neG kirjutas:
ison.ts kirjutas:
neG kirjutas:
Krss say'd it all. Helisignaal on tõesti parem kui keskmine sõrm.
Tean mõnda, kes peaks selle näpu eest ilma pikema jututa auto kinni, samas liiklevad ise korralikult.
Ja seisavadki siis keset liiklust kui keegi näppu näitab? Või järgneb sellele mingi meeleheitlik tagajamine? Vastaspoole kinnisõitmine? Autost välja rebimine? Lõugasõit? Nad peavad tõenäoliselt selgeltnägijad olema. Lähed anand mõnele näpuga vehkinud kohtuniku prouale ja tagaistel nutvatele jõmpsikatele lõuga.
Arvestades seda, kui palju tegelikult inimesed rooli taga kätega vehivad siis peaksid need inimesed, keda sa tunned väga sageli kohtupingis istuma.
Kusjuures tegelikult sellised inimesed isegi eksisteerivad. Nägin ise kevadel kuidas tumepunane x6 kalamaja rimi juures mingi teise masina kinnisõitis ja viisakas ülikonnas tüüp oma nägemust liiklusest vastaspoolele selgitas.
Ega inimesed nii lollakad ka ei ole kui sa ette kujutad. Kõik lihtsalt ei ole nii sellised, et lasevad endale
põhjuseta keskmist sõrme näidata ja ei tee välja. Kui sinujaoks sõrme näitamine on liikluses normaalne suhtlusvorm siis minugipärast

E: Töö jääb ka täna tegemata, see aeg läheb orgia debattidele

Ise pole sõrme näidanud, paar korda olen keerutanud sõrme oimukohas, et näidata kaasliiklejale minu arvamust tema liiklemisest

kui sa väidad, et peavad pikema jututa auto kinni siis ongi ainult kolm varianti:
1.Peatavad näpu näitamise peale enda sõiduki.
2.Peatavad näpu näitamise peale näpunäitaja sõiduki. Peavad järgi sõitma ja kinni sõitma. Loogiliselt võttes peaks järgnema ka mingi tegutsemine. Tunnistajaks on kõik sõidukites viibijad ja ka kaasliiklejad , kes nende taga seisma on sunnitud jääma.
3.Järgnevad näpunäitajale , kuni viimane jõuab poodi, tööle, kodu. Selle variandi puhul ei saa rääkida pikma jututa tegutsemisest. Võib võtta aega kümneid minuteid.
Ma ei ole väitnud, et keegi lollakas on. Targad inimesed võtavad vahel lolle otsusi vasu.