Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 09.05.2025 21:46

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 137  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Politsei ütlemised jms.
PostitusPostitatud: 16.01.2012 11:29 
Kasutaja avatar

Aastaid paar tagasi kui ESTfield veel sõitis ja Pärnu vahel sellega sisuliselt igapäevaselt liikusin, sest mõistliku autot enam endal polnud millega saaks kärutada, peatiti aegajalt naljaviluks. Vähemalt tundus nii.

Seik 1
Kevade poole toimus, aastat ei mäleta. Sõitsin esimesi tiire linnavahel ja järsku näen, et hopaaa sinipuna peeglites. Jään seisma, kontrollitakse dokumente ja soovitakse näha lisavarustust. Kustuti, apteek, tõkiskingad ja ohukolmnurk - kõik kenasti istmete all olemas ja lubati sõitu jätkata.
Sarnane olukord oli tegelikult iga kevad kui esimesi tiire tegin. Juu siis taheti teada, et kas kõik ikka olemas ja korrektne.

Seik 2
Pärnus suvel mudaravila ringil hullasin vähe. No läks vähe külg ette nagu ikka :) Järsku ei kuskilt ilmuvad korravalvurid ja annavad peatumismärguande. Uurivad dokumente ja siis pärivad, et mis kuradi imemanöövreid ma seal tegin. Seletan, et ah päris 50km/h ikka seda kurvi võtta ei andnud, vedas, et äärekivisse ei läinud, päästsin ära vms. Ega nad seda uskuma ei jäänud ja hakkasid auto rehve uudistama. Küsin, et milles asi. Nemad vastu, et kas sul üldse on sellise kiirusindeksiga rehvid, et siin selliseid trikke teha võid. Ma hakkasin valju häälega naerma. Kuttidelt oli näost näha, et nad ei jaganud üldse biiti miks ma naerma hakkasin. Seletasin neile rehvi kiirusindeksi põhimõtte lahti. Jahmunud näoga teatati, et hea küll sõida edasi, aga tea seda, et iga kord kui sa linnavahel sõidad tuleb vähemalt 4-5 kõne, et hull on jälle lahti :)

See aasta on auto taas liikvel ja eks püüan kevadel uusi seiku :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.01.2012 12:18 
Kasutaja avatar

uzzac kirjutas:
Seik 1
Kevade poole toimus, aastat ei mäleta. Sõitsin esimesi tiire linnavahel ja järsku näen, et hopaaa sinipuna peeglites. Jään seisma, kontrollitakse dokumente ja soovitakse näha lisavarustust. Kustuti, apteek, tõkiskingad ja ohukolmnurk - kõik kenasti istmete all olemas ja lubati sõitu jätkata.
Sarnane olukord oli tegelikult iga kevad kui esimesi tiire tegin. Juu siis taheti teada, et kas kõik ikka olemas ja korrektne.

Njah siin tuleb inimeste vahe sisse. Keskmine vend oleks kirjutanud "bläd nahui mentid kukked jälle tahtsid anaali keerata ohutusvarustuse kontrolliga." :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.01.2012 14:42 
Kasutaja avatar

üleeile öösel. pelgulinnas lauspuhumine.. kõik korras. peeti kinni, puhusin. kaine.. taheti näha juhilube.. ütlesin et need puuduvad...lisades väikse vahega järgi. plastikud ma mõtlen... taheti isikut tõendavat doki näha.. ütlesin, et pass on, aga see pagassis.. vastati, et okei võtke see siis..
hakkan ust lahti tegema ja siis hakkas tsirkus pihta.. .ehk siis

uks avanenud u. 30cm ja esimene jalg väljas
Politsei: samm tagasi ja käks kätt ette sirutades: "Ou Ou .. kuhu nüüd?"
Mina lollinäoga:"pagassi, dokument ju seal?"
Politsei:" a okei, aga teeme seda häääästi rahulikult"
Mina vastu: "Et mis ma teen? võtan passi ja jooksen minema?"

