Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 15.05.2025 02:14

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 9725 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 333, 334, 335, 336, 337, 338, 339 ... 649  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Käisin linnapeal (max. 5 pilti per post palun!)
PostitusPostitatud: 05.04.2012 14:52 
Kasutaja avatar

Paks1 kirjutas:
huvitav, mind absoluutselt ei häiri.

+1 :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.04.2012 15:17 
Kasutaja avatar

Ja mul on jumala pohhuj.............................

Eniveis jäi Tartus lõunaka juures selline "iludus" silma :

Pilt

Ei tea kas selle sinise tooniga subsiku omanik on suguluses tallinna tänavaid valitseva punast värvi punase tooniga lancer evo omanikuga :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.04.2012 15:33 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Piltsee sinise klaasiga subbar oleks ühel pildil punase klaasiga lanceriga kift.
Pilt
Pilt
Pilt
Minule oleks see kurb kui eluaegse bänni saaks ,samas kahtlane samuti ,et ei või mingit foorumit kasutada.See kuidas mõni teine käitub pole ka inimlik ja üldse palju ,palju asju mis jätavad küsimusi õhku.Mind on ikka korralikult karistatud aga nähes mis siin veel toimub siis .... .
Probleeme ei tohiks esineda kui ei vingutaks mingi kindla kasutaja suunal.Ise olen näinud igasugu värki ja olen rahulikult foorumit edasi kasutanud ja teinud foorumi kasutamise endale võimalikult meeldivaks.Ise ma pole vist kunagi alustanud kellegi kallal nöökimist kuigi ehk endamisi olen mõelnud ja tajunud palju asju mis pole otseselt minusse puutunud kuid teiste kasutajate suhtes näinud veidraid juhtumisi, millest aru pole saanud ,et milleks nõnda vaja .Osa rahvast läheb isiklikuks ja siis tekitavad endale ebameeldivusi kuika ehk teistele kasutajatele ,kelle suunal minnakse isiklikuks. Ja siinsed pildid kus on näidatud mõndade foorumlaste foorumi visuaalset pilti kui ma olen ingo listis siis jah see on olnud päris pull aga kui kasutaja on ise valind selle tee siis paratamatus.
Mul pole kedagi igno listis vaid muudan foorumi kasutamise ise võimalikult meeldivaks ja kõik on päris kaunis seni kuni minu nime suunal jälle keegi kaagutama ei hakka või kellegi teise suunal,minule see näiteks ei meeldi kui keegi möliseb ega saa üle ega ümber minust.
see kuidas keegi foorumit kasutab on igaühe endi asi jah seadusi tuleb austada ja käimist foorumis reguleerivad mingilmääral moderaatorid.See ,et kellegile meeldib rohkem luged,vaadata on tema endi asi.Minule meeldib ka kirjalikult osa võtta.Ilma kasutajata võiks ka foorumit sirvida jne.
See ,et kellegi osavõtu kohta öelda inetusi on absurd ebainimlikus.
Kui ma ei oska hästi kirjutada ei tunne arvutit või olen puudega või kalevipojad-tütred on vastukarva on samuti minu probleem ja otseselt selliste asjade üle mögiseda kindla kasutajaga on patt.
Räägi üldiselt ,et vihkad selliseid tunnuseid või mida iganes ma ei hakka oma suhtumist küll muutma ,et kellegiga tantsu lüüa ja nii on ka pärismaailmas suuresti asjad.
Mõned kasutajad saavad ilusasti foorumit kasutada ilma muredeta ja olen ka mina nii saanud ,paraku aga ülejäänud ei saa.Ja kui ei saa muredeta kasutada foorumit siis võiks see murelik ise mõelda mingile uuele asjale .Mina aga saan muretult kasutada foorumit ja mulle meeldib kasutada foorumit ja pole ise eriti probleeme näinud ka ,väljaarvatud siis minu kasutaja pihta mölisemised.

