see sinise klaasiga subbar oleks ühel pildil punase klaasiga lanceriga kift.

Minule oleks see kurb kui eluaegse bänni saaks ,samas kahtlane samuti ,et ei või mingit foorumit kasutada.See kuidas mõni teine käitub pole ka inimlik ja üldse palju ,palju asju mis jätavad küsimusi õhku.Mind on ikka korralikult karistatud aga nähes mis siin veel toimub siis .... .
Probleeme ei tohiks esineda kui ei vingutaks mingi kindla kasutaja suunal.Ise olen näinud igasugu värki ja olen rahulikult foorumit edasi kasutanud ja teinud foorumi kasutamise endale võimalikult meeldivaks.Ise ma pole vist kunagi alustanud kellegi kallal nöökimist kuigi ehk endamisi olen mõelnud ja tajunud palju asju mis pole otseselt minusse puutunud kuid teiste kasutajate suhtes näinud veidraid juhtumisi, millest aru pole saanud ,et milleks nõnda vaja .Osa rahvast läheb isiklikuks ja siis tekitavad endale ebameeldivusi kuika ehk teistele kasutajatele ,kelle suunal minnakse isiklikuks. Ja siinsed pildid kus on näidatud mõndade foorumlaste foorumi visuaalset pilti kui ma olen ingo listis siis jah see on olnud päris pull aga kui kasutaja on ise valind selle tee siis paratamatus.
Mul pole kedagi igno listis vaid muudan foorumi kasutamise ise võimalikult meeldivaks ja kõik on päris kaunis seni kuni minu nime suunal jälle keegi kaagutama ei hakka või kellegi teise suunal,minule see näiteks ei meeldi kui keegi möliseb ega saa üle ega ümber minust.
see kuidas keegi foorumit kasutab on igaühe endi asi jah seadusi tuleb austada ja käimist foorumis reguleerivad mingilmääral moderaatorid.See ,et kellegile meeldib rohkem luged,vaadata on tema endi asi.Minule meeldib ka kirjalikult osa võtta.Ilma kasutajata võiks ka foorumit sirvida jne.
See ,et kellegi osavõtu kohta öelda inetusi on absurd ebainimlikus.
Kui ma ei oska hästi kirjutada ei tunne arvutit või olen puudega või kalevipojad-tütred on vastukarva on samuti minu probleem ja otseselt selliste asjade üle mögiseda kindla kasutajaga on patt.
Räägi üldiselt ,et vihkad selliseid tunnuseid või mida iganes ma ei hakka oma suhtumist küll muutma ,et kellegiga tantsu lüüa ja nii on ka pärismaailmas suuresti asjad.
Mõned kasutajad saavad ilusasti foorumit kasutada ilma muredeta ja olen ka mina nii saanud ,paraku aga ülejäänud ei saa.Ja kui ei saa muredeta kasutada foorumit siis võiks see murelik ise mõelda mingile uuele asjale .Mina aga saan muretult kasutada foorumit ja mulle meeldib kasutada foorumit ja pole ise eriti probleeme näinud ka ,väljaarvatud siis minu kasutaja pihta mölisemised.