talon kirjutas:
McRicco kirjutas:
Kui sa näind pole siis su jutt polegi veenev...sealt kust sinu 350 juurone plipps teeb visuaalselt puhta pinna siis Kirby imeb sealt veel teist samapalju tolmu-prahti välja...nähtud-veendutud
Lihtsalt mu igapäevane tööriist on imur(pole koristaja ja koristamisest asi kaugel). Ja mitte kodune vaid tööstuslik ja ma never ei usu, et see miljonine imur peaks mingit imet suutma. Ime on ostja enda peas kinni, kuna sellise hinnaga masin PEAB imema.
Eks see ole- nagu ma ka ütlesin, et seni, kuni ise ei näe, ei usu kah. Ise ka ei uskunud, aga sai siis näha ja ise kah proovida ja teeb ikka väga sügavat tööd (näiteks, kui sinu kasvõi 500 juurone plipps teeb diivani puhtaks max 2cm sügavuselt, siis Kirby liigutab riidekiude ja imeb tolmu ja muu sita kuni 12cm sügavuselt ära, sõltuvalt diivanist/madratsist). Neid näiteid võiks tuhandeid tuua, aga see teema siin pole selleks. Muide, auto puhastamiseks on see asi ideaalne.
Kuigi jah, see hind on ikkagi liiga kirves. Kui ta maksaks näiteks max 1000euri, siis ostaks endalegi (garantiid ja asjad on päris head võrreldes tavaliste kodutolmuimejatega). Talon, kutsu nad endale koju, las demovad, ehk muutub Su arvamus. Kuigi noh, eks see on kah nii, et kes tahab see usub, kes ei taha, see ei usu. Inimesed, kellele mina seda aparaati näitamas käisin, ei loe raha üldiselt, kui on vaja midagi osta, kuid see aparaat ületas ka nende taluvuse piiri oma lärmakusega just. Peamine argument oli see, et kui ma ostan 3k EUR eest masina, siis miks ma pean kurdiks jääma seda kasutades. PS, sel asjal on veel sada muud omadust peale tolmu imemise. Aga see teema pole selleks