Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 06.05.2025 18:26

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 936  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2012 (VOL1)
PostitusPostitatud: 24.01.2012 20:07 
Kasutaja avatar

Iff kirjutas:
Passisin terve päeva ADR koolitusel.. maailma kõige pikemad minutid ja tunnid.

Ma pean järgmine aasta pikendama minema...suht tüütu istumine jah.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.01.2012 20:19 

Kas kusagil Eestis taevas selge ka on?
Tahaks minna öösel virmalisi passima ja pildistama-siis teaks kuhupoole suund võtta :think

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.01.2012 20:26 
Kasutaja avatar

jokerAudi kirjutas:
No aga kui ta hoiab pikivahet, milles siis häda on? Mitte, et tahaks norida vms, aga ehk ei ole autoroolis olemine sinu jaoks üldse õige tegevus, kui sa ei talu ka seda, kui su seljataga keegi sõidab?! Ja pealegi, kui sõidad mööda, sõida eest ära ka siis juba. Iga asja peale pole ka mõtet nagu erutuda ju?
Mis puutub muidugi möödujatesse, siis erilised turakad on need, kes sõidavad sust mööda ja siis jäävad ette koperdama. Hea näide oli pühapäeva õhtust, kui tulin Tartust Jõhvi. Kuskil enne Mustveed, sõitsin nii 95-100km/h spidoka järgi, kui üks tume Opel minust mööda sõitis ja siis minu ees 90-95 km/h sõitma jäi. No mida kuradit...sellised idioodid ajavad küll kettasse. Mis siis muud, kui suund sisse ja uuesti mööda. Sõitsin ca 120km/h, siis hakkas maha jääma. Ei saa aru, kust sellised lambad küll tulevad.

Palun näita mulle kohta, kus ma kirjutasin, et need inimesed hoidsid normaalset pikivahet? Lugesid üldse mu esimest postitust ka? Seal kirjutasin kahest asjast milles sa mind "süüdistad". Esiteks, nende inimeste algne kiirus oli kõigil 90 ringis ja seda mitte mingi ühes kurvis, vaid pikalt. Sõitsin mööda misjärel minu kiirus oli 15kmh suurem kui nende oma ja siis järsku on nende kiirus ka suurem. Minupoolest kui neil järsku hakkas kodus nt naine sünnitama ja oli vaja kiiremini sõita, siis sõitku aga mitte mul perses vaid mingu mööda. Samuti ei kvalifitseeru see kuidagi ees uimerdamiseks peale möödasõitu. Teiseks kirjutasin ma, et üldiselt ei erutugi iga lamba peale, aga kui ikka ühe sama jutiga tuleb koguaeg selliseid, siis tüütab ära küll.

talon kirjutas:
Koomik. Räägib teeoludest ja ise sõidab sellise kiirusega :kill

Päris hull kiirus onjo. Kindlasti Sa pole talvel kunagi üle 85kmh sõitnud.

Ja kurat see pole mul mingi probleem millele ma nüüd hullu lahendust otsin. Tahtsin lihtsalt ära rääkida siin teemas, sest vaevas korraks. Ausõna teile inisejatele, et öösel saan magada ja õudukaid ei näe ja homme enam ei mäletagi seda. Ulme. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.01.2012 20:47 

Läheb isegi hästi.. mul sõidetakse koguaeg nii järgi, aga kuna ma sellist p*rses sitsimist ei salli, siis hakkan kiirust pidevalt tõstma. 140'ni tullakse järgi, siis tuleb mingi block ette ja jäädakse uuesti maha.

Ma ainult ei saa aru, mis selles 140's nii erilist on, et just siis alati kõik maha hakkavad jääma. :?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.01.2012 20:51 
Kasutaja avatar

rahune. Lihtsalt kokkusattumus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.01.2012 20:56 

pokemon kirjutas:
Läheb isegi hästi.. mul sõidetakse koguaeg nii järgi, aga kuna ma sellist p*rses sitsimist ei salli, siis hakkan kiirust pidevalt tõstma. 140'ni tullakse järgi, siis tuleb mingi block ette ja jäädakse uuesti maha.

