kaabakaz kirjutas:
Indrek Sirk liiklusõigusbüroo. Viimati oli nõu täitsa tasuta, helista ja uuri.
Kulud on suured, vastulause esitamine advokaadi poolt oli juba päris kopsakas summa + kohtu- ja ajakulu.
Parimal juhul kergendatakse su karistust. See tähendab, et kohtukulusi tagasi ei saa ja rikkumine jääb ikkagi.
Olen ise kainud kohtus nii monedki korrad oma rikkumistega, yhe korra ainult jaetud karistus muutmata... Ja seda siis turvavoo kohta tehtud otsuse puhul, sisuliselt minu sona ei arvestatud yldse ja politsei vaanas trahvi niisama ara..
Viimase kiiruseyletamisega, kus moodasoidul olin ja korvalolev takistas ning kiirust lisasin ja siis sellega radaris olin, siis vahendati 6000 eek ja 2 kuud jalameest 3600 peale ja 1
Kuud jala lootsin kyll, et kohus tyhistab yldse ara, kuid eks oma osa oli ka selles, et kehtivaid kiiruseid oli all juba 5 tykki ja see oli kuues.. 3x oli enne 21-40 yle ja 2x -20 km
Seoses maakohtu otsuse edasi kaebamisega uurisin ka kaitsja voimalusi ja sirk/maanovali tahtsid tootasu1500 eek tund kokku siis mingi 3-5 kilo...
Kui raha trahvi maksmiseks ei ole, siis soovitan koigil edasi kaevata otsus ja koikvoimalikud toimingud alati viimastel paevadel teha, kokku saab venitada mingi 5-6 kuud ja kindlasti odavam, kui kohtutaitur...
Kui vahekenegi moistlik karistus maaratakse on motekas see niisama ara maksta ja eks annab ka kaubelda koha peal korrakaitsjatega... 39 km/h kiiruse eest sain 900 eek... Ja kui karistus ebaproportsionaalselt suur, siis see juba pohjus, millega kohtusse minna, kohtus plussiks ka see, kui varasemad karistused on tasutud oigeaegselt...
Siiamaani ennast alati ise esindanud ja moned korrad on trahv ka ara tyhistatud... Vahtraleheta soidut eest korra ja siis tuledeta soidu alustamine ja juhiload ei olnud kaasas...