Deadboy48 kirjutas:
Teise armatuuriga kaasneb ka ventilatsiooni süsteemi ümberehitamine ja palju palju muud

Endalgi veel ei ole 5+. Nokitsemist on küll.
Parima variant civicul on ikka teise civicu armatuur. Laiuselt ja pikkuselt jäävad need enamvähem ja lõikamist on min. Prelude, accord jne suuremad masinad on ka suurema armatuuriga ja vajavad tööd ikka korralikult.
Kui tõesti tahad teise masina armatuuri siis google on abiks. Keegi kindlasti midagi teinud. Kindlasti on RSX armatuuri paigaldatud EG-sse. ED-s olen näinud netis isegi
Tegin ise kiire google ja integra armatuur sobi ka EG-sse
Kui tahad asendada puhuri pos. el süsteemi siis soovitaks uurida 94a accordi omasid
http://www.emotorbrokers.com/images/93HndAccLX/dash.JPG. See peaks olema mõõtmetelt sama ja sobima sinul sinna. Endal hetkel vedeleb 1 kui tahad testfiti teha. Mootorite leidmine on kergem osa kuna suht universaalsed on need. Endal on hetkel salong/välisõhu ringluse lüliti elektrooniline. Mingi hetk plaanis asendada ka trossidega osa el süsteemi vastu.
Accordil süsteem ise on suht lihtne. toide peale ja siis vastavalt juhtmed mootorile. Sinu EG vent süsteemil peaks isegi el. mootorile koha olemas olema. Isegi ED civicul olid kruvi kohta olemas.
HCOE-s saad priva saata kui tahad paneeli mõõtmeid

Eks seda ehitamist saaks olema jah parajalt, aga kui tahan lihtsat ja valmislahendust, siis lihtsam on alati uus auto oska nagu mulle korduvalt ja korduvalt peale käidud on:D
Netis peaks Prelu ja Integra armatuuri Civic'usse panemiseks isegi DIY õpetusi päris mitmeid olema, need mikimaal ja mujal Euroopas üsna populaarsed. See RSX'i armatuuri peale pole varem mõelnudki ja pole kuskil näinud ka, tänud soovitamast, hetkel hakkas täitsa meeldima, midagi teistmoodi ja nats uuemat ju:D
Ei saanud hetkel aru mida sa selle viimase asjaga mõtlesid eriti, sest pildi pealt tundub, et sellel tempi oma ikka trossiga ja sellel venti kiiruse oma ka trossiga, Civic'ul mul hetkel stockis on elektrilise: ventika kiirus(5asendit, 0-1-2-3-4), AC(ON-OFF), ringlus(siseringlus-välisringlus, mõlemad eraldi nupu all) ning kõik nupud eri kohadesse suunamiseks(jalad, klaas, ülakeha), seega neid ümber ehitama ei peaks.
Aga selle viimase süsteemi jaoks mis mainisid, on jah kohad täitsa olemas nende jaoks minu teada:D Nendele Civic'utele pakutud ka tehasest automaat kliimat, seega ongi valmidus olemas:D
Väikse mini-mõttena on plaanis ka kunagi keyless ignition teha. St. olemas on ainult pult, millega võtad signa/keskluku maha. Auto läheks käima ja suretaks välja start nupust ning selleks, et nupp toimiks peaks olema võti kas vastavas mingis kohas/kopsikus või heal juhul lihtsalt minu taskus:d Kuigi lukku panemist ja lahti tegemist kavatseks jätta siiski nupu alla, mitte automaatsulguvat, ei usalda seda varianti eriti:D Eks neid ideid on, oleks ainult finantsi kah:/