Siis sai aru, et veits liigapalju märuli filme vaadand vms..:D:D:
aga humoorikas ikka:D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.01.2012 23:53 

Võeti ka üks öö maha ning ment näitas taskulambiga rehvide peale ja lausus, et sul ju mingid rallirehvid :?
3 aastat vanad Vallai protid :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.01.2012 00:20 

Mul video kus politseinik räägib autoroolis telefoniga :D Ei tea kas peaks kuskile üleslaadima ? Oli isikliku autoga ja politsei riietes :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.01.2012 00:51 

muidugi lae üles

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.01.2012 01:22 
Kasutaja avatar

jeps,kindla peale

siis pärast hea näidata, :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.01.2012 10:07 

Nägin ükskord ka öösel majaka tänaval kuidas eravärvides tumedat värvi Mondeo tõmbas kässariga kurvi sisse,
siis vaatasin juhti ja nägin, et vest oli seljas tüübil aga nägu tõmbas jube imelikuks kuna sai aru vist, et jagasin ära kes roolis oli :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.01.2012 11:07 
Kasutaja avatar

Shadowz kirjutas:
Mul video kus politseinik räägib autoroolis telefoniga :D Ei tea kas peaks kuskile üleslaadima ? Oli isikliku autoga ja politsei riietes :D

filmisid sõiduajal roolis olles telefoniga 2 aastat tagasi?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.01.2012 18:01 

ison.ts kirjutas:
Shadowz kirjutas:

filmisid sõiduajal roolis olles telefoniga 2 aastat tagasi?

Ei video on tehtud eile ehk pühapäeval :) ja roolis ma ei olnud 8) Õhtu aega saan laen video üles

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.01.2012 22:40 
Kasutaja avatar

Ega nemad seadusi ei tee,nemad teevad oma tööd lihtsalt.Isiklikult arvan,et seda telefoni kõne sõiduajal teevad kõik ja koguaeg.Laed video üles ja see levib nagu see kiirabiautojuhi küttevargus(õigustatud üleslaadimine!).EHk lõpptulemusel jääb inimene halvimal juhul tööst ilma.Sellised riigitöötajate asjad paraku jõuavad kärmelt avalikuse ette läbi youtubi.Ma pole politsei, aga tasub mõelda kas ikka on vaja.Ehk on tegemist toreda ja arusaava politseiametnikuga, kellele sa pärast jama kaela tood(tehes ise sama asja pidevalt tegelikult ja tahd lihtsalt mingitgi moodi keerata politseiametile)...lihtsalt...Milleks? Et kellegi elu keeruliseks teha ..:(

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.01.2012 22:53 
Kasutaja avatar

teamforce kirjutas:
Ega nemad seadusi ei tee,nemad teevad oma tööd lihtsalt.Isiklikult arvan,et seda telefoni kõne sõiduajal teevad kõik ja koguaeg.Laed video üles ja see levib nagu see kiirabiautojuhi küttevargus(õigustatud üleslaadimine!).EHk lõpptulemusel jääb inimene halvimal juhul tööst ilma.Sellised riigitöötajate asjad paraku jõuavad kärmelt avalikuse ette läbi youtubi.Ma pole politsei, aga tasub mõelda kas ikka on vaja.Ehk on tegemist toreda ja arusaava politseiametnikuga, kellele sa pärast jama kaela tood(tehes ise sama asja pidevalt tegelikult ja tahd lihtsalt mingitgi moodi keerata politseiametile)...lihtsalt...Milleks? Et kellegi elu keeruliseks teha ..:(

Kas nemad on kunagi Sinu elu kergeks teinud ?
Paraku on nii, nagu koer külale nii küla koerale . Usu, jagaksid arvamust kui oleksid trahvi saanud loetamatu numbri eest. Numbril oli 2 roostetriipu kinnituspoltitest .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.01.2012 23:22 
Kasutaja avatar

Jah minu elu on politsei kergemaks teinud.Peatanud huligaane ning joobesjuhte, püüdnud kinni autolõhkujaid,rääkimata muust avaliku korra pidamisest ning liikluskorra hoidmisest.Kõike ei saa ühe mütsiga lüüa,et sulle trahvi tehti.Ma olen ka saand naeruväärsete asjade eest,aga kui tegid,siis oled süüdi.Sellepärast ei tasu nüüd suvalise ametniku vastu karata.Helista politseisse ja räägi operatiivkorrapidajale, kui raske su elu on politeiametiga ühe taeva all.Tundub,et tahetakse meeleheitlikult politseiametnike halvustada.See mu arust nende inimeste probleem,kes teevad ja ei tunnista.Normaalse suhtumisega ,sõidustiili ja käitumisega inimene peab lugu politseiametist,kes teda igapäevaselt selles koledas ühiskonnas elus aitab hoida.Aga ehk aitab.Vale teema.Lihtsalt loodan,et selle video upitamise üle mõeldakse.See natuke madalalaubaline käitumine.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.01.2012 02:12 
Kasutaja avatar

Väga õige ja hea teada, et on ka üldpildist arusaavaid inimesi veel alles!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.01.2012 02:59 

Kurat, usku, tõesti aitäh siin ja ka teistes teemades lippu kõrgel hoidmast! :beer

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 137  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis