jokerAudi kirjutas:
No aga kui ta hoiab pikivahet, milles siis häda on? Mitte, et tahaks norida vms, aga ehk ei ole autoroolis olemine sinu jaoks üldse õige tegevus, kui sa ei talu ka seda, kui su seljataga keegi sõidab?! Ja pealegi, kui sõidad mööda, sõida eest ära ka siis juba. Iga asja peale pole ka mõtet nagu erutuda ju?
Mis puutub muidugi möödujatesse, siis erilised turakad on need, kes sõidavad sust mööda ja siis jäävad ette koperdama. Hea näide oli pühapäeva õhtust, kui tulin Tartust Jõhvi. Kuskil enne Mustveed, sõitsin nii 95-100km/h spidoka järgi, kui üks tume Opel minust mööda sõitis ja siis minu ees 90-95 km/h sõitma jäi. No mida kuradit...sellised idioodid ajavad küll kettasse. Mis siis muud, kui suund sisse ja uuesti mööda. Sõitsin ca 120km/h, siis hakkas maha jääma. Ei saa aru, kust sellised lambad küll tulevad.
Palun näita mulle kohta, kus ma kirjutasin, et need inimesed hoidsid normaalset pikivahet? Lugesid üldse mu esimest postitust ka? Seal kirjutasin kahest asjast milles sa mind "süüdistad". Esiteks, nende inimeste algne kiirus oli kõigil 90 ringis ja seda mitte mingi ühes kurvis, vaid pikalt. Sõitsin mööda misjärel minu kiirus oli 15kmh suurem kui nende oma ja siis järsku on nende kiirus ka suurem. Minupoolest kui neil järsku hakkas kodus nt naine sünnitama ja oli vaja kiiremini sõita, siis sõitku aga mitte mul perses vaid mingu mööda. Samuti ei kvalifitseeru see kuidagi ees uimerdamiseks peale möödasõitu. Teiseks kirjutasin ma, et üldiselt ei erutugi iga lamba peale, aga kui ikka ühe sama jutiga tuleb koguaeg selliseid, siis tüütab ära küll.
talon kirjutas:
Koomik. Räägib teeoludest ja ise sõidab sellise kiirusega

Päris hull kiirus onjo. Kindlasti Sa pole talvel kunagi üle 85kmh sõitnud.
Ja kurat see pole mul mingi probleem millele ma nüüd hullu lahendust otsin. Tahtsin lihtsalt ära rääkida siin teemas, sest vaevas korraks. Ausõna teile inisejatele, et öösel saan magada ja õudukaid ei näe ja homme enam ei mäletagi seda. Ulme.