Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 13.05.2025 10:29

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 193 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 9, 10, 11, 12, 13
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Škoda Superb 1,8TSI Elegance `11a Iisak
PostitusPostitatud: 10.03.2012 16:27 
Kasutaja avatar

OT jätkuks. Kui aastaid tagasi Toyota Land Cruiser 120 välja tuli, siis oli võimalik vähesõitnud auto müüa kallimalt, kui uus maksis. Asi selles, et kuna tellimusi tuli nii palju peale, siis mingist hetkest hakkas tellimisaeg olema alates 6 kuust. Ja paljud ei viitsinud oodata, lihtsam oli enam vähem sobivaim mõni tuhat km sõitnud LC soetada, vahet siis polnud, mis ta maksis.
Ja ega praegugi, kui on võimalus mõni tuhat km sõitnud auto soetada, milllel varustus selline, nagu soovin, siis mille krdi pärast ma pean ootama a´la 6 kuud ainult selle nimel, et nuusutan uue auto lõhna, esinduse müügimees soovib palju õnne ja sõidan sealt siis oma uue autoga koju.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.03.2012 18:39 

Endale sobiva varustusega Superbi tellimisaeg olevat juba 5 kuud.
Nii räägitavat :ouh

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.03.2012 13:29 

Enamik pole vist uut autot tellinud. Saksa autode puhul (isegi Audi) pead ostma baashinnale alati peale. Facelifti eelsele A4 puhul isegi normaalne roolivõimendi on lisaraha eest, Superbil kiirusetundlik rool baasvarustuses vist. Muide huvitav tähelepanek. Nagu antud Superbi puhul nahksisu ja isegi multifunktsionaalne rool tuleb lisaks osta ka Elegance varustusele. Oleks see nii, et vaatad, oh diisel Tiguan maksab saksa auto lehel 25000€ ja lähen ja võtan. Ma läksin ja sain suure halamise peale 27500 € hinnaks, peale kahetsoonilise kliima ja veel paari pisividina pealepanekut. Ainult firmaautoks kõlbab osta sellised baasvarustuses isendid.

Mul endal oli 2009 A4 ja nüüd 2009 Superb ja pean tunnistama, et A4 rehvimüra tuleb tagakoopast rohkem läbi. Võibolla oli see antud isendi probleem. Superbi puhul 17" 225 rehvidega hakkab suurel kiirusel asfalt kergelt märku andma aga ega Audi suurt maha ei jäänud sama tee peal laia rehviga. Olen harjunud vaikuses sõitma ja Superbis saab vaikselt vestelda ilma häält tõstmata. Näiteks meil siin üks Mazda millega peab 100-ga sõites rääkima kõvemini. :) Mazda 6-ga võrreldes tundub Superb nagu premium auto. Siiski teemüra Superbil väga ette ei heidaks, palju sõltub muidugi rehvidest ja teeoludest. Eriti häirib aga see vanatüübi 1.9TDI plõgin Superbil. Nagu mingi 1.9TDI Golf 5 sõidaks (ka selline oli mul). Kiirendad kostub mootorimüra sisse jne... Audil 2.0 tdi common rail käis ikka imevaikselt nagu bensiinimootor juba. Audi oli selline minu jaoks paras. Superb on aga liiga, liiga suur. Käruga tagurdades olen päris hädas kuna autorong on liiga pikk. Sedaanil tagaaknast jube kehv väljavaade nagu kupeega sõidaks. Parkimisabi peaks olema standardvarustuses sedaanil. Tagaistujad on aga ääretult rahul. Taga on ruumi meeletult palju. Võib jala üle põlve visata. Audisse mul paks ämm pidi pressima ja siis ei saanud teine sealt esiistet nügimata normaalselt välja. Superbi läks nagu lipsti. Ja muidugi koostekvaliteet on Superbis tõesti klass omaette. Isegi kindalaeka kaan ja armatuuri alumine osa on pehmest plastist. Teeb osades asjades silmad ette isegi A4-le. Isegi ukselinkidel on valgustus, ja tagumiste uste sees on ka tuled, et ei peaks poriloku astuma. Ka uuel Passatil ja Passat CC-l armatuuri alumine osa kõik kõva plast. Superb tundub kvaliteetsemana selles suhtes.

Superb on muidugi oma raha eest väga palju autot. Samas Opel Insignia on ka kobe aga kütusekulu on neil pisut kõrge, oleks neil VW diislid peal. Kui tahad Volksu tehnikat siis Superb pakub odavamalt seda kui konkurendid. Paar aastat tagasi ostis sugulane uue Seat Toledo 265000 krooni ja sama raha eest ei oleks sama varustusega Octaviat saanud. Samaväärne Octavia oleks tulnud 290000 krooni. Seega Golf klassi masinate seast võib Seatilt saada odavamaid hindasid.

Mul tegelikult ajaks asjad ära ka konksuga Golf. Linnavahel pole suuremat autot vaja. Superbiga sõita mööda umbes parklaid on üsna tülikas. Alati vahi kas mahud vahele nii, et naaberparkija sul uksega tampima ei hakkaks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.03.2012 20:04 
Kasutaja avatar

Elegancel on nahk hinna sees, lisaks peab vent istmed tellima.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.03.2012 20:11 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Ühel teemal ei lastud tekkida kus saanuks muliseda suvalistest autodest ja autondusest ,et siis tunneks siinses teemas ka huvi asjavastu ,et superb vs insignia diislid ,et insignial võiks olla vw pootor ja mida iganes.Tahaks teada täpsete masinate modifikatsioone ja kõike -lõpetades hinnaga ,et miks peaks olema näiteks insignial vw mootor.ja kas tegu on ikka 100 % vw mootoriga mitte kellegi sellesse gruppi kuuluva väljamõeldud ja tootmisse lastud tehnikaga näiteks.
isegi toonklaasil ja toonklaasil võib vahe olla ja ka hinnaerinevus,räälkimata nahksisudest ja millest iganes.Põhimõtteliselt kui ikka väga detailselt võrrelda masianid siis kipuvad paljud ehk olema enamvähem ainulaadsed,umbes nii ehk.Üks tellib selle ,selle ja selle ,teine selle ja selle aga ok nahak see kõik.
Kõigil omad arusaamad,mõtted,maitsed ,kelel võiks olla ühel masinal ,teise tootja mootor või mida iganes + kui detailne ollla siis võivad reaalsuses olal tulemsued erinevad + ka see ,et kuidas tootjad on oma lubadusi paberitele kirja pannud ,et kas need vastavad reaalusele ja mida iganes .Ei hakka siia videosi ja värki lisama kus on mingi margi fännid pettunud või lükkavad kõigest väest reaalseid teste ümber ,leides põhjuseid ,vigasi ja mida iganes ,et testitulemused pole sellised nagu tehas paberil lubab näiteks jne.
Autondus on keeruline teema.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.03.2012 22:39 

Täna sai jälle suvekad alla pandud.
Ma olin juba ära unustanud, kui vaikne see auto tegelikult olla võib :hail
Lisaks veel pigipesu ja salongihooldus MobileSpas.
Kevad alaku :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.03.2012 23:05 
Moderator
Kasutaja avatar

Ei saa siinkohal jätta mainimata, et oleksid Passati valinud, siis teaksid, mis on vaikus :). Muidugi ruumikuse koha pealt oleksid kaotanud.

Edit: vaikuse koha pealt pean vajalikuks lisada, et Hillar Palametsa "Ajalootunde" sai bluetoothi kaudu mitte eriti valjusti kuulata ka Panevežyse ja Vilniuse vahelise kiirteel kiirusega 112 km/h (GPS-i järgi) kõva küljetuulega. samas mängib olulist rolli ka see, et mul polnud jutustavat naist kõrval.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.03.2012 23:18 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Et jah kas kuulata vajadusel muusikat kõvemini või lõigata jalad alt aga eks iniemsed tajuvad erinevalt asju nii helisi kuika ruumi niiet emba kumba ehk.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.03.2012 01:32 

Krt saage sellest pasaadivaimustusest üle juba ükskord :kill
Kui mulle oleks see auto "istunud" oleks ma selle ka valinud Superbi asemel.
Aga ei "istunud" :bs
That`s it!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.04.2012 18:51 

Kuna Talon oma auto teemas juba kilkas siis pean ise ka ikka paar rida kirjutama.
Täna hommikul Põltsamaalt Tallinnasse-täiesti tühi tee, 0 möödasõitu, kruiis 89km/h (navi järgi)
ja kulu 6,4l/100km(tankimise järgi).
Seega tehase antud kulunumbri(5,6) võib imekiiresti ära unustada. Mina enam ökomalt sõita ei oska :bs

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.04.2012 19:05 

Palju tal linnas see kulu näitab kui sõidad selliselt ,et ei aja ökonoomsust taga ja väga hullu ka ei pane ,selline sinu tavaline kulu linnas.Jah ei kujuta ette kuidas sa üldse sõidad ja mis kohtades ning aegadel ja kui palju aga sellegipoolest.
Tehase andmed ehk mingi suvekummiga +täpse rõhuga,erisugused kummid,veljed jne ja mida iganes :D Meie teed on suurema veeretakistusega ka niikuinii jne.
Üldse autode andmete puhul mõelnud ,et see kõik ikka selline lahtine asi OK jõu numbrid ehk veel aga kõik muu ülejäänu ,sest juba masinatele annab niipalju lisa kola juurde osta ja see kõik kaalub ja mida iganes veel.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2012 02:00 

Aga kui kulu ei saa selliseks nagu seda lubatakse siis ei tea mis loo jutustavad salongi töötajad.Mõni advokaat nõuaks ehk välja ei tea mida omanikule kahju hüvitiseks.Kui ma oleks omanik siis mind saadetaks ehk kaalu jälgima ,et saada tehase lubatule lähedasemaid andmeid :D Ja veel ka seda ,et kus ja kuidas need andmed üldse leiutatud on ,ilmastik seal maal ja kütus mis kasutatakse jne jne.Juba siin tanklates mõne kütusega masin puterdab ,järelikult pole kõik tingimused ideaalsed ja mida iganes.
Märkusena :Vahepealt kadus kaasfoorumlase postitus ära ,mille peale ma oma jutu nüüd lisasin.
Huvitav GPS-iga ära mõõta kiirendused ja ka dynos käia .Selliseid teste on sooritatud ja päris huvitav kuid ega needki tulemused kivist pole.
Siis lähed Dyno paberiga esindusse juhul kui mõned hobesed on karjast kadunud. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.05.2012 09:43 

Selle teema võib lukku panna.
Homsest on autol uus ja hoolas omanik.
Mina leidsin omale aga SUV ja mitte kõige tavalisema :rokib

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 193 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 9, 10, 11, 12, 13

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis