Käisin tõstukil täna. Pärast pooletunnist linnas ringitiirutamist vaatasin õlikorgi alla. Polnud enam mingisugust pruunikat möginat seal. Ju siis ikka oli kondents. Igaks juhuks vaatasin ka jahutusvedeliku värvi. Ilus läbipaistev roheline. Kivi langes südamelt praeguseks ..
Aga tõstukile siis sellepärast, et ostsin õli (poolsünt Castrol Magnatech 10w40 5liitrit). See sai ilusti vahetatud.
Ühtlasi ostsin ära ka tsentreerimisrõngad. Ennem 60-70 km/h sõites raputas rooli, nüüd aga kõik ilus tore. Rool ei rapu mitte grammigi.

Hea et seda tegin enne uute rehvide ostu, sest oleksin vanad lihtsalt utiili andnud. Uued rehvid ostan sellegipoolest, kuna nood on kergelt kõrgema profiiliga ja jääb veidi ilusam. Nüüd saab vanade eest ka tsipa raha küsida, sest kui ma enne arvasin, et rooli rappumine on tingitud õrnalt ühest servast treppis olevate rehvide pärast, siis õnneks eksisin.
Kui nüüd kompuutri ka nullida saaks, oleks super. Kahjuks ma seda teha ei oska.
Avastasin autoall olles ka selle, et summutis on pütis auk (kinnitusklamber tagaotsas, mis mul pikka aega lahti oli ja logises, on selle sinna sisse peksnud :S ). Ka diffri juurest on maru õline, tegin sellest ka pildi. Poolteljed ära?
Teiselt poolt ka õline, küll aga mitte nii hullusti.

Üks klõps sai niisama ka tehtud.