Sõidan täna kella ühe paiku koolist koju, vaatan: aha, mersul on juhiuks sees, ei pargigi enam kurvi peal

Paar tundi hiljem helistab ema, ütleb, et kindlustusest mingi kiri tulnud liiklusõnnetuse kohta

Sain mingi kahjukäsitleja numbri, selle käest politsei kontakti, kes kammajaaga tegeleb. Homme politseisse minek asja arutama. Läksin spetsjomm vaatasin enda auto üle, et ega mingeid jälgi pole(äkki siiski sõitsin sisse, ei olnud enam endas kindel)- pole stange nurgal ühtegi jälge. Eelmine aasta umbes samal ajal rihiti enda auto kodutänaval kurvi peal parkides ära- helistasin politseisse ja uurisin, et kas kuidagi otsitakse ka süüdlast, kes võis otsa sõita jne. Anti mõista, et kui ise leiad ja neile viid süüdlase, siis tegelevad. Lõin käega sellele. Külje peal siiani mõlgid ja must triip(värv või stange plastik vms) sellest, no ja politsei pildistas need üles 17. õhtul ja heitis loomulikult ette neid.
Nõme igatahes, kui otsa sõidetakse ja nahhui lastakse sündmuskohalt, a veel nõmedam on, kui määritakse mingi võõras asi kaela

Seda ka, et kui ma seisma sain, siis oli minu esiuks kohakuti mersu tagauksega(autode ninad vaatasid erisuundadesse), seega ei kujuta ette, kuidas see üldse füüsiliselt võimalik on. Kogu asja tunnistajaks oli väidetavalt auto omanik ise, kes rõdul suitsu tegi.
Politseinikud pole kah lollid, olgugi et suhtuvad algselt eelarvamusega inimesse, kelle peale kaebus on esitatud. Faktid räägivad enda eest ja nendele peadki rõhuma, ühtlasi olema kindel oma versioonis, mida esitad.
Millest mu antud lingil aga juttu pole, oli politseiniku küsimus minu versiooni kinnitamiseks "mis riided tal seljas olid". Naine vuristas selle peale ette kõigi nende pere liikmete riietuse ja seda sellise enesekindlusega, et ei tekkinud kellelgi kahtlusi (algse versiooni kohaselt poleks me neid üldse ju pidanud nägemagi). Minu käest oleks samuti olnud mõttetu küsida riietuse kohta