Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 20.05.2025 00:17

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 317, 318, 319, 320, 321, 322, 323 ... 936  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2012 (VOL1)
PostitusPostitatud: 02.05.2012 00:57 

Iff kirjutas:
No aga küsi VIN kood ja saada UMi. Kusjuures, eestist uuena ostetud autodel on tihtilugu isegi väiksemad läbisõidud kui mujalt toodutel. 170000km puhul teeb see 6 aastaga umbes 80 kuni 90km päevas. Kui inimene käib igapäev Mustakalt lasnasse tööl ja poodi mingi 25km kokku ja iga nv mingi pikem tripp siis eesti auto puhul täitsa reaalne variant.

Aga küsi müüjalt VIN kood jah. Äkki ehmatab ära kohe ja kirjutab vastu, et kuule, meenus, et mingiaeg spidoplokk läks rikki ja siis ostsin lammarist uue, et vanal spidoplokil oli 300000km ees :D

VIN kood kuulutuses olemas, saatsin BMW esindusse kah :) äkki saab targemaks.

Lisainfo on masinal hea - nii heas korras autot on raske leida, VÄGA heas korras jne :D Aga no usaldada ei saa.
Ma ikka eelistaks sellist autot millel hooldusraamat ja reaalselt on ka UMis(arvutis vms) kõik sisse kantud ja on käinud perioodiliselt hoolduses mitte siis kui midagi juba ära kukkunud :D

Viimati muutis ksenoon, 02.05.2012 01:01, muudetud 2 korda kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.05.2012 00:59 
Kasutaja avatar

ma tõesti ei oska öelda, mis seal narvas praegu toimub, kuid umbes 6 aastat tagasi kui narva linnuse poole jalutasime klassiga, siis mingid väikesed poisid nuusutasid kummi liimi keset tänavat ja mängisid kulli... mulle oli see piisav igatahes, et saada kinnitust, et see kant on kahtlane :D aga kurat seda teab, äkki sattusin valel ajal jalutama lihtsalt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.05.2012 01:01 

kj kirjutas:
Vabandust tõesti, kui sa Kohtla-Järvel elad... Ma ei kujuta ettegi, kuidas seal eestlasena olla on.

Kõige kaunim koht see tõesti pole aga eestlasena seal elada...mis seal häda siis peaks olema? Esiteks harjub inimene siiski kõigega, teiseks kui keeleprobleemidest rääkida siis no boonusena saad sa ise vene keele seal nii hästi selgeks (minu meelest väga hea boonus) nii et probleeme ei tekigi. Ning jutud, et eestlane saab seal iga nurga peal lõuga kui eesti keelt räägib, on mingite idiootsete pealinlaste poolt välja mõeldud. Sellist jama olen ma aint Tallinnas kuulnud, et jaja seal saab ju kohe nuga kui eestlane oled :kill Ja eks seal olene ka, et kus rajoonis sa elad, on selliseid vähe halvemaid ja on täiesti normaalseid kohti. Nagu Tallinnas...Arvesta sellega ka, et K-Järve oligi ju täielik tööstuslinn, seal eriti arhitektuurile jms rõhku ei pandud. Samas on see koht meeletult arenenud ja ei ole tal midagi nii hullu häda enam. Vb minu viga ongi see, et olen seda arengut näinud ja seetõttu tean millise hüppe paremuse poole Ida-Võlumaa on teinud. Pommiauguks seda küll ei nimetaks, kõik vajalik on seal ju olemas ja minu meelest on seal tunduvalt rohkem elu ja tegevust kui näiteks kasvõi Pärnus (v.a suveperiood)
Ja viimati nägin ma liiminuusutajaid Liivalaia tänaval, sain kinnitust, et Tallinn on kahtlane ja ohtlik :D
Ärge saage valesti aru, ma ei ole Ida-viru patrioot ja ei vahuta vihast teiselpool monitori (axomeeter või mis iganes ei ole põhjas :D ), ma lihtsalt rohkem heietan kaasa ja üritan seletada, et päris nii hull ka asi pole

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.05.2012 01:03 
Eliit
Kasutaja avatar

kj kirjutas:
R-go kirjutas:
Mis asi on axomeeter?Ise mõtlesid välja?
Ära minu südame pärast muretse,sellega on kõik korras.Mina nii kergelt (kultuuri)šhokki ei saa kui sina.

Axomeeter näitab, kui kettas sa oled. Aga üldiselt, miks sa leili lähed ja mu väiteid ümber proovid lükata, mina, kes ma pole kaua käinud seal, nägin seda, mida oma silmaga näha sai, ja nii järelikult on minu jaoks. Ma ei öelnudki, et terve ida selline on.

Vabandust tõesti, kui sa Kohtla-Järvel elad... Ma ei kujuta ettegi, kuidas seal eestlasena olla on.

Eestlasena saab täiesti vabalt hakkama, reaalselt. Mul on vene tuttavaid, kes räägivad minuga eesti keeles, sest ma vene keelt väga ei oska. Poodides, tänavatel, tanklates pole mul kuskil kunagi olnud probleemi, et keegi keelt ei mõista. Peksa pole ka venelastelt niisama keset tänavat saanud selle eest, et eestlane olen. Ma ei saa aru, mis kohtades te käite, kus kõik täiesti umbkeelne on? Ahtme või Oru linnaosas? :D
Ja Kohtla-Nõmmel Sa lihtsalt pidid saama eesti keelega hakkama, sest seal venelasi põhimõtteliselt peaaegu polegi.

Mina @ kodukanti peab kaitsma, kui see reaalselt pole nii halb, kui räägitakse. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.05.2012 01:17 

ksenoon kirjutas:
VIN kood kuulutuses olemas, saatsin BMW esindusse kah :) äkki saab targemaks.

Lisainfo on masinal hea - nii heas korras autot on raske leida, VÄGA heas korras jne :D Aga no usaldada ei saa.
Ma ikka eelistaks sellist autot millel hooldusraamat ja reaalselt on ka UMis(arvutis vms) kõik sisse kantud ja on käinud perioodiliselt hoolduses mitte siis kui midagi juba ära kukkunud :D

Legaalsel teel ei saa. Andmeid väljastatakse vaid passijärgsele omanikule.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.05.2012 08:53 
Kasutaja avatar

Olemegi tagasi perekooli foorumis, 2012 :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.05.2012 09:02 

kj kirjutas:

Täpselt samamoodi on olla, nagu eestlasena Lasnamäel. Zissu ja Rainer-K ütlesid kõik juba ära. Miks sõna võtsin? Sest oma kodukanti peab kaitsma igasugu idiootide eest, kes levitavad legende ja laimavad, ise asjasse süvenemata. Tüüpiline pealinlane- ise pole väga käinud, aga kuskilt kuulsin, et kolepahajube on. :kill Tehke silmad lahti, käige ise ära ja võtke siis sõna. Ei ole ka 27 eluaasta jooksul Ida-Virumaal eesti keelega probleeme olnud. Vähemalt mitte tsiviliseeritud kohtades (tsiviliseerimata kohad ongi need maha jäetud urkad nagu Viivikonna, Oru, Sinimäe ja Narva jõe äärsed külad. Tõsi seal ei ole asi niivõrd mahajäetuses, kuivõrd ajaloolises taustas, nimelt on seal alati, iga riigikorra ajal elanud Vene õigeusklikud, üldjuhul vanad inimesed).

(Vuffel @ 27a Ida-Võlumaalane)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.05.2012 09:42 
Kasutaja avatar

Iff kirjutas:
mkb kirjutas:
ksenoon kirjutas:
Kurat ma aru ei saa. Vaatan 2006+ 160 000km sõitnud autosid ja paljudel pole hooldusraamatuid? Kas need topitakse p..se või mis :D Kas muidu arvutist esinduses saab ka info kätte?

Leidsin suht ideaalse masina, ls 168 midagi kõik väga ok ja hooldusraamatut ei ole..

Ja raudselt ongi ls 160k km :lol ei tea küll miks nad kaduma lähevad...

Mul on vaja üks 2006a Sakslane maha müüa mis on ligi 370kkm maha sõitnud. Hooldusraamat täidetud ilusti ja hooldatud vaid margiesinduses eksole. Auto on perfektses korras põhimõtteliselt kui katkine juhi iste välja jätta.. ja huvilisi on täpselt niikauaks kuni jõuab jutt läbisõiduni, et see 370k km on ju kirjaviga eksole ? Ja kui öelda, et ei ole kirjaviga vaid see on reaalne siis teeb huviline nägemist ja ütleb, et ei taha nii suure läbisõiduga autot.. ja tihtipeale sellised siis lähevadki võtavad teise samasuguse auto ilma hooldusraamatuta mis on 150000km sõitnud ÄSJA SAKSAST ja on õnnelikud.

ma lõpetaks samuti jutu, kui sellist läbisõitu kuuleks. Pole probleem leida sama aasta masinat, mille läbisõit vähemalt 100k reaalselt väiksem. Reaalse väikese LS masinad eksisteerivad siiski. Ma ise sõidan aastas hädapärast 15k ja minu moodi inimesi on tuhandeid. Näiteks mu õemees ostis 2006 aastal poest uue Focuse ja eelmine aasta viis tagasi ning LS oli alla 70000 ja võttis kohe samast esindusest uue Mondeo. Masinaga käiakse korra nädalas linnas poes ja maal saunas. 5 aasta pärast on müügis see masin ja keegi saab endale väikese LS fordi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.05.2012 09:56 

Kui sa leiad Eestist ostetud ja Eesti hooldusajalooga väikese läbisõiduga auto, siis on tõesti hästi läinud. Suurem osa autoostjaid on siiski Eestis läbisõidu ostjad nagu näha. Saksast toodud ~150 tuhat kilomeetrit ja hooldusraamat, see enam niivõrd usaldusväärne enam pole kui aus olla.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.05.2012 11:59 
Kasutaja avatar

Ma ostaksin autot selle tehnoseisundi, eksteriööri ja interiööri põhjal, mitte põrnitsedes odomeetri näitu.

Isa töökohas osteti 2008 uued VW Caddy-d. Tänaseks päevaks on nende LS ca 100k ja 180k vahel. Mina isiklikult võtaksin kordades ennem 180k läbisõiduga hoitud ja puhta masina kui 100k sõitnud hooratud töölooma. Juhtimis- ja kasutamisstiilist tulenevad tehnika kulumise ja interiööri seisundi vahed on lihtsalt sedavõrd meeletud.

e. näpukas

Viimati muutis jyrgenpii, 02.05.2012 12:01, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.05.2012 12:00 
Kasutaja avatar

mkb kirjutas:
ison.ts kirjutas:

ma lõpetaks samuti jutu, kui sellist läbisõitu kuuleks. Pole probleem leida sama aasta masinat, mille läbisõit vähemalt 100k reaalselt väiksem. Reaalse väikese LS masinad eksisteerivad siiski. Ma ise sõidan aastas hädapärast 15k ja minu moodi inimesi on tuhandeid. Näiteks mu õemees ostis 2006 aastal poest uue Focuse ja eelmine aasta viis tagasi ning LS oli alla 70000 ja võttis kohe samast esindusest uue Mondeo. Masinaga käiakse korra nädalas linnas poes ja maal saunas. 5 aasta pärast on müügis see masin ja keegi saab endale väikese LS fordi.

Kas sina mitte ei pidanud sõitma nii, et las koliseb-põleb-loksub, kui sõita saab, siis suva? :)

Kuidas see tekst LS`ga haakub? Iga lause jäägu ikka oma konteksti.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.05.2012 13:00 
Kasutaja avatar

Vuffel kirjutas:
kj kirjutas:

Täpselt samamoodi on olla, nagu eestlasena Lasnamäel. Zissu ja Rainer-K ütlesid kõik juba ära. Miks sõna võtsin? Sest oma kodukanti peab kaitsma igasugu idiootide eest, kes levitavad legende ja laimavad, ise asjasse süvenemata. Tüüpiline pealinlane- ise pole väga käinud, aga kuskilt kuulsin, et kolepahajube on. :kill Tehke silmad lahti, käige ise ära ja võtke siis sõna. Ei ole ka 27 eluaasta jooksul Ida-Virumaal eesti keelega probleeme olnud. Vähemalt mitte tsiviliseeritud kohtades (tsiviliseerimata kohad ongi need maha jäetud urkad nagu Viivikonna, Oru, Sinimäe ja Narva jõe äärsed külad. Tõsi seal ei ole asi niivõrd mahajäetuses, kuivõrd ajaloolises taustas, nimelt on seal alati, iga riigikorra ajal elanud Vene õigeusklikud, üldjuhul vanad inimesed).

(Vuffel @ 27a Ida-Võlumaalane)

samal nõul kõigiga
Ise olen ka elanud siin pea 21a juba,kui keelt ei mõika siis saab igalpool ka eestikeelega hakkama
peksa ka niisama tänaval ei saa,isegi vene baarides pole mul probleeme olnud.
viimasel ajal olen ma aru saanud ,et rohkem on eestlastega probleeme kui venelastega:D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.05.2012 15:51 
Kasutaja avatar

ksenoon kirjutas:
No mul üks X5 siin vaadatud..

2006a 168 000 ees, hoolderaamatut nagu pole (miski raamat pidi olema) aga tsekid on mingid pakkuda :) ja raiub, et läbisõit kindlasti õige ja muidugi Saksast toodud lol. Auto on igatpidi meeldib ja vinks vonks. Aga nt kui raamatut pole kuna ta teab siis hooldusesse minna jne? kuna mingi 250 000ni peab ju iga aja tagant esinduses vms hoolduses käima. Nüüd ongi mõtlen kas minna Tartu ja viia esindusse ja vaadata mis möll on..2-3tk on veel millel hoolderaamatud olemas aga jälle paar aga:D raske on see auto ost. Pannidega oli kerge, 2000 euri käpale ja minekut :D nkn on midagi perses..aga uus auto võiks olla võimalikult korras ja ilusti hooldatud.

Tsiteeri:
kasutaja ksenoon, erasmus knuut tel.5071132

lugu siis selline, et sai vahetatud kasutajaga ksenoon autod. uhkelt mees kuulutas kuulutuses, et kaasa 5 kuu kindlustus. see 5 kuune kindlustus katkes kuidagi lampi ära. vabandused olid mingid väga segased. põhimõtteliselt vend lihtsalt katksestas kindlustuse enne kui jõudsin auto ringi kirjutada. auto kirjutasin ringi 5 päeva peale vahetust (nv sees). teine lisa oli kaasa fk-märgita iluvõre. kuna vahetuse hetkeks polnud võre kohale jõudnud, pidi ta selle hiljem järgi saatma. ootasin mõned nädalad võret, kuni avastasin omegaclubist, et see võre juba teisele kasutajale müüdud. vabandus oli, et tema ei müünud, aga sõber müüs maha. ok lubas uue tellida. jälle paar nädalat ootamist ja ei midagi. uurisin siis, et kaugel asi. asi menetluses. uurisin siis carshopist, et kas on selline võre tellitud. nende vastus et ei ole. küsisin siis ksenoonilt, et mis toimub. tema et tellis ära ja arvet pole saanud. uurisin siis uuesti carshopist võre kohta. sellist võret enam saada pole. mingi aeg juba kesnoon rääkis, et tal pole aega sellega tegeledagi. kuna seda võret enam ei saanud siis leppsime kokku, et maksab minule 20 eur(eelmise võre väärtus) ja tellin ise kallima võre. saatsin konto nr ja nüüd üle kahe nädala pole midagi laekunud. eilseks lubas uuesti kanda, aga ei midagi. nüüdseks juba siiber ja enam ei ole seda raha vaja, aga teistele hoiatuseks panen selle ülesse, et keegi rohkem seda venda ei usaldaks.

x5 kõrvalt ei jagu enam 20 eurost võlga ära tasuda?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.05.2012 15:59 
Kasutaja avatar

Osta endale X5, siis näed kuhu raha läheb....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.05.2012 16:05 
Kasutaja avatar

ma ei jaksa....

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 317, 318, 319, 320, 321, 322, 323 ... 936  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis