Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 14.05.2025 10:06

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 ... 206  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tõelised ostjad vs. tilganäppijad
PostitusPostitatud: 13.02.2012 20:40 
Kasutaja avatar

Fluid kirjutas:
Mingi starterist või genekast pilti nõuda on täitsa mõistlik jah, kuna neid pannakse erinevaid samade autode peale aga pildi järgi kärukonksu tuvastada on juba omaette tase :)

Miks? Bosali lehelt saad vaadata milline konks sinu autol olema peaks, mõõdulint kõrval ja vga bro. Ntks tahaks enda aparaadile midagi aretada, laseks kohale tuua oleks parem V? Müüja sõidab mitusada kilti maha ja siis näitad talle et ta jurakas on täiega mööda. Palju lihtsam on ju pilt teha ja kõik minumeelest.

quote oopc /naljakas ka neid videoid näha kus mingi aeg tuntakse eest sõites end nagu mingis kosmose laevas kuid muis politsei auto kaamerast näeb välja nagu ajast räsitud silo käru kus lugematu hulk hingavaid organisme sees./

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.02.2012 00:00 
Kasutaja avatar

minu arust on ka selliseljuhul väga lihtne seletada, miks pilti vaja. Muidugi siis saan aru ja teen selle pildi. Aga kui suvaliselt küsitakse iga päev pilte suvalistest asjadest siis ikka ei vaevu tegema kl.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.02.2012 00:33 
Kasutaja avatar

Selle kõige peale tuleb meelde seik, kui kunagi aitasin foorumi kaudu müüa tuttava E34 originaal Hella valge suunaga tagatulesi. Esimene postitus teemas oligi, et kas pilti pole. Siis samamoodi lugesin ja mõtlesin, et tule taevas appi, igaüks teab ju milline on valge suunaga tagatuli. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.02.2012 11:13 

Ega ei tea küll.

See, et bemm on teie ainuke auto ja teate iga poldi, mutri, vidina asukohta ja mõõtu, ei tähenda, et äsja auto soetanud inimene biiti jagab.

Sellest ka ei saa aru, mis pärast on vaja tuttava-tuttava kuulutust vahendada ??? Siis ei ole pilte, andmeid, kontakti kuulutuses ning igat asja peab küsima. Ning need andmed mis on toodud, on ka -naised saunas rääkisid- kuna antud autole pole tehase poolt ja isegi järelturul selliseid asju saada.
Iga mees võiks suuta ikka ise oma kraami müüa. Või ei ?? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.02.2012 13:26 
Kasutaja avatar

sander147 kirjutas:
Ega ei tea küll.

See, et bemm on teie ainuke auto ja teate iga poldi, mutri, vidina asukohta ja mõõtu, ei tähenda, et äsja auto soetanud inimene biiti jagab.

Sellest ka ei saa aru, mis pärast on vaja tuttava-tuttava kuulutust vahendada ??? Siis ei ole pilte, andmeid, kontakti kuulutuses ning igat asja peab küsima. Ning need andmed mis on toodud, on ka -naised saunas rääkisid- kuna antud autole pole tehase poolt ja isegi järelturul selliseid asju saada.
Iga mees võiks suuta ikka ise oma kraami müüa. Või ei ?? :D

Ole nüüd mõistlik. Müüsin kaupa BMW klubi foorumis. Kui inimene tahab oma E34-le kollase suunaga tule asemel osta valge suunaga tule, siis teab ta väga hästi, milline see välja näeb.
Mis vahet sellel on, kui ma müün sõbra kaupa. Näiteks tema ise foorumites ei käi ja selline vidin jäi üle. Kuulutuses ju number minu oma ja kauba saab kätte minu käest, olgu ta siis tuttava-tuttav või naabri Ants.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.02.2012 18:16 

roland525 kirjutas:
Selle kõige peale tuleb meelde seik, kui kunagi aitasin foorumi kaudu müüa tuttava E34 originaal Hella valge suunaga tagatulesi. Esimene postitus teemas oligi, et kas pilti pole. Siis samamoodi lugesin ja mõtlesin, et tule taevas appi, igaüks teab ju milline on valge suunaga tagatuli. :)

Minuarust on igati õigustatud pildi küsimine, eriti nt. Hella blacke ostes.See mis mõnejaoks on kirjelduse puhul korralik on sageli saapaviksiga üle tuisatud orig. tuled, või on üleüldse puruks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.02.2012 19:59 
Kasutaja avatar

Oijah. Mis see Hella Black minu kirjutatud teksti üldse puutub? Või katkine tuli? Ma ei ole küll kasutatud varuosade ost/müügiga vägapalju kursis, kuid kas tõesti müüvad siis osad katkiseid tulesi tervete pähe? Ok, saan aru, et mõnedest spetsiifilisematest asjadest võib pilti küsida aga igast, niigi ilmselgest asjast on ka jaburdus.
Minult ta igatahes pilte ei saanud, kirjutasin lihtsalt, et igaüks teab, milline on orig. valge suunaga tuli. Rohkem vastust ei tulnud, lihtsalt jättis kerge tilganäppija mulje, muud midagi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.02.2012 21:33 
Kasutaja avatar

Ja sellistele ma ei viitsigi enam kirjata. Iga üks leiab 10 seki, et kasvõi googlest analoog leida.
Kui su suhtumine jätab soovida siis ära murtese- müüjad küll ja veel.
Pilti tahan ise ka kuna väga paljudel on huvitav arusaam korralikust asjast.
Igastahes olen arusaand, et iga inimesega tuleb isemoodi käituda ja suhelda nii, et veidi mõistmist. Kui keegi käitub nagu 15aastane nätsumullipuhuja siis sry- mina ei kavatse sinna tasemele langeda.

Ise tegin väga positiivse tehingu.
Müüsin is madaldust. Huviline küsis, sobivuse, transa jne üle.
Vastasin , et karbis , kiles, R4 motodele.
Võttis tel numbri ja hellas. Viisakalt tutvustas ennast, paar täpsustavat asja ja pakk sõitis saaremaa poole.
Nii lihtne see oligi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.02.2012 16:50 
Kasutaja avatar

mina midagi ostan, mis jääb nö "väljapoole" masinal, nagu näiteks tuled, või siis kerepaneelid jnejne, tahan kindlasti pilti näha. Sest eks iga l*ts kiidab ikka enda v*ttu. Nii on ka asjadega. Kuulutuses on kirjas, et sigakorralik, nagu uus. Kohapeal vaatad, et kriimud peal ja mõraline, kuigi hinda küsitakse uuevääriliselt.

Kui mina midagi müüa tahan, siis ikka kirjutan ja lisan pilte võimalikult täpselt. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.02.2012 11:17 
Kasutaja avatar

Magu seal ka mainiti, peaks ju R32 olema autoärikas ja andres... tahtis endale autot. Üks loomulikult loeb iga mõlgi ja kriimu kokku, sest tõenäoline ostja hakkab neid ka üle lugema äkki. Seega iga asi mis vajaks likvideerimist või hinna alandamist tulevikus on temale kuluallikas. Samas andrest need ei pruugi häirida, tehnika korrasolek pigem tähtsam. Noh eks inimesel kes igapäevaselt tegeleb kindlasti ka rõhkem kõrva valesid helisid mootorist kuulata jne.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.02.2012 21:41 
Kasutaja avatar

Oi ma eile jälle vihastasin :D
Nagu teada siis otsin omale doonorit.
Vaatasin et tartus enamvähem hinnaga asi müügis.
Küsisin telefonis üle, et koik tiivad asjad head? mootor hea? jne... ütles et jaa kõik hea.
Piltidel paistis ka enamvähem.

Aga no anna andeks, sellist pellerit pole ma veel vaatamas käinud :D Välimuselt ei olnud ühtegi roosteta voi korras detaili. Sisu oli puruks. Arvuti näitas ka tohutut pumba kulumist. Oi jaajh.. Ja isegi kuulutuses olevaid über uusi talverehve polnud, nede asemel 4 eri veljel suvalised kulunud saastad. Selle peale ütles ta muidugi, et oih unustasin :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.03.2012 13:32 

Tegelen kah hetkel auto müümisega ja no ikka leidub inimesi. Sattusin ühe venelase otsa ka, kes ei suutnud ka vist aru saada, et ei ma ei räägi vene keelt, selge sõnaga ütlesin ja nee panimaaju pa ruski, tuleb uus kiri, seekord mingi veel pikem tekst, google translate'iga enamvähem sain sotti mis mure oli, kirjutasin eesti keeles vastu, uus kiri, jälle sama pikk, tra vahepeal oli tunne, et tüüp trollis meelega mind, siiamaani tsätin selle vennaga, ei tea kauaks jaksu on enam :kill Pluss 2 jorssi juba lubanud autot vaatama tulla, helistasid ilusti ette, et tuleme jne aga päeva lõpuks ei sittagi, ei mingit kõne ei midagi, ei saa aru milleks lubada üldse. Veel selliseid kes ei kipu aru saama, mis tingimisvõimalus on..See juba teine deela :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.03.2012 15:11 
Kasutaja avatar

Mul ka hellas eile üks venelane autopeale, võtsin vastu, hakkas venekeeles midagi ajama, polnud raske arvata, et autopeale hellatakse :D
ütlesin ka: ja ne gavarit russki :D ja siis hakkas venekeeles edasi seletama, mitte midagi aru ei saand :D panin kõne lõpus ära, hellas 15min pärast uuesti ning jälle hakkas vene keeles juttu edasi rääkima, midagi aru ei saa :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.03.2012 15:28 
Kasutaja avatar

no aga kindlasti on teil mõni sõber või pereliige, kes oskab. Eks on tegelikult kindlasti ka neil, aga, hetkel on ju teie huvi autost lahti saada :D saate ehk kiiremini oma auto müüdud kui natuke loomingulisemalt asju lahendate.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.03.2012 20:34 
Kasutaja avatar

Kirjutan siis ühe siin foorumis oleva kasutajaga diili tegemisest, pidi nimelt auto ära ostma :D
Kolmapäeva õhtu käis pimedas vaatamas, vaatas väljast ja alt masina üle, kapoti aluse vaatas üle, proovitiirur ei teind aind, lubas järgmine päev valges tulla ja et teeb ka proovitiiru siis ning kui sobib, ostab ära. Neljapäev saatis siis postkasti kirja umbes sellise tekstiga: et kuna autol palju vigu, mis pole kuulutuses( tegelikkuses oli vist küll kõik peale selle, et tagatule klaasilt alt nurgast üks tükk ära), siis lõpus oli: pakun uut läpakat, poehind 600eur + maksab 200 eur peale. Ütlesin et tahan vaid raha, seejärel ütles, et kui kiiret pole, siis tahtis, et ootaksin pühapäevani, siis tuleb võtab kindlalt ära, kui proovitiirul väga ei kolise ega nagise. Mul oli küll müügiga väga kiire, kuid samas ei viitsind enam teistele ka näidata, seega vaatasin, et hoian ikkagist alles. Eile, pühapäeval, helistasin hommiku, siis lubas päeval tulla. Mul oli veel mitu tükki, kes tahtsid näha, aga ei kutsund kedagi teist, sest autol sillad ja mootor tõesti korras ja olin kindel et võtab ära. Eile kui lõpuks õhtu kätte jõudis, tuli sõnum: Me täna ikka ei jõua autole järgi, venda pole kodus, ei teadnud et ära läks, kui väga kiire on, siis võid ära müüa, aga kui pole, saaksime homme tulla.
Kellele ma ikka enam pühapäeva õhtu pimedas müün, seega ootasin tänast. Pidi valges kindlalt tulema. Kell pool 4 saabus sõnum, kus pakkus jälle oma läpakat ja 200eur. Saatsin vastu: Tahan vaid raha :D , siis saatis uue sõnumi, et ok siis tal läheb aega, peab minema Tartusse läpakat müüma. Kella 16. aegu hellasin, et kas tuled või hakkan teisi kutsuma vaatama, ütles et tuleb ikka, pidi kuskilt ülejäänd raha saama ning tunni-kahe jooksul jõudma. Peale seda kõnet ei vasta enam nii kõnedele, kui ka sms-dele. :D Mõnesmõttes oma lollus ka, et hoidsin, kuid päris korralik tilganäppija ka ikka, kuigi kohapeal paistis küll tõsine huviline.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 ... 206  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis