turvik kirjutas:
KenOlen kirjutas:
Autokoolis ei õpetatud mulle küll vist üldse aukude vältimist, nii et sellele ma väga ei rõhuks.
Turvik, mida teeksid sina olukorras? Sõidad järvevana teel, ühelpool plastikust eraldusriba ja kõrval rajal buss laiutamas ning näed enda juhipoolse ratta ees pisikest aga teravat auku.
60km/h pealt enam maha pidurdada vaevalt oluliselt jõuaks ja kuna pöörde koht oli ka siis ei hakkanud väga bussi küljealla samuti pugema, kuna seal niigi kitsad teed ja suuremad masinad varastavad kurvides aegajalt. Ilmselt väiksem sõidukiirus vb oleks veljed terveks jätnud aga no ei hakka nö. igaksjuhuks igalpool Tallinnas 30km/h sõitma ju.
Oleksin julgelt sõitnud mööda oma rida edasi ning mitte hakanud eeldama,et suurem masin "varastab" kurvi

Lihtne ja loogiline. Kui oleks ka küljed kokku käinud,siis selle jaoks on olemas kindlustus

Ja kas selle järsema kurvi juures ei ole mitte 30 märk?
Issand kuidas saab nii rumal olla!? Lõikavad loomulikult, bussid sõiduauto pikkusega ei ole. Kõige paremal juhul oleks seal tehtud sulle kahepoolne süü ja oleksid ise maksnud oma auto remondi. Sul autol pidureid üldse enam ei ole, et 60 pealt ei saa pidama, korra vajutada ja on hetkega kiirus 40km/h.
Mulle sõiduõpetja luges küll ükskord sõnad peale, et ära roni bussidele ja "rekka"-le külje alla kurvis. loomulikult mina teadsin seda ise aga vähemalt temal oli harjumus õpetada seda oma õpilastele.
Füüsika tunnist tuleks rohkem osa võtta ja siis oleks ka liikluskultuur parem.