Viimati muutis oopc, 05.04.2012 16:09, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.04.2012 16:19 
Kasutaja avatar

Ma ei saa aru mis osadel Oopci vastu on ? Ja kuidas ta seda teemat reostab ? Teemaks on ju "käisin linnapeal" no ta käis ju linnapeal

Minuarust on just lahedad piltiderohked teemad, või kui kedagi häirib tehke eraldi hääletus teema oopci poolt ja vastu :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.04.2012 16:20 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
To Krss kes on kõik ,üks oled sina aga teised ... .Krss palun ütle ,et milline sinu arvates peaks olema see teema siin ,milline välja nägema,millised pildid jne.Aga Krss tee sina omale foorum ja pane sinna neid pilte mis sinule meeldivad.Ma ei hakka sinu piltde kohta kommentaari siin ütlema ,sest olen omale muutnud meeldivaks foorumi kasutamise ja mind ei häri sinu pildid ja ma olen neid näinud samuti.Kindlasti on olnud meeldivaid pilte ja ka külmaks jätvaid aga kellegile teisele on nad kindlasti hoopis teise tähendusega.
Ma ei hakka otseselt sinuga virisema nagu sina minuga oled hakanud omajagu ,sest sina ajad oma asja ja värki ja keda huvitab seda huvitab jne ja ei ole minul tekkinud sinuga otseselt prbleemi -see pole pugemine hetkel ja sinult saaks kindlasti ka hääle minu eluaegse bänni kohta.
Ise teate ,korjake hääli või tehke mida tahate,sest on ennemgi olnud igasuguseid teemasi siin foorumis ja tuleb neid ka kindlasti ka tulevikus kes ajavad üles vingu ja värki.
Mina ei tunne ühtegi moderaatorit,adminni ega kasutajat siin foorumis .Selle jutu ,et mingi eri staatus ja kellegi sõber-sõbrad ja värki mind ei aita.
Kindlasti saaks häälte korjanduses keegi kõvasti poolt hääli minu bänniks .Vahva maailm igatahes
See oleks tegilikult ikka väga kole lugu kui näiteks ka oleks moderaatorid sõbrad ja mind siis ei karistatks üldse .
Mingite karistustega kindlasti olen ma nõus olnud mis rakendatud kuid sellised ,et mingi,mingid kasutajad kirjutavad ,et nende elu on võimatuks muutunud ja ei suuda enam nõnda foorumit kasutada kus mina siis see on täielik PS.

Viimati muutis oopc, 05.04.2012 16:25, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.04.2012 16:25 
Kasutaja avatar

Heigo_K kirjutas:
Kas ma olen ainukene kellele tundub, et oobik on nagu väike ärahellitatud laps??

Tema pihta ei või kunagi isiklikuks minna, aga tema teatud seltskonna vastu võib ?

mulle ei tundu, norm vana paistab

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.04.2012 16:27 

Sa mõtled kalevipojad ja tütred või.Kui mulle nad meeldiksid siis oleks kõik korras või.Ma pole ainuke kellele see teema vastukarva ,sellest ju terves riigis juttu ja ka välismaal.See ju rahvusvaheline teema .
Ma olen jälle selle paikse eestlase rollis kes jälle muid asju taluma peab ,niiet.
Mina peaksin oma hoiakut muutma nende suhtes aga äkki nemad võiksid hoopis muuta ise olukorda ,et see teema lõppeks näiteks.Mina pole ju seda värki tekitanud ,et sellest terves maailmas jahutakse.Kui seda teemat poleks olemas siis ei jahutaks ka sellest ja ma ei hakkaks ka lambist sellest teemast jahuma kui seda poleks olemas ma ei teakski sellest midagi.
Ja selles teemas on see lugu ,et paiksed näitavad oma suutlikust ja respect aga siis tulevad viiliad ja samuti hakkavad miskit näitama või vaat ,et isegi kiruma,üleolevalt käituma vot see pole nagu õiglane.Sest paiksete suhtes on teada, et inimene on välja osanud ,suutnud teenida respecti.Ei saa olla kõik ühes pajas koos see on täiega ebaaus minuarust.

Viimati muutis oopc, 05.04.2012 16:36, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.04.2012 16:35 
Kasutaja avatar

Oopc selle oma allkirja võid ära koristada ega inimesed naljapärast väljamaal tööl ei käi :) Elu vajab elamist ja pere toitmist ega inimene süüdi ei ole

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.04.2012 16:42 

Reimers aga ma tajun ja olen tajunud paikse inimesena vastupidist paiksete suunal.Oled eestlane või ei ole ,eestis on eestlaste elu .Ja streetrace on selline asi kus on masinad tähtsad ja respect nagu FAAST and FURIOses samuti ja kõik ei peagi saama tegeleda streetracega .Au neile kes võimete piires loovad omale siin karakterit,ehitavad,putitavad,rügavad ja mida iganes ja kuidas keegi.

Viimati muutis oopc, 05.04.2012 16:44, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.04.2012 16:43 
Kasutaja avatar

Q123 kirjutas:
Paks1 kirjutas:
huvitav, mind absoluutselt ei häiri.

+1 :hail

+2

nii mõnigi auto on selline mis ta pildile saanud, päris imelik :D ainuke soov oleks, et udukogusi ülesse ei pandaks, mudiu ok
-----
uus porsche 911 näeb tagant kena välja, kuid eest ei kannata kriitikat :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.04.2012 18:12 
Kasutaja avatar

Mis teil kiunujatel viga on?!
Siin mönieag tagasi kui oopc`il pikem bann oli, nutsite teda taga ja iga päev oli paar
reisserit, kes küsisid."Millal oopc`il bann läbi saab?!", "Miks oobikut pole?!" jne.
Nüüd siis hakkate jälle teise jutu ja halaga pihta! Tramaivöi!
Tehke siis mingi hääletus vöi asi, et saate teada poolt-vastu olijate vahekorra,
mis muidugi ei koti kedagi, kuna see bannimine on ju ikkagi modede teema.

Ma tolmune i vihane olema. :evil:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.04.2012 18:38 

söö si**a. haha

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.04.2012 18:41 
Kasutaja avatar

Siit tuleb aasta kõige feilim pilt :D :
Pilt
GT40 replica veeres hommikul soome laeva peale. Keegi vähe paremat pilti ei saanud?
Liitun üleskutsega teha fläshi alla teema oopc kuhu saab kõik mida hing ihaldab riputada või hakkaku moded siit teemast p*ska välja sõeluma.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.04.2012 19:00 
Kasutaja avatar

jannu33 kirjutas:
söö si**a. haha

Ega sa juhuslikult pilti ei teinud?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.04.2012 21:24 

Suht nagu keeruline lugu ,et siia on juba palju kraami kogunenud erinevate kasutajate poolt ja ise ka asja südamega võtnud.Minule paraku pakuvad sellised asjad huvi aga on ka erinevaid pilte saadud teha kuid suurem osa minupoolt kipuvad olemas siis jah minujaoks uhkemad pillid.No fotode kvalikteedist rääkida siis meeldiks ka minule kui oleks super head nad kuid paraku on tingimused erinevad fotode tegemisel,tehnika ka algeline ja pole oskuseid ka väga ja korralikust tehnikast ehk poleks ka kasu alati.
Ise teen pilte ikka nii ,et mis esmalt endale huvi pakuvad nagu siin teisedki ja siis saab uudistada üksteise pilte kui soovi selleks.
Tähelepanu vajadus,postituste kogumine nendest asjadest mina ei tea midagi jah postitusi koguneb küll ,meelega neid mina ei korja ja tähelepanu ma neile ise ka ei pööra.
Lihtsalt näitena tuues autogespoti ,et seal on ka uhkemat kraami ja vaevalt ,et neid pildistajaid suuresosas seal tähelepanu vajadus vaevab aga välsitada seda muidugi ei saa kuid huvi paistab neid ühendavat ja ka mina siin näen teiste poolt kraami mida mõnus näha.Inimesed näevad erinevaid asju erinevalt,mõned ehk ei erista auto markide mingeid mudeleid üksteisest ka mis on silma jäänud jne ja siit ka asjade vastu huvi erinevused.Mõni ehk vaataks heameelega erineva ajastu mingi kindla margi mudeleid piltidel aga muu ei huvita jne jne.
Siin on kirumist ka näha selliste kasutajate poolt kes ise teevad ja on teinud ka sarnaseid pilte nagu minulgi kipuvad olema.
Huvitav ja karm oleks teada , et mis on siis rooja siin teemas täpsemalt ,usun ,et parak usee teema jääb selliseks nagu on ja läheb nõnda edasi kui kardinaalselt ei piiritleta seda teemat.
Minule see teema on meeldinud oma täielikus hiilguses paljude piltidega mis siia on postitaud erinevate kasutajate poolt ja mis pole huvipakkuv olnud siis see pole tükki minust ära võtnud .Oleks seda kunagi teadnud ,et valet asja ajan või ajame siin siis ehk saanuks midagi muud välja mõelda.
Eks see teema saab täis ka kord.
Mõttes on olnud küll teha teema ka nagu eesti autogespot ,et saaks kõik eestis olevad uhkemad pillid koondada aga see omajagu vaeva nõuaks+foorumid pole kindlad ka ,järsku kustuvad teemad ära või piltide lingid muutuvad tühjaks nagu seda olen täheldanud.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 9725 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 333, 334, 335, 336, 337, 338, 339 ... 649  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis