Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 13.05.2025 21:33

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 4081 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78 ... 273  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Eesti Kaitsevägi
PostitusPostitatud: 30.01.2012 23:19 
Kasutaja avatar

Mõistlik oleks nood aktivistid vahti panna hoopis, vähemalt keegi ei jää öösel postil/kusaiganes magama. :twisted:

quote oopc /naljakas ka neid videoid näha kus mingi aeg tuntakse eest sõites end nagu mingis kosmose laevas kuid muis politsei auto kaamerast näeb välja nagu ajast räsitud silo käru kus lugematu hulk hingavaid organisme sees./

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.01.2012 01:14 

Tegelane5 kirjutas:
Mõistlik oleks nood aktivistid vahti panna hoopis, vähemalt keegi ei jää öösel postil/kusaiganes magama. :twisted:

Nu ei ole mõnus kui öösel tüüp vahest käib ringi niisama või hakkab voodit tegema keset ööd ja karjub püsti valvel :D
Ükskord isegi marssis kiiver peas mööda tuba :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.01.2012 11:16 
Kasutaja avatar

Emporio Silver kirjutas:
Tegelane5 kirjutas:

Nu ei ole mõnus kui öösel tüüp vahest käib ringi niisama või hakkab voodit tegema keset ööd ja karjub püsti valvel :D
Ükskord isegi marssis kiiver peas mööda tuba :)

Päris kino võib olla siukest asja pealt vaadata :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.01.2012 12:59 

Kui märtsis millalgi arstlikusse kutsutud on , kas kiirelt avalduse saatmine et soovin tulla suurendaks võimalust 8ks kuuks 11 asemel minna?
Või kuipalju inimese enda soovi Viljandi komisjonis arvestatakse ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.01.2012 13:02 

Unehäiretega ei võeta sõtta kui aru saan õigesti?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.01.2012 13:12 

https://www.riigiteataja.ee/akt/960023

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.01.2012 14:49 

Tegelane5 kirjutas:
maestro kirjutas:
Merevägi - tulevad kohe meelde: Tivoli, Põrgu, Kopp eest ära pumpamine klaasikildude keskel, Kägarkõnd, Nukkide peal pumpamine kruusa peal, AK vaatamine ja miinipilduja tuli :rokib
Olid ajad!!! Kõik toimus tiba üle 9 aasta tagasi.

Mis "atraktsioon" lisaks Tivolile see Põrgu oli?

Põrgu oli see punane hoone väravast sisse ja kohe paremat kätt. Vanasti oli seal ka mingi klassiruum ja sai sealt praadvormi (mingi riide laudu).
Põrguks kutsuti seda seepärast et kui keegi "hüppesse" läks (vahest ka niisama ajaviiteks) siis viidi kogu rühm sinna. Seal oli üks ilmatu suur ruum kus rühma nu**iti niikaua kui keegi kas pildi taskusse pani või õhtusöök peale tuli. Ja samas koguaeg pidid gaasimaski kandma. Tavaliselt kogu see trall kestis u. 4 tundi. Isegi tuli seal paarkord aeg veeta kuna mõned tüübid arvasid et tore oleks minna koju oma naise juurde.
Kas nüüd kas seal hoones midagi tehakse, ma ei tea

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.01.2012 15:38 
Kasutaja avatar

maestro kirjutas:
Tegelane5 kirjutas:
maestro kirjutas:
Merevägi - tulevad kohe meelde: Tivoli, Põrgu, Kopp eest ära pumpamine klaasikildude keskel, Kägarkõnd, Nukkide peal pumpamine kruusa peal, AK vaatamine ja miinipilduja tuli :rokib
Olid ajad!!! Kõik toimus tiba üle 9 aasta tagasi.

Mis "atraktsioon" lisaks Tivolile see Põrgu oli?

Põrgu oli see punane hoone väravast sisse ja kohe paremat kätt. Vanasti oli seal ka mingi klassiruum ja sai sealt praadvormi (mingi riide laudu).
Põrguks kutsuti seda seepärast et kui keegi "hüppesse" läks (vahest ka niisama ajaviiteks) siis viidi kogu rühm sinna. Seal oli üks ilmatu suur ruum kus rühma nu**iti niikaua kui keegi kas pildi taskusse pani või õhtusöök peale tuli. Ja samas koguaeg pidid gaasimaski kandma. Tavaliselt kogu see trall kestis u. 4 tundi. Isegi tuli seal paarkord aeg veeta kuna mõned tüübid arvasid et tore oleks minna koju oma naise juurde.
Kas nüüd kas seal hoones midagi tehakse, ma ei tea

Aa, siis ma olen seal käinud, seda nimetati tookord Punaseks Majaks. Klassis ei tohtinud naerda, kes naeris sellele pandi nelja filtriga gaasimask ette ja nurka. + pidi ütlema "ma ei ole paha laps" jne. Peale seda läks tavaliselt talle paar seltsilist juurde.
Bätmäni jooks oli ju ka, ning lisatoimkonnad.
Mina küll ei kujuta ette kuidas peale kõike seda saaks veel mingeid unehäireid olla kellelgi?

quote oopc /naljakas ka neid videoid näha kus mingi aeg tuntakse eest sõites end nagu mingis kosmose laevas kuid muis politsei auto kaamerast näeb välja nagu ajast räsitud silo käru kus lugematu hulk hingavaid organisme sees./

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.01.2012 18:40 

Mereväes olles oli mul ainult 3 korda unehäired. Ja need olid kõik SBK ajal. Kord Lintsis metsas olles tulin telkmantli alt relvaga välja ja võtsin enda positsiooni ees palja jalu rivvi. Kui ülesse ärkasin mõtlesin mis kuradi jama see nüüd olgu, et ma paljajalu relvaga oma telkmantli ees seisan. Esimene ja teine olid aga kasarmus olles. Ma oma unehäiretest ei tahtnud rääkida, kuna ei tahtnud seal vahipatis niisma passida. 1 viidi meil sinna ja sai oma unehäiretega TKV-le.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.02.2012 00:16 
Kasutaja avatar

Kahju on neist homodest kes ära üritavad hiilida. Delfis oli hiljuti artikkel "Iga kümnes noor ei tee ajateenistust edukalt lõpuni", kus siis kommentaariumis leidus järgmine sõnavõtt (millega peab paraku nõustuma):

"Teinekord on kõrtsis või ööklubis lausa kurb vaadata, et kaks kolmandikku seal viibivaist toredaist noormeestest on invaliidid, krooniliselt haiged, debiilikud, sotsiaalselt lävimisvõimetud ja kohanemisvõimetud voodimärgajad. Ning tütarlastel pole sest õrna aimugi ja teevadki lapsi nende geneetiliste äpardustega. Kole vaadata, kuis üks rahvas mandub."

Mul on küll mulje jäänud, et kahetsusväärselt suur osa siinsetest härradest eelistavad kodanikukohuse täitmisele "kohanemisvõimetu voodimärgaja" auväärset tiitlit.

Siirad vabandused kui te oletegi need.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.02.2012 17:09 
Kasutaja avatar

komisariaadist sain pikendust..aga kasu pole.. 13märts uuesti. ju tuleb minna:D tegelt tahakski mina.Äkki saab kedagi relvaga ähvardada vms:D see oleks nagu ülim :D Soovingi KÕIK mahalasta tegelt :D Psühhiater arvas ka et mul mõistusega kõik korras on :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.02.2012 23:20 

MiL472 kirjutas:
Kahju on neist homodest kes ära üritavad hiilida. Delfis oli hiljuti artikkel "Iga kümnes noor ei tee ajateenistust edukalt lõpuni", kus siis kommentaariumis leidus järgmine sõnavõtt (millega peab paraku nõustuma):

"Teinekord on kõrtsis või ööklubis lausa kurb vaadata, et kaks kolmandikku seal viibivaist toredaist noormeestest on invaliidid, krooniliselt haiged, debiilikud, sotsiaalselt lävimisvõimetud ja kohanemisvõimetud voodimärgajad. Ning tütarlastel pole sest õrna aimugi ja teevadki lapsi nende geneetiliste äpardustega. Kole vaadata, kuis üks rahvas mandub."

Mul on küll mulje jäänud, et kahetsusväärselt suur osa siinsetest härradest eelistavad kodanikukohuse täitmisele "kohanemisvõimetu voodimärgaja" auväärset tiitlit.

Siirad vabandused kui te oletegi need.

Ma selle kommentaariga nõus pole, liialt ühepoolne. Ses suhtes naistel küll puudub sõjavägi või analoog aga sellegi poolest klubis ei käi kindlasti ainult naisukesed, kellel pea nagu koorelahutaja ja välimus nagu viimasel soome missil(geneetiline pagas). Ses suhtes igaüks leiab omale võrdväärse partneri klubist. See tähendab krooniliselt haige ja "voodimärgaja" leiab kindlasti enda naissoost analoogi sealt. Sots võimetu ei saa midagi ning läheb koju ja teeb onni jne. Kokkuvõtes pole meeste seas ainult geneetilised äpardused vaid neid naiste hulgas sama palju.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.02.2012 18:57 
Kasutaja avatar

Meil kupis oli nii et ma olin korrapidaja, üks päevnik magas, ja teine tuias ringi kuskil. st istusin praeguse MP kompanii esimesel korrusel keset koridori öösel mingi ühe ajal, ja täitsin paberijurasi, igatahes silmanurgast näen et järsku üks uks läheb lahti vaikselt, jäin siis vaatama, pimedast vaikselt valge poole tuli siukse näoga vend, nagu 9gagi koomuskites see surm vms loom harilikuga joonistatud. Silmad kuulis peas, ronis vaikselt toast välja, ma vaikselt vaatasin siis kogu aeg, voolas koridori, raisal nuga käes, (see mis ikka kaitseväes, plastikpeaga), õnneks oli tupes, aga püsti ikka, nagu tahaks kallale tulla. ise kutt trussikute väel siuke ära tätoveeritud keskmist kasvu sell. Ma käratasin siis et mis otsid siit, tuli uksevahelt paar sammu minu poole, keeras ringi ja läks vaikselt tagasi. Ma paar mintsu nagu mõtlesin et tegi pulli vms, et lähen vaatan siis, vaikselt hiilisin ma siis ka magalasse (krt mingi noaga jorss sees), vaatan vanat pole kuskil, otsisin siis nats, leidsin vana üles, kenasti voodis magas juba. Tahtsin nuga ära võtta, aga seda pole leidnud. Mõtlesin et pohh, ei hakka seal genereerima pati korrapidajat vb tegi pulli lihtsalt, muidu aetakse veel terve kompanii üles. Hommikul küsisin et mis värk oli siis nagu. vana ei mäletand midagi. teised pärast rääkisid et vanal enne ka seda asja ette tulnud, ja pidavatki noaga oma tiiru ära tegema ja magama tagasi minema, tavaliselt välja toast ei lähe muidu. Hiljem ma ei tea mis sellest vennast sai, minuarust läks SWAT-i, aga oma aja ära ta seal oli. Ses suhtes eks tuleb igasugu indiviididega kokku puutuda seal ja hakkama saada. See selle elukooli annabki. Ja veel mis ööklubisse puutub, siis olen kokku puutunud ühe vennaga kes käis korra missioonil, siis tuli ära KV-st, nüüd on kui vana peole läheb, siis enne pidu joob end täis, klubisse, seal suitsunurka, istub maha laua taha, pea kätele ja nii terve õhtu. Siis mõni piff tuleb küsima et mis viga. Siis vana selle peale, et mul sõbrad lasti iraagis tükkideks, ma olen siukseid elukoledusi näind et hirmus. Mõne piffiga isegi joppab.

Ja siinkohal uurin veel, kes 9ndal mail tapale? ja kas kordusõppustele minnes makstakse bensud asjad kõik kinni kui oma autoga lähen, ja saab palka ka veel?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.02.2012 20:32 
Kasutaja avatar

kivine, arvan et point läks sust mööda natuke. Küllap mõtles too kommentaator seda, et tegelinskid mängivad lolli, et mitte minna või et ära saada. Kui inimene tõesti on loll/füüsiliselt sobimatu, siis jah, olen nõus et selle mehe koht KV-s pole.
Need kes end kõiksugu "psühholoogiliste probleemidega" ära nihverdavad, on viimased tolgused. Oleks minu teha siis juhilube nad ei saaks, sest mina eelistaks liigelda koos vaimselt tervete inimestega.

Viimati muutis MiL472, 30.10.2012 20:50, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.02.2012 21:05 
Kasutaja avatar

Mul oli minuarust kutses kirjas et sõit kompenseeritakse kütusetsekkide või sõidupiletite ettenäitamisel mõistlikkuse piirides. Igatahes olen ka mina eelkõnelejaga nõus. Kv on kõigile teada kohustus ja kasulik oma asju varakult planeerida nii, et Kv kutse üllatusena ei tule ja ei pea debiili mängima et sealt ära saada

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 4081 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78 ... 273  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis