Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 09.05.2025 00:36

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131 ... 936  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2012 (VOL1)
PostitusPostitatud: 16.02.2012 11:14 
Kasutaja avatar

neG kirjutas:
Krss say'd it all. Helisignaal on tõesti parem kui keskmine sõrm.
Tean mõnda, kes peaks selle näpu eest ilma pikema jututa auto kinni, samas liiklevad ise korralikult.

Ja seisavadki siis keset liiklust kui keegi näppu näitab? Või järgneb sellele mingi meeleheitlik tagajamine? Vastaspoole kinnisõitmine? Autost välja rebimine? Lõugasõit? Nad peavad tõenäoliselt selgeltnägijad olema. Lähed anand mõnele näpuga vehkinud kohtuniku prouale ja tagaistel nutvatele jõmpsikatele lõuga.
Arvestades seda, kui palju tegelikult inimesed rooli taga kätega vehivad siis peaksid need inimesed, keda sa tunned väga sageli kohtupingis istuma.
Kusjuures tegelikult sellised inimesed isegi eksisteerivad. Nägin ise kevadel kuidas tumepunane x6 kalamaja rimi juures mingi teise masina kinnisõitis ja viisakas ülikonnas tüüp oma nägemust liiklusest vastaspoolele selgitas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.02.2012 11:26 
Kasutaja avatar

ison.ts kirjutas:
neG kirjutas:
Tean mõnda, kes peaks selle näpu eest ilma pikema jututa auto kinni, samas liiklevad ise korralikult.

Ja seisavadki siis keset liiklust kui keegi näppu näitab? Või järgneb sellele mingi meeleheitlik tagajamine? Vastaspoole kinnisõitmine? Autost välja rebimine? Lõugasõit? Nad peavad tõenäoliselt selgeltnägijad olema. Lähed anand mõnele näpuga vehkinud kohtuniku prouale ja tagaistel nutvatele jõmpsikatele lõuga.
Arvestades seda, kui palju tegelikult inimesed rooli taga kätega vehivad siis peaksid need inimesed, keda sa tunned väga sageli kohtupingis istuma.
Kusjuures tegelikult sellised inimesed isegi eksisteerivad. Nägin ise kevadel kuidas tumepunane x6 kalamaja rimi juures mingi teise masina kinnisõitis ja viisakas ülikonnas tüüp oma nägemust liiklusest vastaspoolele selgitas.

Ega inimesed nii lollakad ka ei ole kui sa ette kujutad. Kõik lihtsalt ei ole nii sellised, et lasevad endale põhjuseta keskmist sõrme näidata ja ei tee välja. Kui sinujaoks sõrme näitamine on liikluses normaalne suhtlusvorm siis minugipärast :)

E: Töö jääb ka täna tegemata, see aeg läheb orgia debattidele :kill
Ise pole sõrme näidanud, paar korda olen keerutanud sõrme oimukohas, et näidata kaasliiklejale minu arvamust tema liiklemisest :D

Viimati muutis neG, 16.02.2012 11:31, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.02.2012 11:30 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Mina kobiseks siin aruteluks tulnud postituste arvu ja sisu kohta.Kõige mõistlikum lahendus on see et igaüks kasutab seda mis talle meeldib ja väldib ebameeldivusi ku isoovib,parak ueluga kaasnevad ka ebameeldivused ja seda ka kuidas kellegile ja mis just ebameeldiv on ja nii ka postituste aruksue kohta et kes mida asjalikuks peab.Postituste arvu koha ta ,et kes kuidas.Mõni on aastast 2004 kasuatja ja teeb alles nüüd esimese või kolmanda postituse ja siis ka küsides näiteks postituses õiget kella aega jne jne.
Mina olen taimetoitlane ja homsest hakkad ka sina olema ,mulle ei meeld i,et sa nii palj usööd ja loomset mis jumala mõtetu söök.Nii e isaa see suhtumine on ebaloogiline ,tuleb olla adekvaatne ja arvestada reaalsemaailma eripärade ja asjadega.
Ja nüüd veel eesti liikluses hukkunute suure arvu kohta mis on viimasel ajal meedias kajastust leidnud ja jutusaadetes kõik spetsialistid istumas käinud ,alates Vanest,lõpetades Sirgiga ja arutlenud ,et millest on tingitud laibad eesti liikluses.Teedeolukorrast ja nende hooldamisest on minuaarust suur põjus.Kesklinnas on sellist lobjakat tänavad täis kus autol pole ei vedamist ei pidamist rääkimata keeramisest.Tallinnas aastal 2012 peaksid praegusel ajal lilled õitsema ja rohi roheline olema tänavate hoolduse tagajärjel.
See on sama ,et tulekahjudes hukkunuid palju no krt kui keeg ei päästa siis sured põhimõttelsielt ja eks ka nii liikluses no aga see on jama.Teeolud peaksid ikka sellsied olema, et ei pea autot käekõrval lükkama ,et see ehk ohutum oleks.Milal see viimane sadu oli aga jah tänavad paljud on täiesti pekkis.Pärnumaantel iseenesest siledal ,uuemapoolsel teel võib ka keset suve surma saada kui suurema saju teeb .
Ja näpunäitamine ma arvan,et suuremas osas on põhujusega.Ja kui ma selleks põhjuse annan siis mina ei suudaks veel õigust taga ajada.Ja liiklus on hullumaja ja antud juhul mis seda kurba lugu meenutab siis jah kedagi tappa on patt ja vaevalt et see nooruk seda mees ka tappa tahtis ,lihtsalt seekord läks mõlemale osapoolele kurvemalt.
ei õigusta tapmist kuid võimalik ,et see näpunäitaja võis anda ikka korraliku põhjuse küll.Selle näpu näitaja jaoks tegid need noored miskit ebameeldivat ja nende noorte jaoks oli see näpunäitja ebameeldiv ja nii konflikt alguse sai.Näitad näppu kellegile siis ei saa välistada et kerepeale ei saa.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.02.2012 11:38 
Kasutaja avatar

oopc lihtsalt soovitus sulle. ara kirjuta nii kiiresti. teed vaga palju truki vigasid.

Ning et asjalikuks, siis kuidas ma klaviatuuril tapitahed tagasi saan

Edit: sain korda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.02.2012 11:47 
Kasutaja avatar

neG kirjutas:
ison.ts kirjutas:
neG kirjutas:

Ega inimesed nii lollakad ka ei ole kui sa ette kujutad. Kõik lihtsalt ei ole nii sellised, et lasevad endale põhjuseta keskmist sõrme näidata ja ei tee välja. Kui sinujaoks sõrme näitamine on liikluses normaalne suhtlusvorm siis minugipärast :)

E: Töö jääb ka täna tegemata, see aeg läheb orgia debattidele :kill
Ise pole sõrme näidanud, paar korda olen keerutanud sõrme oimukohas, et näidata kaasliiklejale minu arvamust tema liiklemisest :D

kui sa väidad, et peavad pikema jututa auto kinni siis ongi ainult kolm varianti:
1.Peatavad näpu näitamise peale enda sõiduki.
2.Peatavad näpu näitamise peale näpunäitaja sõiduki. Peavad järgi sõitma ja kinni sõitma. Loogiliselt võttes peaks järgnema ka mingi tegutsemine. Tunnistajaks on kõik sõidukites viibijad ja ka kaasliiklejad , kes nende taga seisma on sunnitud jääma.
3.Järgnevad näpunäitajale , kuni viimane jõuab poodi, tööle, kodu. Selle variandi puhul ei saa rääkida pikma jututa tegutsemisest. Võib võtta aega kümneid minuteid.
Ma ei ole väitnud, et keegi lollakas on. Targad inimesed võtavad vahel lolle otsusi vasu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.02.2012 12:26 
Kasutaja avatar

Need näpunäitajad võiks oma näpu endale sisse istuda. Ei saa aru milleks peab nii näitama ja kas tõesti on see vajalik?
Pole kunagi kellegile näidanud näppu ja ei tule meelde et keegi mullegi seda näidanud oleks.

Tuludeklaratsioon tehtud ja sain tagasi 5 senti. Lootsin mõne õlle raha ikka saada :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.02.2012 12:53 
Kasutaja avatar

ma ei saa enda puhul väita, et ma näppu näidanud ei ole. Kohe tuleb meelde vähemalt üks kord tsikli lenksus. Sitatsiooni ei mäleta. Autoroolis samuti kellegi hullu manöövri peale sedasi reageeritud. Signaali andmine mõjub tunduvalt paremini ja reeglina on kohe saadakse aru ka, mida valesti tehti.
Pole näinud ka, et keegi minule näppu on näidanud. Reeglina neid kõrvalsõitvaid juhte ei vahi. Näpuga vehkimise puhul peab ikka veenduma ka, et see kellele näitad seda ka märkab.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.02.2012 14:21 
Kasutaja avatar

Lõputöö + jägermeister. Sain vähemalt töö enne kirja pandud, kui komad silme eest kaduma hakkasid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.02.2012 14:26 

oopc kirjutas:
Mina kobiseks siin aruteluks tulnud postituste arvu ja sisu kohta.
TL;DR

oopc, foorum pole demokraatia, ära ulu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.02.2012 14:30 
Moderator
Kasutaja avatar

mastr kirjutas:
oopc kirjutas:
Mina kobiseks siin aruteluks tulnud postituste arvu ja sisu kohta.
TL;DR

oopc, foorum pole demokraatia, ära ulu.

mastr, oopci ei tsiteerita!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.02.2012 14:56 

Mida te kiunute siin foorumis.
Minge välja päikese kätte oma kurnatud kehi laadima :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.02.2012 15:01 
Kasutaja avatar

Kes oopci jutu esimest lõiku ei viitsi lugeda, siis seal tegelikult point sees. Lühidalt saaks selle asja kokku võtta niiviisi, et kõik asjad elus ei saagi meeldida, st harjuge ära, et on olemas inimesi kes teile ei meeldi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.02.2012 15:08 

Üle 5 aasta nüüd juba teist nädalat ei suitseta, päris hea on olla, käisin jala lõunal täna, lausa veider :D

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.02.2012 15:11 
Kasutaja avatar

Suits enne keelas jala lõunal käia?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.02.2012 15:12 

Ei viitsinud lonkida, autos akna vahelt suitsu teha ja ilma jalavaevata kohale mugavam ju

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131 ... 936  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis