karlpoiss kirjutas:
volvost sai asja? Pigem on volvoga palju vaeva nähtud, aga asja ikka pole
Antud auto kindlasti vähe mõtekam projekt ja kui korralikult teed siis on asjal ka mõtet, kui ehitad samamoodi nagu volvot siis ma enam kommentaare ei anna.
peaasi et valmis saab

Volvo on nn testauto. Minu esimene auto millega ise tänaval ringi sõidan ja seda tehniliselt korras pean hoidma. Erinevalt teistest rullnoksidest ei ole mul olnud 10't autot mida kõike "kõvasti ehitanud" olen, on vaid see üks ja ainus kus on proovitud igasugu asju.
See volvo on pmst mu esimene keevitus, mu esimene suurem värvimine ja üleüldse esimesed suurematsorti remonttööd (noh eks sigulli ole ka omajagu tehtud kunagi aga too ikka omajagu lihtsam ka).
Niiet andke andeks, et volvo pole ühe ropsuga ja ideaalselt üles tehtud, täiustan teda järk-järgult ja minujaoks on ta juba piisavalt asi, et selleüle kasvõi natukenegi uhkust tunda. Aasta lugejate auto panin kinni, enamus sõpradele ja tuttavatele(lisaks ka paljudele võõrastele) ka mu auto meeldib niiet ei saa ta järelikult nii peldik ikkagi olla
Antud rekord tuleb nagunii loomulikult korralikult teha, kasvõi juba sellepärast, et tegu on haruldasemat sorti masinaga. Lisaks on see auto mu pikaaegne unistus niiet siin ei saa selliseid lollusi lubada nagu volvol on.
Muideks jäi mainimata, et sain see nädal kätte rekordi stanged. Sain ühe esimese (mis on perfekto) ja kaks tagumist(mõlemad vajavad ülevärvimist). Kui nüüd keegi mulle sebiks kas ühe korraliku tagumise stange kus kroom ühes tükis, ilma roosteta ja ka sirge oleks, siis oleks super. Teine variant, et pakkuge ära roostetand esistanget, peab olema sirge ja komplektne koos liistude ja otstega aga võib olla ära mädand

Ideaalis teeks üldse kaks komplekti stangesid, ühed kroomid ja teised siis "satin black". Viimane tuleb seetõttu, et korralikke stangesid pole nii lihtne leida.