Ma ainult ei saa aru, mis selles 140's nii erilist on, et just siis alati kõik maha hakkavad jääma. :?

Minu vajutan nõksa äkilisemalt pidurit ja siis lasen rahulikult omatepos edasi kui keegi hakkab nii perses sõitma ja mööda kah ei lähe ;)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.01.2012 21:00 
Kasutaja avatar

kaarelR kirjutas:
Sai täna hommikul sõidueksam sooritatud ja koheselt tempel et võin sõita. Õhtul juba vabakal otsustas miski tumedas riides, ilma helkurita vend joosta ette, tema elu päästsid minu auto head rehvid ja tühi kõrval olev rida. Hädasti on vaja pea laiali tormata.

See on normaalne. Esimese 6 kuuga tuleb väga palju juhuseid, kus keegi tahab külge maha sõita või pääsed ise väga ohtilikus olukorrast tänu oma reaktsioonile. Ma mõtlen tõsiselt seda, ilma irooniata!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.01.2012 21:00 

mihkel-m kirjutas:
blablablablaaa....

Esiteks- SIND ei süüdistanud ma milleski. Lihtsalt tõin näite, et kas siis ka häirib, KUI ta hoiab SINU SABAS pikivahet. Teiseks, ma ei mõelnud konkreetselt SIND selle eesuimerdajana. Ära võta südamesse kõike! :kill

Aga TEEMASSE ka: Kes on sõitnud Jõhvist Vasknarva poole, teab seda uut ringteed, mis suvel uuele teele ehitati. Terve see tee on väga mõnus, talvine ja üldse mitte libe, aga ringteelt, kui hakata Narva mnt poole sõitma, siis see on libe nagu l*tsiv*tt keset suve...läksin täna ringile ca 20km/h ja auto lihtsalt uisutas külg ees...kõvasti gaasi ja rattad risti ning sain auto otseks. Taga tulnud Golf lõpetas lumehanges küljega. Kus on teehooldus...ja sõdurid tahtsid ka täna enesetapjaid mängida...valges vormis hämaral ajal keset teed, ühegi helkurita...kas tõesti on vaja enese tapmiseks autojuhte traumeerida? Väeosas peaks ju selleks vahendeid olema enam kui küll, kui enda elust siiber ees on :kill

MDB eelmisele postitusele +1! :rokib

Viimati muutis Markko, 24.01.2012 21:08, muudetud 5 korda kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.01.2012 21:01 
Kasutaja avatar

Iff kirjutas:
Harri_K kirjutas:
Täna tõmbasin liinibussi mis oli platsi peal tagurdades liiga kaugele läinud ja Tõrma ringil rekka välja, mis oli libeda tee tõttu tee keskel oleva peenra peale lohisenud. :P

Mul oleks vaja üks 60tonnine kraana ühest karjäärist välja tõmmata, saaksid appi tulla ?

Kas selle ekskavaatori Rummu karjäärist tõmbasite välja või on see siiani seal põhjas?!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.01.2012 21:08 

nrgchris kirjutas:
pokemon kirjutas:
....

Minu vajutan nõksa äkilisemalt pidurit ja siis lasen rahulikult omatepos edasi kui keegi hakkab nii perses sõitma ja mööda kah ei lähe ;)

Usu mind, ma olen proovinud igasuguseid nõksakaid nendest lahti saamiseks. Lasen kiiruse 70-80 peale, sõidavad mööda ja hakkavad stabiilse 90'ga jälle jalus koperdama.. lähed uuesti mööda sõidad 110'ga, sõidavad stabiilselt sabas. Lased kiiruse jälle alla, sõidab mööda ja hakkab 90'ga ees sõitma.. Sõidad jälle mööda ja hakkad vaikselt kiirust kasvatama 140'ni tuleb kaasa, siis hakkab maha jääma ja kui vahe piisavalt pikaks läheb siis kaob ruttu ja kaugele peeglist, kuna sõidab 90'ga edasi.

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Lumi tuli maha ja valgeks sai maa ehk kuidas autosid lõhkuda
PostitusPostitatud: 24.01.2012 21:22 
Kasutaja avatar

4 jaanuar 2012 sai käele vähe liiga tehtud. traumapunktis diagnoos-põrutus. krt käsi valutas metsikult mõne liigutuse peale. täna sai uuesti külastatud traumapunkti. krt käeluu puru ja luu ots sulanud (ei tea mis mõttes). nüüd käsi kipsis 8-12 nädalat. krt kuu aega juba ringi tatsanud katkise luuga, ja selle pärast asi hullem. vähe närvi ajab.

sry läks vähe valesse teemasse.

Viimati muutis aix08, 24.01.2012 21:33, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.01.2012 21:27 
Kasutaja avatar

jokerAudi kirjutas:
Esiteks- SIND ei süüdistanud ma milleski. Lihtsalt tõin näite, et kas siis ka häirib, KUI ta hoiab SINU SABAS pikivahet.

Sead kahtluse alla selle, kas ma olen üldse sobiv autoroolis olemiseks ja leiad kusagilt mingi väite, et mul on häda kui inimene sõidab mõistliku pikivahega mu taga.
jokerAudi kirjutas:
No aga kui ta hoiab pikivahet, milles siis häda on? Mitte, et tahaks norida vms, aga ehk ei ole autoroolis olemine sinu jaoks üldse õige tegevus, kui sa ei talu ka seda, kui su seljataga keegi sõidab?!

jokerAudi kirjutas:
Teiseks, ma ei mõelnud konkreetselt SIND selle eesuimerdajana. Ära võta südamesse kõike! :kill

Kellest siis jutt on? Pealegi mainisin ma korduvalt, et sõitsin ligi 15kmh nendest kiiremini.
jokerAudi kirjutas:
Ja pealegi, kui sõidad mööda, sõida eest ära ka siis juba. Iga asja peale pole ka mõtet nagu erutuda ju?

Ahjaa ja ära nüüd ise erutu, märkasin, et Sul oli vaja kirjutada "SINA" koguaeg suurte tähtedega. Kui see on tingitud sellest, et ma kirjutan "Sina", siis tea, et see on viisakus ja on samaväärne teietamisega.

Minu poolt kõik. :)

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Lumi tuli maha ja valgeks sai maa ehk kuidas autosid lõh
PostitusPostitatud: 24.01.2012 21:28 
Kasutaja avatar

AnvarV kirjutas:
aix08 kirjutas:
4 jaanuar 2012 sai käele vähe liiga tehtud. traumapunktis diagnoos-põrutus. krt käsi valutas metsikult mõne liigutuse peale. täna sai uuesti külastatud traumapunkti. krt käeluu puru ja luu ots sulanud (ei tea mis mõttes). nüüd käsi kipsis 8-12 nädalat. krt kuu aega juba ringi tatsanud katkise luuga, ja selle pärast asi hullem. vähe närvi ajab.

wtf? :D

Enam ei saagi 7st risti teepeal hoida.. :D

seda sai katkise käeluugagi teha :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.01.2012 21:48 

KristoM kirjutas:
Harri_K kirjutas:
Täna tõmbasin liinibussi mis oli platsi peal tagurdades liiga kaugele läinud ja Tõrma ringil rekka välja, mis oli libeda tee tõttu tee keskel oleva peenra peale lohisenud. :P

Opeliga :D ?

Haha, kindlasti :D isegi selline http://www.rasketehnika.ee/kasutatud/au ... _missing=1 ei jaksanud seda tõrma ringil olevat rekkat ära tõmmata. :P

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Lumi tuli maha ja valgeks sai maa ehk kuidas autosid lõh
PostitusPostitatud: 24.01.2012 22:03 
Kasutaja avatar

aix08 kirjutas:
käeluujutt

Ükskord, kui korvpalli mängisin, oli käsi kuidagi lõdvalt ja paindus kuidagi väga nö valetpidi. Sitaks valutas, käisin kirurgi juures ja öeldi, et pole midagi ja määri fastum geeliga. Nojah nüüd 4 aastat hiljem ranne ikka jummala vigane. Parema käega ei saa toitu tehes panni käes hoida, ei saa kätekõverdusi teha ja see aasta sõjavägi ilmselt tulemas :uhoh :err
Selline tunne, nagu keegi pussitaks noaga randmesse :bs

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 936  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis