Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 09.05.2025 14:03

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92 ... 137  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Politsei ütlemised jms.
PostitusPostitatud: 26.01.2012 12:50 
Kasutaja avatar

number UMX-ile on 0.

On teaduslikult tõestatud, et pihku taob 99% meestest. 1% valetab, et nad seda ei tee :D
Lihtsalt kõrini on mingisuguse pedekarja täielikust offtopic vaidlusest. Kuna ma olen üldiselt väga ebaviisakas ja mats, siis ei oska ma seda viisakalt öelda. "Võtke tuba" tähendab antud kontekstis uue teema tegemist ja juttu jätkub kauemaks.

ma saan nüüd naatuke aega foorumist puhkust... :D
peded.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.01.2012 13:12 
Moderator
Kasutaja avatar

Ei saa natukeseks. Pikaks ajaks saad.

E: Ajamäär on relatiivne.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.01.2012 17:06 

palju väänasid?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.01.2012 20:56 
Kasutaja avatar

Natuke mõtlemiseks!
Mind häirib päris palju, kirjutatakse väga asjalikult ja õiget asja, siis mingi seltskond kes tunneb ennast rumalana, hakkab sõimama ja halvustama. Seda kõikides teemades. Kas rumal olemine on meie "Nokia"!

Teemasse ka! Politsei viibutas eemalt näppu ja andis mõista, võta rahulikumalt!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.01.2012 21:04 
Kasutaja avatar

Mulle hiljuti politsei sõitis vastu ja vilgutas tuledega kuna mul kogemata aind pargid põlesid :D

Järjest rohkem tundub, et politseinikud on ka ikkagi inimesed kuna mind näiteks pole kunagi taga kiusatud nende poolt, vaatamata milline mul auto läbi aegade olnud on :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.01.2012 00:13 
Kasutaja avatar

Oleneb täiesti asukohast, näiteks mitmes eest väiksemas alevis ja linnas lihtsalt nokitakse mille kallal annab, aga seevastu tartus näiteks on väga 5+

Ennast võeti ka paar korda 2-3 nädalat tagasi maha. Ühel juhul olid sellised nooremapoolsed kes tegid päris head terrorit :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.01.2012 01:23 
Kasutaja avatar

Mind võrus(suht väike asula paljude jaoks) ühekorra võeti maha ja nokiti auto madaluse juures, aga kuna üks politseinikest oli täielik rookie, siis oli kohe aru saada, et taheti praktikat tüübile teha :D Tutvustamise ajal esimesed sõnad tulid ka katkendlikult välja :D

Teine kord pandi tartus puhuma peale libeda kurvi võtmist :D Aga midagi ei kommenteeritud vaid sooviti head teed.
Rohkem pole nii suureks pinnuks härradele olnud, et oleks olnud vajadust kontrollida midagi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.01.2012 12:19 
Kasutaja avatar

Kuu aega tagasi sai öösel töölt koju sõidetud, sõpruse silla alt läbi sõites, vaatasin et tühi tee, ainult üks auto ees liikumas. Sai rahulikult kiirust lisatud ja reastatud, hakkasin paremal reas sõitvast autost mööduma ja viimasel hetkel sain aru et tegu mendi tumesinise suberbiga. Natuke sain hoogu maha pidurdatud aga mendist sõidsin ikka mööda 65-70ga. Algul ei toimund midagi, kui Selveri juures paremale sõbrale keerasin, lükati vilkurid peale, kuna oli peaaegu kodus, tegin kohe vaskapöörde ka ära ja parkisin auto nõva tn maja kõrvale. Esimne asi mida küsiti, kuhu kihutad noormees? Ütlesin et töölt koju, järgmisena küsiti juhiluba ja siis sain puhuda. Lõpetuseks õeldi ära enamnii tee :) Ma ise põdesin hullult tagatulepärast, mis oli pragune ja pooled tükid läinud ja 1 numbrtuli ei põlenud ka. Aga nende kohta ei küsitud midagi :rokib Ülejäänud kokkupuuted Tartu politseiga ka väga positiivsed :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.01.2012 02:10 
Kasutaja avatar

Nii.. keegi tark oskab mulle öelda parktule tähise?

keiss siis selles, et mul udutuledes parktule pesad, põlevad koos teiste parkidega. Aga tule klaasil endal tähist ei ole, ja kuna ei ole, siis saingi täna hoiatuse. Kuna klaasil on ainult udutule tähis, siis neid väga ei kottinud mis tuled mul seal põlevad.

Alguse sai see üldse sellest, et sõitsin vähe kiiremini ühel ringteel.
Selleks ajaks kui nad mulle järele jõudsid, oli kiirusega juba kõik timm. Disko hakkas käima, vaatasin, et lähima parklani oli mingi 50m ja veeresin sinna ära. Dokumendid ja nii edasi! esimene vennike läks kohe kummuli auto ette tulesid uurima.
Küsis siis et mis tuled meil autol põlevad?
Vastasin et parktuled!
Küsis uuesti, et mis tuled meil sõiduajal põlesid?
Vastasin, et lähituled ja parktuled!
Uuris ja uuris... raadiosaatjaga mölises midagi.
läks aega veits, keegi mölises raadiosaatjasse vastu.
Nii selge.. läheme autosse!
ma siis küsisin, et no teetegi trahvi ära vä?
Jah! kui kiiruse eest ei saa, siis tulede eest vähemalt saame! (ja nii öeldigi)

Ok.. istun siis autosse. Ise juba suht närvis, küsisin, et kas nii käibki?
nemad siis vastu, et kui muudmoodi ei saa, siis kuidagi ikka saame !
ma küsisin siis vastu, et kas te salvestate ka seda juttu praegu.
Selle peale tuli jaatav vastus.
ma siis veel paukusin nelie vastu, et kas tänapäeval ongi kõik milkud rahapeal väljas jne.
Peale seda muidugi vennikestel selline suur trahvimise isu oli kadunud, ja tegid hoiatuse

Ahh... koguaeg on nii olnud.. et algul on nad mingid ilged "emmid" aga pärast poole muutub suhtumine.

tra eks neist peab ka aru saama. Nad jälgivad ju seadust. Aga need seadused on sellised, et halb hakkab.

Ja ühel oli see auto tuunimine ikka väga hingelähedane teema vist. Rääkis et eestis on see auto tuunimine ikka väga piiratud. Isegi koonusfiltri kapoti alla panemise eest saab trahvi teha.

no kurat.. mind vähe huvitab su koonusfilter ja trahvimis võimalus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.01.2012 04:02 
Eliit

Kui sul on ainult udukates parktuled ja need on maapinnast kõrgemal kui 25cm siis jääb õiglus sinu poolele. Kui sul on nii udukates kui ka kuskil mujal ees parktuled või nad on madalamal kui 25cm siis tehti asja eest.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.01.2012 22:37 

Paljudel 90a alguses on tehase poolt juba KN koonusfilter vahel. Kerigu kukele. Aga ise jah ei tohi midagi teha. Ainult trahve ja makse tuleb maksta.
Maksude pealt ka makse.

See on see, et eestlane on loomult vaga. Peame ka mässu tõstma nagu Prantsusmaal jne. Muidugi mitte oma kodumaad kohe maha põletama. Kuid nelja seina vahelt välja tulema. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.01.2012 23:28 
Kasutaja avatar

Ma küll trahve ei pea maksma.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.01.2012 05:07 
Kasutaja avatar

sander147 kirjutas:
Paljudel 90a alguses on tehase poolt juba KN koonusfilter vahel. Kerigu kukele. Aga ise jah ei tohi midagi teha. Ainult trahve ja makse tuleb maksta.
Maksude pealt ka makse.

See on see, et eestlane on loomult vaga. Peame ka mässu tõstma nagu Prantsusmaal jne. Muidugi mitte oma kodumaad kohe maha põletama. Kuid nelja seina vahelt välja tulema. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Minuarust ei olegi ju otseselt koonusfilter keelatud, vaid omavoliline ümberehitus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.01.2012 11:39 

mihkel-m kirjutas:
Minuarust ei olegi ju otseselt koonusfilter keelatud, vaid omavoliline ümberehitus.

Nii palju siiski tohib ümberehitada, kui tehas kunagi tootnud on. Pidurid suuremaks, suurem-väiksem mootor, kui tehas on neid ka tollele kerele pannud. Ka turbokas näiteks.
Toon näite: tehase poolt on Eclipsel (mõnedel ainult) KN koonusfilter kopsikus sees ja ka turbo. Kuna antud KN filtreid ei ole ammu juba tootmises, siis paned uuema koonusfiltri, ehitad samuti kopsiku-kasti ümber ja paned ka oma vabalt hingavale turbo peale. Käid ark-ist läbi, ja olemas. Tehas on sellise modifikatsiooniga mudelit ette näinud ja kõik.
Kas mitte Calibradel või Probedel ka KN koonust tehase poolt ei olnud? Mingitel oli igatahes. End of OT.

Paljud mendid on siiski ka mõistvad. Minuni ükski pole jõudnud. Enamasti kargavad noored kuked, kes arvavad kõigest kõike teadvat. Kui teadlikult rikud mingit Eestis olevat seaduse punkti, kuid auto on see eest ilgelt lahe, siis teed omale seadused selgeks, mis hakkavad LE vastu, siis saad juba teeääres võiduka lõpu.

Küll ammendatud teema, kuid nagu nende suuremate velgedega oli. Ainult trahve, kuna autodata neil ei näidanud, et tehase poolt on ka sellised veljed-rehvid all(mõõtude poolest). 99% juhtudest siiski auto juhitavus paraneb suuremate laiemate velgede-rehvidega. Va 12" laiad, kui tehasepoolt 6" :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.01.2012 13:17 
Eliit

Kood 702. Üldnõuded toitesüsteemile
Nõuded: 1) mootorsõiduki toitesüsteem peab vastama valmistaja poolt ettenähtule. Erandina võib mootorsõiduki toitesüsteemi muuta õhu sissevõtu avast kuni õhufiltrini;

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92 ... 137  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis