Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks: Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi. Näiteks: Audi S4 96a Audimees Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.
Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.
Teema pealkiri: Re: Opel Vectra B fl 2.0 // jyrgenpii
Postitatud: 31.01.2012 19:14
MEES, Sa seda tead, et ma olen 2 nädalat nälginud ja 2 nädalat nälgimist on veel ees!? Ma oleks hea meelega väljalaskeostu suve peale jätnud, aga kuna keskosa on täitsa ribadeks ja roostet ei saa isegi õppinud mehed heade riistadega keevitada, siis jah...
Iseenesest on see Nappex-i sporty väljalaskesüsteem. Välja jäävad paistma 2 x 78mm x 97mm otsad. 240 eur pole minu jaoks üldse väike summa, aga nüüd on vähemalt korralik paberitega sertifitseeritud süsteem olemas Hakkasin suure tuhinaga linnas parklas vahetama seda, aga lõpetasin sealmaal ära, kus katalüsaatori sisse ühe poldi puruks keerasin
Postitatud: 01.02.2012 17:57
Vähem läbu paluks
Eniveis, Heigo, pakkumine on küll igati hea, aga mul kodus FK automotive madalduskomplekt ootab juba lumevaba perioodi Lappa mõned lehed teemas tagasi, siis näed neid.
Postitatud: 01.02.2012 21:25
Liitunud: 13.11.2009 22:17 Postitusi: 1190 Asukoht: Tallinn - Võru
Heigo_K kirjutas:
apsu kirjutas:
ja mis ta selle madalduskomplektiga peale hakkab?
Kingib kasvõi sulle. Saad rannas, metsas võikusiganes reidipilte teha !
Vajadusel võtad kaissu vmiganes
Sorry, aga ma pole 14 aastane tiinekas, kes peaks reiti ja igal võimalusel laksiks pilte netti endast kõikvõimalike esemetega. Vedrude kaisutamise jätan ka sulle... End of OT!
Jürgen, sa poldid said? Eniveis, jääme kaheraudset ootama.
_________________ Don't follow me, you won't make it
Postitatud: 03.02.2012 18:21
Peamine, et töö ära teeb.
Päeva alustasin ideega teostada vahetus õues lume peal. Kuna garage on mul siin küttevaba veel, siis temperatuuris polnud vahet, aga väljas valgust ikka rohkem!
Esmalt keerasin teise poldi ka kat-i sisse puruks ja sikutasin sumpsi auto alt välja.
Kuna teatavasti jääb reso eemaldamisel kat suka külge rippu, ei hakanud ma auto all puurimist proovimagi. Võtsin väljalase vl kollest alates maha. Eemaldasin pükste ja lamda küljest pooleldi põlenud plekid, mis hullupööra külma autoga pläriseda armastasid, rellaka, traatharja ja trelliga vormistasin katalüsaatori uute tükkidega ühilduma.
Edasi kruvisin töötlemises olnud tüki uue resoga kokku ja lõpupüti vahetoruga kokku. Pistsin esimese otsa auto alla ja seejärel tagumise. Siblisin, rihtisin, pingutasin, lõikasin stange küljest tükke ja lõpuks saigi vist valmis Selle kõige vahele kulus muidugi ohtralt toas soojendamas käimisi: -20st kraadist täna temp kõrgemale ei tõusnudki
Kui nüüd rääkida muljetest, siis sai päris paras tükk Pütt ei turrita stange alt ärritavalt välja, kuid on samas näha. Soundi annab ka täpselt nii, et ühtlasel sõidul ei ole häält absoluutselt kuulda ja vajutamise peale tuleb miski õrn jörina moodi asi sisse.
Viimati muutis jyrgenpii, 03.02.2012 19:13, muudetud 1 kord kokku.
Postitatud: 03.02.2012 18:48
Lähtudes sellest, et sellisena jõudis see pütt minuni, võib oletada, et see peab nii olema!
Aga tegelikult esteetlisest küljest vaadatuna võiks ikka sirgelt alla istuda IRL see nii viltu seal all ei passi ja kuna ma olin tõesti külmumise äärel, siis jätsin selle hetkel nii. Muidu eelmise postituse pildilt võid näha, et üks püti kinnitussarv on kõrgem kui teine. Seal tuleks pisut regulatsiooni teha ja saaks paremaks ma usun.
Postitatud: 03.02.2012 21:30
Väga kena ja stiilne vecu,olen ikka vahel teemal silma peal hoidnud! Kus kaheraudne tellitud on,lugesin paar lk. küll kuid ei hakanud silma,hääl väga hea!
Postitatud: 03.02.2012 21:55
Kenny89 kirjutas:
Väga kena ja stiilne vecu,olen ikka vahel teemal silma peal hoidnud! Kus kaheraudne tellitud on,lugesin paar lk. küll kuid ei hakanud silma,hääl väga hea!
Tänud! Sumps sai tellitud Saksa summutitootja Nap-Autoteile valikust. Otsene tellimus liikus läbi e-bay. Hääl on videos nagu keskmisel E36 318is-il, sellegipoolest hea
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist
Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis