Tere
Mul oli vahepeal sama mure, et Mazda 626 GD 4X4 vahekasti nurkülekanne peetis ja vaja uut. Uurisin igasuguseid võimalusi kuidas saaks selle asja korda, käisin jupiga härrade meistrite juures kes teevad käigukastidesse uusi hammakaid ja teevad neid tugevamaid kui or. nemad ütlesid, et selle asja teeb valmis igasugune CNC freespink vaja ainult materjali ja programmi aga Eestis selliseid freespinke leiab suurtest firmadest mis ei taha selliseid väikseid töid sisse võtta ja kui võtavad siis jubeda hinnaga. Leidsin tuttava kes õpib TTÜ CNC pinke(seal saaks ka välja lõigata) ja töötab nendega, näitasin talle juppi mida vaja teha ja ütles, et on vaja joonise tegemiseks väga täpseid andmeid mida asja pealt mõõtes ei saa, ühesünaga vaja tehases valminud asja jooniseid mõõtudega siis on lihtne teha jupp valmis. Nii ega sellega veel kõik ole, kui joonis olemas on vaja leida materjal millest teha (õige sulamiga) uurisin siis seda ja sain teada, et kusagil idavirumaal või sealkandis on üks mees kes valmistab käigukastidele hammasrattad, materjali tellib Soomest teeb Eestis valmis ja saadab soome lõõmutamisse mis on sellise asja juures väga tähtis.
Ühendust ma temaga ei saanud sest mina ei suutnud ta kontakte välja sebida. Ühesõnaga niipalju, kui mina uurisin siis on Eestis sellise asja tegemine kallis ja usun, et ka kallim kui osta uus jupp kui just endal pole teadmisi oskuseid ja aparatuuri, et seda teha. Mina läksin seda teed, et ostsin doonor auto

Ahjaa asja hakasin uurima sest seda ülekannet on saada ainult originaali mis oli vist midagi üle 1000eur

ja see hind ajaski mind alternatiivi otsima.
Äkki sinul õnnestub see ülekane valmistada minul see ei õnnestunud aga soovin kindlasti edu ehitamisel