Auto on ennast ilusti üleval pidanud. Imelik on olla, sest midagi pole vaja otseselt teha(ainukesed asjad, mida olen ostnud on: küte, klaasipesuvedelik, aknakraabits/hari ja pagasnikusse kaks koormakinnitus kummi) ja tunnen ennast halva omanikuna
Lumi pole probleeme valmistanud. Käisin ka nö. sumpamas ja uskumatult ilusti kraabib. Eks ta on E30-st raskem ka, aga tundub isegi 39-st parema läbivusega. Muidugi põhi on koguaeg vastu lund. Suuremad rattakoopast kukkunud tükid on tõsiseks ohuks ja see on küll probleem nii madala autoga. Maanteel just siis, sest kiirus on suur ja ega alati ei olegi võimalik mööda põigata. Jääb vaid loota, et need hunnikud on pehmed. Muidu on varsti esistange jälle "ilus".
Siiskisiiski on üks asi häirima hakanud, nimelt sooja mootoriga pöörded kõiguvad Mitte alati ja mitte korrapäraselt, aga üldiselt on see siiski väga tavaline. Olen lugenud, et juba eelmise põlvkonna mootoritel(2,0d) on sama probleemi täheldatud. Ei tea, kas peaks hakkama muret tundma või mitte, sest otseselt ei sega ja väga hull see ei ole? See esineb ka ainult tühikäigul. Sõites aru ei saa, et midagi valesti oleks.
Veel sai loetud AL selle auto kohta. Noh polnudki kõige hullem. Rohkem nagu tundub probleeme olema õnneks bensiinikatel. Mul pole õnneks veel kordagi see DPF-i tuluke vilkunud. Loodan, et nii pea ei anna märku ka veel. Muidu kõik mida mina ootan ühelt autol on sellel olemas, eeskujulik juhitavus siis ennekõike, see minujaoks ülioluline nüanss, lisaks turvalisus ja koostekvaliteet. Karm on see, et seal ei soovitatud just neid asju mis mul olemas on: madaldus, 17" ja üle rattad, ning kindlasti mitte Run Flat rehvid. Järgmine hooaeg saab valus olema autole. Eks üritan olla ettevaatlik. Õnneks BMW kohta olid seal veermiku kohta suisa väga head arvustused. Tagasild eriti tugev, tänu terasest detailidele. Ees on asju mida tuleb vahetada, aga see on ok, vähemalt tundub olema tublisti parem kui E39(see muidugi raskem ka, kuigi ega see E91 ka pole väga sulgkaallane: 1594kg oli seal vist märgitud tühimassiks )
Lugesin sealt veel, et ühel omanikul sama aasta ja sama mootor ja kere, ainult automaat kast. Tal kulu 8-10, mul manuaaliga 6-8. Päris eeskujulik vahe ikka, ise olen väga rahul.

Mis ma oskan õelda, loodan et mul väga neid tüüpvigu välja ei tule(ühe olen juba muidugi likvideerinud ka ju: karterituulutus).
Kõlama jäi veel väide, et softi uuendusega pidid paljud jamad kaduma, ei tea kuda see käib ja kas tasuks siis ka mul seda teha(mul ju ka visanud põlema igasuguseid tulukesi, seda küll alguses kui auto sain, nüüd vaikus sellekohapealt)?