Meil kupis oli nii et ma olin korrapidaja, üks päevnik magas, ja teine tuias ringi kuskil. st istusin praeguse MP kompanii esimesel korrusel keset koridori öösel mingi ühe ajal, ja täitsin paberijurasi, igatahes silmanurgast näen et järsku üks uks läheb lahti vaikselt, jäin siis vaatama, pimedast vaikselt valge poole tuli siukse näoga vend, nagu 9gagi koomuskites see surm vms loom harilikuga joonistatud. Silmad kuulis peas, ronis vaikselt toast välja, ma vaikselt vaatasin siis kogu aeg, voolas koridori, raisal nuga käes, (see mis ikka kaitseväes, plastikpeaga), õnneks oli tupes, aga püsti ikka, nagu tahaks kallale tulla. ise kutt trussikute väel siuke ära tätoveeritud keskmist kasvu sell. Ma käratasin siis et mis otsid siit, tuli uksevahelt paar sammu minu poole, keeras ringi ja läks vaikselt tagasi. Ma paar mintsu nagu mõtlesin et tegi pulli vms, et lähen vaatan siis, vaikselt hiilisin ma siis ka magalasse (krt mingi noaga jorss sees), vaatan vanat pole kuskil, otsisin siis nats, leidsin vana üles, kenasti voodis magas juba. Tahtsin nuga ära võtta, aga seda pole leidnud. Mõtlesin et pohh, ei hakka seal genereerima pati korrapidajat vb tegi pulli lihtsalt, muidu aetakse veel terve kompanii üles. Hommikul küsisin et mis värk oli siis nagu. vana ei mäletand midagi. teised pärast rääkisid et vanal enne ka seda asja ette tulnud, ja pidavatki noaga oma tiiru ära tegema ja magama tagasi minema, tavaliselt välja toast ei lähe muidu. Hiljem ma ei tea mis sellest vennast sai, minuarust läks SWAT-i, aga oma aja ära ta seal oli. Ses suhtes eks tuleb igasugu indiviididega kokku puutuda seal ja hakkama saada. See selle elukooli annabki. Ja veel mis ööklubisse puutub, siis olen kokku puutunud ühe vennaga kes käis korra missioonil, siis tuli ära KV-st, nüüd on kui vana peole läheb, siis enne pidu joob end täis, klubisse, seal suitsunurka, istub maha laua taha, pea kätele ja nii terve õhtu. Siis mõni piff tuleb küsima et mis viga. Siis vana selle peale, et mul sõbrad lasti iraagis tükkideks, ma olen siukseid elukoledusi näind et hirmus. Mõne piffiga isegi joppab.
Ja siinkohal uurin veel, kes 9ndal mail tapale? ja kas kordusõppustele minnes makstakse bensud asjad kõik kinni kui oma autoga lähen, ja saab palka ka veel?
|