Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 05.05.2025 19:42

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158 ... 936  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2012 (VOL1)
PostitusPostitatud: 25.02.2012 10:52 

talon kirjutas:
turvik kirjutas:
talon kirjutas:
Vältige Tallinnat, kolige ära. Ma liigun väga vähe Tallinnas ja krt, 1 velg on juba kõver.

Siis pead sõitma õppima,ma liiklen siin juba 7 aastat ja kõik on terve :)

Äkki siis õpetad sõitma, jubedalt tahaks........

No kui autokool sulle sõitmist selgeks teha ei suutnud,siis vaevalt,et minulgi see õnnestub :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.02.2012 12:38 
Kasutaja avatar

Autokoolis ei õpetatud mulle küll vist üldse aukude vältimist, nii et sellele ma väga ei rõhuks.

Turvik, mida teeksid sina olukorras? Sõidad järvevana teel, ühelpool plastikust eraldusriba ja kõrval rajal buss laiutamas ning näed enda juhipoolse ratta ees pisikest aga teravat auku.
60km/h pealt enam maha pidurdada vaevalt oluliselt jõuaks ja kuna pöörde koht oli ka siis ei hakkanud väga bussi küljealla samuti pugema, kuna seal niigi kitsad teed ja suuremad masinad varastavad kurvides aegajalt. Ilmselt väiksem sõidukiirus vb oleks veljed terveks jätnud aga no ei hakka nö. igaksjuhuks igalpool Tallinnas 30km/h sõitma ju.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.02.2012 12:53 

KenOlen kirjutas:
Autokoolis ei õpetatud mulle küll vist üldse aukude vältimist, nii et sellele ma väga ei rõhuks.

Turvik, mida teeksid sina olukorras? Sõidad järvevana teel, ühelpool plastikust eraldusriba ja kõrval rajal buss laiutamas ning näed enda juhipoolse ratta ees pisikest aga teravat auku.
60km/h pealt enam maha pidurdada vaevalt oluliselt jõuaks ja kuna pöörde koht oli ka siis ei hakkanud väga bussi küljealla samuti pugema, kuna seal niigi kitsad teed ja suuremad masinad varastavad kurvides aegajalt. Ilmselt väiksem sõidukiirus vb oleks veljed terveks jätnud aga no ei hakka nö. igaksjuhuks igalpool Tallinnas 30km/h sõitma ju.

Oleksin julgelt sõitnud mööda oma rida edasi ning mitte hakanud eeldama,et suurem masin "varastab" kurvi :) Lihtne ja loogiline. Kui oleks ka küljed kokku käinud,siis selle jaoks on olemas kindlustus :) Ja kas selle järsema kurvi juures ei ole mitte 30 märk?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.02.2012 13:43 

turvik kirjutas:
Oleksin julgelt sõitnud mööda oma rida edasi ning mitte hakanud eeldama,et suurem masin "varastab" kurvi :) Lihtne ja loogiline. Kui oleks ka küljed kokku käinud,siis selle jaoks on olemas kindlustus :)

Ja peale külgede kokkupanemist on ilgelt hea istuda ja oodata politseid, kuna kumbi ei jõua kokkuleppele, kes on süüdi ja pärast käia jala? Metsik ajakulu ja peavalu, mida annab vähendada lihtsalt sellega, et anda suuremale autole ruumi võimaldamaks teha tema pöördeid.

Aga sõiduauto juhid üldiselt ei saagi sellest aru, ega hakkagi kunagi aru saama, et suurem masin vajab ruumi pöörete tegemiseks.

Viimati muutis pokemon, 25.02.2012 13:45, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.02.2012 13:44 

Probleem autoga VW Golf III 2.0 85kw.
Autoga saab sõita umbes 5 kilomeetri kaupa. Kui eelpool mainitud distants hakkab läbi saama kaob autol jõud ja sureb vaikselt välja. Uuesti käivitades puterdab ja paugub, pikapeale gaasiga mängides hakkab jälle normaalselt tööle ja sõita saab jälle umbes 5 kilomeetrit.
Küünlad, juhtmed, jagaja kaas ja rootor vahetatud.
Mida veel vahetada?
Teab keegi milles viga?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.02.2012 13:47 
Kasutaja avatar

Õhulugejat võid vaadata. Puhastada, ilma proovida..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.02.2012 13:56 

pokemon kirjutas:
Aga sõiduauto juhid üldiselt ei saagi sellest aru, ega hakkagi kunagi aru saama, et suurem masin vajab ruumi pöörete tegemiseks.

Suurema masina juhid peaksid ka tõesti hakkama enesele selgeks tegema,et nad ei liikle tänavatel üksinda ;)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.02.2012 14:12 
Kasutaja avatar

turvik kirjutas:
KenOlen kirjutas:

Oleksin julgelt sõitnud mööda oma rida edasi ning mitte hakanud eeldama,et suurem masin "varastab" kurvi :) Lihtne ja loogiline. Kui oleks ka küljed kokku käinud,siis selle jaoks on olemas kindlustus :) Ja kas selle järsema kurvi juures ei ole mitte 30 märk?

Issand kuidas saab nii rumal olla!? Lõikavad loomulikult, bussid sõiduauto pikkusega ei ole. Kõige paremal juhul oleks seal tehtud sulle kahepoolne süü ja oleksid ise maksnud oma auto remondi. Sul autol pidureid üldse enam ei ole, et 60 pealt ei saa pidama, korra vajutada ja on hetkega kiirus 40km/h.

Mulle sõiduõpetja luges küll ükskord sõnad peale, et ära roni bussidele ja "rekka"-le külje alla kurvis. loomulikult mina teadsin seda ise aga vähemalt temal oli harjumus õpetada seda oma õpilastele.
Füüsika tunnist tuleks rohkem osa võtta ja siis oleks ka liikluskultuur parem.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.02.2012 14:31 

Järvevana teel ei ole ühtegi kurvi,kus kõrvuti ei mahuks liiklema (samuti 2 suurt masinat), seega ma ei saa aru,milleks see halamine?See,et mõni siin EELDAB ning selle tagajärjel omal midagi ära lõhub? :uhoh

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.02.2012 14:33 
Kasutaja avatar

Siis tuleks rolleriga sõitma hakata kui autoga hakkama ei saa :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.02.2012 14:35 

Karta on,et mõni siit suudaks siis ka omal 2 velge korraga puruks sõita,kuna ta EELDAB :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.02.2012 14:39 

turvik kirjutas:
pokemon kirjutas:

Suurema masina juhid peaksid ka tõesti hakkama enesele selgeks tegema,et nad ei liikle tänavatel üksinda ;)

Ja sõidukate juhid võiksid tõesti hakata enesele selgeks tegema, et ka nemad ei liikle üksi tänavatel.. Kõrval sõiduratta lõikamine ristmikel ja näiteks Järvevanal kitsastes "šikaanides" ei ole õige ja normaalne.

turvik kirjutas:
Järvevana teel ei ole ühtegi kurvi,kus kõrvuti ei mahuks liiklema (samuti 2 suurt masinat), seega ma ei saa aru,milleks see halamine?See,et mõni siin EELDAB ning selle tagajärjel omal midagi ära lõhub? :uhoh

Jah, mahub kaks suurt veokat ka kõrvuti, aga seda siis, kui mõlemad sõidavad kiirusel 10km/h. Kui seal liikuda lubatud kiirusega, siis furgoonidel käivad ülevalt nurgad plaks kokku omavahel.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.02.2012 14:42 

Ühesõnaga need,kes sõita ei oska, need võiksid käia jala või sõita ühistranspordiga. Järvevanas saab vägagi rahulikult liigelda ka sõbralikult ning velgi lõhkumata :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.02.2012 14:46 
Kasutaja avatar

No viimase nädalaga on see ikka suht perse läinud. Eelmisest päevast meelde jäetud kraatritele on igal hommikul mõni uus lisandunud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.02.2012 15:10 

rocker kirjutas:
Probleem autoga VW Golf III 2.0 85kw.
Autoga saab sõita umbes 5 kilomeetri kaupa. Kui eelpool mainitud distants hakkab läbi saama kaob autol jõud ja sureb vaikselt välja. Uuesti käivitades puterdab ja paugub, pikapeale gaasiga mängides hakkab jälle normaalselt tööle ja sõita saab jälle umbes 5 kilomeetrit.
Küünlad, juhtmed, jagaja kaas ja rootor vahetatud.
Mida veel vahetada?
Teab keegi milles viga?

Ühel mu autol olid üks ühele samad sümptomid. Siis oli viga kommutaatoris. Ma ei teagi, kas Sinu autol on see jublakas, aga kui on, siis võiks ehk teist proovida sõbra auto pealt ja äkki kaob viga ära?

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158 ... 936  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis