Aga mersust: juhiuksel täies ulatuses lauge mõlk(küll aga ülemine kumer "rant" kah mõlkis), kuskil 58-64 sentimeetrit maast on teise auto värvijäljed peal. Värvikahjustus ka kuskil 25-30 sentimeetrit pikk- ehk auto mis sisse sõitis pidi korralikult edasi nühkima, mina aga libisesin mersuga pmst paralleelselt. Golfi stange ülemine mustast plastikust pind on laiuselt kuskil 3,5-4cm(6cm laiust triipu teha ei saa), stange ülemine ots on maast 60 cm. Arvesse peaks võtma ka seda, et autos olin mina ehk +100kg ja pagasnikus kaks volvo s40 käigukasti(ütleme veel +75kg ma arvan) ehk veel paar senti madaldust. Suhteliselt kindel, et mina see ei olnud. Aga eks ma informeerin, kui midagi selgub.

Käisin politseis just seletusi kirjutamas. Tuleb välja, et seal kurvi lähedal posti otsas on apteegi valvekaamera. Politsei pole veel linte näinud, apteegi omanik ei viitsinud ka mulle neid välja sebima hakata turvafirma käest. Eks aeg näitab :rokib

Viimati muutis JAWAmees, 13.02.2012 15:17, muudetud 2 korda kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.01.2012 14:00 
Kasutaja avatar

LilTroy kirjutas:
-Raul- kirjutas:
Naine viis täna printeri hooldusesse ja et seadistataks ka arvuti järgi andis oma läpaka kaasa.
Läks õhtul järgi, selgus et ka läpakale oli hooldus tehtud.
Viirusetõrjet uuendatud ja nii edasi.
Päris nii vist ikka asjad käija ei saa et tehakse teenust mida ma pole tellinud või mis te arvate?!?

Selle looga meenus kohe üks seik sellest kui käisin kunagi ühes margiesinduses töövestlusel. Ootan seal meistrite laua juures mingit pomo ning leti juures murelik vanapapi tammumas.. Nimelt oli vana tahtnud, et tema 15aastat vana masin seal üle vaadatakse ning tagumised piduriklotsid vb ära vahetatakse, et saaks rahumeeli ülevaatusele minna.. MURE oli aga selles, et vahetati summuti lõpupütt, kõik kettad ja klotsid ka :D Ning kergest kiir ülevaatusest sai korralik töö, esinduse tunnihinna ja kõikide juppidega.. :) Edasi ei tea aga kõik meistrid ja ülemused olid muidugi pundis koos selgitamaks ja rahustamaks härrat pärast, et sellise autoga poleks ta ülevaatuselt läbi saanud.. Tavaliselt on kombeks ikkagi kliendi käest küsida kas ta on asjaga nõus.. juhul kui sulle sellest kasu oli siis las olla kui tahad 16öörot tagasi hakka vastu ning vaata mis teevad :)
//Juhtus see, et uued esimesed, tagumised kettad, klotsid, käsipidur ning rahatasku natuke õhem, ise olen rahul! :)

Jama muidugi et ei helistatud ja öeldud palju see maksma läheb. Samas ise toimetan praegu oma Xsara pidurite kallal- pidurid kogu aeg nagu natuke lahjad olnud+praegu käsipidur ei võta pea üldse. OK igaks petteks vaatasin esi pidureid-klotsid pea lõpuni kulunud ja ketas alla piirmäära. Samas pensionär oleks ka käsipiduriga rahul olnud, plokki ei saa aga tselluloosi tõusul veel peab. Korralikul putiigil ju see faktor ka et suvalises TÜV kohas läbi läheks. See ju veel suurem jama kui ei läheks, pensio läheb kuhugi Võsa show'sse et nood ei oska autot parandada.

quote oopc /naljakas ka neid videoid näha kus mingi aeg tuntakse eest sõites end nagu mingis kosmose laevas kuid muis politsei auto kaamerast näeb välja nagu ajast räsitud silo käru kus lugematu hulk hingavaid organisme sees./

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.01.2012 15:23 

sai n6ia intsuga 6lut joodud

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.01.2012 15:31 

Defrage kuttidel parklast raha lademetes kogunenud, et lcd telekaid lumega uputavad?
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.01.2012 15:35 

Need defrage kuttidest on mul juba täielik koblakas ees.
Ikka ja jälle käivad ja pakuvad oma plaate.. tondi selveris viimanekord nüüd oli, lähen sisse, hakkavad pakkuma..ütlen,et ei soovi, aga hakkab ikka peale käima, et kas ma ikka tean mis plaadiga üldse tegu jne.. oled sa üldse kuulnud defragest jne ..
Pljaad.. nagu piraat taksod, käivad ja otsivad kliente..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.01.2012 15:48 
Kasutaja avatar

Ise läheks kaupluse juhataja jutule ja käsiks turvatöötajatel nad minema peksta kui nad regulaarselt samas kohas.
Tallinnas ei tohi ju minuteada pm kerjata ka ilma vastava loata. Mis siis mingist kahtlasest maksuvabast plaadiärist rääkida.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.01.2012 19:13 

http://www.elu24.ee/706714/video-kummal ... anadalasi/

DefRage'i kontsert kõlas Kanadani välja.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.01.2012 19:45 
Kasutaja avatar

mx7k kirjutas:
http://www.elu24.ee/706714/video-kummalised-haaled-ehmatasid-kanadalasi/

DefRage'i kontsert kõlas Kanadani välja.

The Fallen will return !

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.01.2012 19:48 
Kasutaja avatar

Suutsin täna oma auto ainukese võtme ära lõhkuda :waah Lasin uue teha ja tuli välja, et sellega sai peale pikka nu##imist ainult kunde ukse lahti :kill Great success

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.01.2012 21:46 
Kasutaja avatar

Geneka eest küsitakse 170 juurot :kill

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 936  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis