kj kirjutas:
Vabandust tõesti, kui sa Kohtla-Järvel elad... Ma ei kujuta ettegi, kuidas seal eestlasena olla on.
Kõige kaunim koht see tõesti pole aga eestlasena seal elada...mis seal häda siis peaks olema? Esiteks harjub inimene siiski kõigega, teiseks kui keeleprobleemidest rääkida siis no boonusena saad sa ise vene keele seal nii hästi selgeks (minu meelest väga hea boonus) nii et probleeme ei tekigi. Ning jutud, et eestlane saab seal iga nurga peal lõuga kui eesti keelt räägib, on mingite idiootsete pealinlaste poolt välja mõeldud. Sellist jama olen ma aint Tallinnas kuulnud, et jaja seal saab ju kohe nuga kui eestlane oled

Ja eks seal olene ka, et kus rajoonis sa elad, on selliseid vähe halvemaid ja on täiesti normaalseid kohti. Nagu Tallinnas...Arvesta sellega ka, et K-Järve oligi ju täielik tööstuslinn, seal eriti arhitektuurile jms rõhku ei pandud. Samas on see koht meeletult arenenud ja ei ole tal midagi nii hullu häda enam. Vb minu viga ongi see, et olen seda arengut näinud ja seetõttu tean millise hüppe paremuse poole Ida-Võlumaa on teinud. Pommiauguks seda küll ei nimetaks, kõik vajalik on seal ju olemas ja minu meelest on seal tunduvalt rohkem elu ja tegevust kui näiteks kasvõi Pärnus (v.a suveperiood)
Ja viimati nägin ma liiminuusutajaid Liivalaia tänaval, sain kinnitust, et Tallinn on kahtlane ja ohtlik

Ärge saage valesti aru, ma ei ole Ida-viru patrioot ja ei vahuta vihast teiselpool monitori (axomeeter või mis iganes ei ole põhjas

), ma lihtsalt rohkem heietan kaasa ja üritan seletada, et päris nii hull ka asi pole